Huawei Nova 5 Pro: Teaser επιβεβαιώνει την τετραπλή κάμερα και το AnTuTu αποκαλύπτει specs

Huawei Nova 5 Pro, Huawei Nova 5 Pro: Teaser επιβεβαιώνει την τετραπλή κάμερα και το AnTuTu αποκαλύπτει specs

Η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει και τα leaks, τα teasers και οι φήμες πληθαίνουν. Δύο ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση των Huawei Nova 5 η εταιρεία δημοσίευσε ένα poster που επιβεβαιώνει την τετραπλή κάμερα, μία καταχώρση στο AnTuTu αποκάλυψε κάποια specs, και pre-sale σελίδα στο Huawei Mall δείχνει δύο παραλλαγές της Pro έκδοσης.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Πρώτα από όλα, η εταιρεία μέσω teaser επιβεβαίωσε ότι τα Huawei Nova 5 θα έχουν 32MP selfie κάμερα. Με το δεύτερο teaser η Huawei αποκάλυψε ότι η Pro έκδοση θα έχει τετραπλή AI κάμερα με 48MP στην κύρια. Αν και δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τις υπόλοιπες τρεις κάμερες, φήμες αναφέρουν ότι μία εξ αυτών θα είναι ToF αισθητήρας.

Huawei Nova 5 Pro, Huawei Nova 5 Pro: Teaser επιβεβαιώνει την τετραπλή κάμερα και το AnTuTu αποκαλύπτει specs

Περνώντας στην καταχώρηση του AnTuTu βλέπουμε τον κωδικό μοντέλου SEA-AL10, ο οποίος γνωρίζουμε από το Geekbench ότι ανήκει στο Huawei Nova 5 Pro. Το smartphone σημείωσε score 315.816 πόντους, και θα διαθέτει Kirin 980 με Mali-G76, 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο, η ανάλυση της 6,39 ιντσών AMOLED οθόνης είναι 2.340×1.080 pixels και θα τρέχει Android 9 Pie.

Huawei Nova 5 Pro, Huawei Nova 5 Pro: Teaser επιβεβαιώνει την τετραπλή κάμερα και το AnTuTu αποκαλύπτει specs

Όσον αφορά τη σελίδα pre-sale, το Huawei Nova 5 Pro εμφανίστηκε τόσο στο Huawei Mall όσο και στο JD. Και οι δύο σελίδες δείχνουν δύο παραλλαγές της συσκευής με 8GB μνήμη RAM και 128/256GB χώρο αποθήκευσης. Επίσης, το smartphone θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον τέσσερα χρώματα, μαύρο, μωβ, πράσινο, και πορτοκαλί/κοραλί.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Ποιος ο λόγος να βγάλει συσκευή σχεδόν με τα ίδια χαρακτηριστικά του p30 pro? Σίγουρα θα είναι και ποιο φθηνή η συσκευή οπότε γιατί να πας σε p30 pro? Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό τους

panos7

Σιγουρα αφου λειπουν καποια χαρακτηριστικα θα ειναι φθηνοτερο.
Τωρα γιατι βγαζουν τοσα μοντελα ειναι αποριας αξιο.
Τα ιδια εκανε και η samsung καποτε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.