Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Huawei P10 με οθόνη 5.1 ιντσών HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 860, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, διπλή κάμερα Leica με αισθητήρες 12 Megapixel έγχρωμο και 20 Megapixei ασπρόμαυρο και τιμή 649 ευρώ.

Το Huawei P10 έρχεται με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπροστινή κάμερα 8 Megapixel, υποδοχή USB Type-C και μπαταρία με χωρητικότητα 3200 mAh με τεχνολογία Super Charge.

Το P10 κυκλοφορεί στην Ελλάδα την Δευτέρα 4 Απριλίου. Δείτε το βίντεο.

Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση hands-on, Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση hands-on, Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση hands-on, Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση hands-on, Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση hands-on, Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση hands-on, Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση hands-on, Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση hands-on, Huawei P10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Δεν με εντυπωσιάζει η συσκευή για 2 λόγους :
1) Σε μία χρονιά όπου δίνεται η μάχη των bezels, το P10 μένει πίσω.
2) Η κάμερα συνεχίζει να παλεύει με μεγάλο θόρυβο στο χαμηλό φωτισμό στο αυτόματο. Σημασία δεν έχει μόνο να βγάζει φωτεινές φωτό σε χαμηλό φωτισμό αλλά να τις βγάζει με όσο το δυνατό μικρότερο θόρυβο.

Αν αυτά τα δύο θέματα δεν προβληματίζουν κάποιον, τότε το P10 είναι μια πολύ καλή επιλογή με πολύ δυνατό chipset, με πολύ καλή οθόνη και με πολύ γρήγορο fast charging. Ο καθένας επιλέγει με βάση τα δικά του κριτήρια και τις δικές του απαιτήσεις.

dimitris

πολυ καλο τηλεφωνο.
για τον επεξεργαστη εχω διαβασει και απο το mate 9 οτι ειναι πολυ αξιολογος και στα ιδια επιπεδα με τον snapdragon 820.
μου κανει εντυπωση οτι σε ενα τοσο μικρο τηλεφωνο χωρεσαν τοσο μεγαλη μπαταρια,σε αντιθεση με ανταγωνιστες οπως πχ lg g6,sony xz που ειναι αρκετα μεγαλυτεροι σε διαστασεις με ιδια ή και μικροτερη μπαταρια.
μαλλον θα προτιμησω αυτο για αντικαταστατη του γερασμενου πλεον lg g2,αν δεν παρω το mate 9 που ειναι τερας!

Vasilist

Όλα ωραία και καλά αλλά τον ασπρόμαυρο αισθητήρα τον θεωρώ περιττό, αφού όλα τα τηλέφωνα έχουν επιλογή για ασπρόμαυρη φωτογραφία και οκ δεν θα είναι σαν την φωτο του ασπρόμαυρο αισθητήρα αλλά σιγά και την διαφορά που θα έχει.

Tek_Killa

Να, έφτασαν οι γραφικοί με τα μπίζελ. Πρέπει να έχει φωλιά με τέτοιους εδώ κοντά.

Πασχάλης Κ.

Κώστα η κάμερα σε σχέση με το galaxy s7 είναι καλύτερη σε μέρα και σε χαμηλό φωτισμό; Θέλω ένα δίκαρτο Ποιο οικονομικό από το s7 και με ίση ή καλύτερη κάμερα. Έχεις να προτείνεις κάτι;

JohnWave

@Tek_Killa, φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι γραφικοί έχετε γίνει όσοι μας τα πρήζετε συνέχεια που αναφερόμαστε στα bezels. Η τεχνολογία στην κατασκευή των smartphones προχωρά και σίγουρα δεν είμαστε γραφικοί όσοι την ακολουθούμε. Επίσης μίλα περί γραφικότητας στον ιδιοκτήτη της Samsung, της LG και της Xiaomi. Μάλλον διαβάζουν πολύ Techblog οι άνθρωποι και υιοθετούν αυτά που λέμε στη φωλιά εδώ κοντά. Μπράβο μας που μια χούφτα χρήστες επηρεάζουμε τις κινήσεις τέτοιων εταιριών…δεν το είχα σκεφτεί ότι είχαμε τόση δύναμη…

