Huawei nova 5z: Επίσημα με Kirin 810, 6GB RAM και τιμή €200

, Huawei nova 5z: Επίσημα με Kirin 810, 6GB RAM και τιμή €200

Η nova σειρά της Huawei παρουσιάστηκε τον Ιούνιο με κορυφαίο το nova 5i Pro. Τώρα, η Huawei αποφάσισε να ανανεώσει την σειρά με το nova 5z, ένα smartphone το οποίο είναι μία φθηνότερη έκδοση του 5i Pro.

Χαρακτηριστικά

Πιο συγκεκριμένα, το nova 5z έχει οθόνη τύπου LCD και μέγεθος που φτάνει τις 6.26 ίντσες. Για την τοποθέτηση της front facing κάμερας η οποία ανέρχεται στα 32MP, η Huawei αποφάσισε να ενσωματώσει punch hole αντί κάποιο waterdrop notch.

Τα γρανάζια του nova 5z γυρίζει ο Kirin 810 της HiSilicon σε συνδυασμό με 6GB μνήμη RAM και 64 ή 128GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, η κάμερα έχει τετραπλή διάταξη και βρίσκεται τοποθετημένη στο κέντρο της πλάτης του smartphone και αποτελείται από μία κάμερα των 48MP, μία των 8MP με φακό wide και δύο κάμερες των 2MP εκ των οποίων η μία είναι macro και η άλλη depth.

Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 20W. Το nova 5z τρέχει το EMUI 9.1 βασισμένο στο Android 9.0 Pie.

Χρώματα και τιμή

Το nova 5z κυκλοφορεί σε τρία χρώματα Black, Aurora και Emerald Green και ξεκινάει από τα €200 για την έκδοση των 64GB και φτάνει έως τα €225 για την έκδοση των 128GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Κώστα Ελλάδα θα έρθει??

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα Γιάννη, Ελλάδα θα έρθει το Nova 5T https://techblog.gr/mobile/huawei-nova-5t-erchetai-stin-eyropi-me-timi-499-eyro-kai-google-apps/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.