Γιάννος

@JohnWave

Σέβομαι προσωπικά απόλυτα τις απόψεις σου. Αλλά δε νομίζεις ότι η Samsung το παράκανε φέτος? Πολύ μακρόστενη η οθόνη, κάτι που προσωπικά δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Ο καθένας βέβαια κρίνει με τις δικες του ανάγκες, και εφόσον κάποιος δεν έχει πρόβλημα με την “μακρουλή” οθόνη τότε πάω πάσο.

Γιάννος

Στο θέμα του P10 τώρα, μπορώ να πω ότι στο μαύρο χρώμα μου άρεσε τελικά. Στο λευκό θεωρώ ότι τα μπέζελ φαίνονται λίγο παραπάνω και γενικά η λευκή έκδοση σε κάτι με χαλούσε. Οι φωτογραφίες που τραβάει το κινητό, τις οποίες είδαμε εδώ στο βίντεο, θεωρώ ότι είναι παρα πολύ καλές και ικανοποιούν απόλυτα τους περισσότερους χρήστες. Αν είσαι επαγγελματίας φωτογράφος τότε μόνο αξίζει να το ψάξεις το θέμα ίσως περισσότερο. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί η Huawei δεν δίνει στη σειρά P μεγαλύτερες μπαταρίες όπως στα Mate. Ένας χρήστης που του αρέσουν τα παιχνίδια παράδειγμα, θα ξενερώσει αφάνταστα αν τελειώνει η μπαταρία στο πιτς φυτίλι .

JohnWave

@Γιάννο, ναι συμφωνώ περί μακρόστενης οθόνης στο S8 και με ενοχλεί επίσης η αύξηση του μεγέθους του ( ο περιορισμός των bezels όπως έχουμε πει δεν σημαίνει και άνεση στον αντίχειρα μιας και θα πρέπει να στρεσάρεται τώρα ακόμα περισσότερο). Το ότι δεν θέλει κάποιος μεγάλα bezels δεν σημαίνει ότι θέλει και την αναλογία τoυ S8. Το ιδανικό design για μένα θα ήταν ένα P9 με τα bezels του S8 χωρίς καμία αλλαγή στο μέγεθος και την αναλογία της οθόνης. Τώρα στο θέμα μας για το P10, λογικά Γιάννο δεν μπορεί η σειρά P να φτάσει την Mate σε διάρκεια μπαταρίας λόγω μικρότερου μεγέθους. Όσο για την κάμερα διαφωνώ μαζί σου. Αν κάποιος φορτώσει το video του Βλαχάκη σε 1080p , το δει full screen και κάνει stop στη φωτογραφία το απογευματόβραδο στο Φλοίσβο, θα διακρίνει και το κόκκο στον ουρανό και το λάσπωμα στα φύλλα του δέντρου χωρίς να είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Φαντάσου να δεις και full screen τη φωτογραφία. Ο Βλαχάκης είναι ο αγαπημένος μου παρουσιαστής κινητών αλλά δεν μπαίνει σε συγκρίσεις φωτογραφιών καμερών κινητών οπότε δεν λαμβάνω ποτέ υπόψη μου τη γνώμη του σε αυτόν τον τομέα. Θα τη λάβω υπόψη μου αν πάει σε ένα μέρος… Συνέχεια »

vaggos

Εμφανισιακά ειναι όλοι η σειρά P ιδια, απο εκει και πέρα σαν εταιρία τουλάχιστον απο αξιόπιστια στα προβλήματα τα παει καλά, νομίζω αν το βγάζε στις 5,5 ίντσες θα πούλαγε καλύτερα

Παναγιώτης

Αυτό που κάνεις να θαμπώνεις τα βίντεο στην αρχή να σου κρύβει ατέλειες με τρελαίνει. Χαχαχαχαχα.

Μιχαλης

To p9 πέρσι που το ειδα μαζι με s7 και htc 10 ηταν κατώτερο!!!! λετε φετος να κερδίσει σε φωτογραφιες ????? Μπα δυσκολο το κοβω :p

Μιχαλης

Εγω μιλησα για καμερα γτ σε αυτον τον εχαναν μεχρι περσι απο αλλα μοντελα. Και θα ηθελα να ανεβαινε απο 1080 η οθονη ! Κατα τα αλλα εχουν κανει και πολυ καλη δουλεια στο χρωμα γτ εμενα δν μου αρεσαν ποτε τα μαυρα κινητα αλλα αυτο το λιγουρευτικα !

Γιάννος

@Μιχαλης

Σε οθόνη 5.2 ιντσών δεν έχει νόημα η μεγαλύτερη ανάλυση νομίζω. Ίσα ίσα που θα σου τρώει περισσότερη μπαταρία και θα ζορίζεται επιπλέον ο επεξεργαστής.

Μιχαλης

Φιλος που εχει το htc 10 παντος εχει μεγαλη διαφορα η αναλυση τουλαχιστον στο δικο μου το p8 που ειναι και λιγο πιο παλιο

Δημήτρης

Το P10 γνώμη μου ακόμη πολύ ακριβό με τα 650 για Kirin 860 και κάμερα f/2.2. Το P10 Plus είναι το ανταγωνιστικό κομμάτι με τις υπόλοιπες εταιρείες στον επεξεργαστή και στην κάμερα. Όποιος θέλει συγκριτικά υπάρχουν στο Youtube και εύκολα μπορεί να βγάλει συμπεράσματα.

John

@Μιχαλης
Αν έβαζε και QHD AMOLED στις 5.1 δεν θα την έλεγαν Huawei αλλά Samsung , πρέπει να είσαι κορυφή για να κάνεις πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν. Ομοίως και η Sony που βάζει δήθεν οθόνες 4K σε κάποια μοντέλα και στην πραγματικότητα λειτουργούν στα 1080p (με εξαίρεση όταν δείχνουν φωτογραφίες).

Μιχαλης

Δεν εχεις αδικο φιλε john!!! αλλα η σαμμυ ειναι ακριβη τουλαχιστον για την δικια μου τσεπη

Δημήτρης

Η Sony δεν βάζει “δήθεν” οθόνες 4K αλλά βάζει 4K. Το άν επιλέγει για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας να δουλεύει σε 1080p αλλά στα multimedia το 4K το έχεις κανονικά και με το νόμο, δεν κατάλαβα τον συγκεκριμένο υπαινιγμό. Στο μόνο που όντως έχει νόημα σε ένα smartphone το 4Κ είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεος. Το να βλέπεις τα εικονίδια σε 4Κ δεν νομίζω να προσδίδει κάτι το ιδιαίτερο. Μπόρεσε γιατί είχε την τεχνολογία να το κάνει η Sony και το έκανε. 4K και 806 ppi pixel density σε μία οθόνη των 5.5 είναι κάτι εντυπωσιακό πρίν καιρό. Άν δεν κάνω λάθος ούτε στην samsung το σύστημα τρέχει όλη την ώρα σε 2K άσχετα άν υπάρχει η δυνατότητα downscale. Πιστεύω οτι ακόμη και η samsung να βάλει 4K σε κάποιο μοντέλο δεν θα τρέχει συνεχώς σε αυτή την πολύ ενεργοβόρα ανάλυση. Δεν θα έβαζε ούτε τρίωρο ίσως και να έβαλα πολύ.Το 4K το απολαμβάνεις στα multimedia. Δεν νομίζω να χρειάζεται πολύ μυαλό να το κατανοήσεις.Υπάρχει στο android authority ένα άρθρο με το θέμα της ανάλυσης στο σύστημα. Το τονίζουν άν δεν κάνω λάθος οτι δεν βλέπουν διαφορά εκεί. Στα Multimedia είναι πιό κρυστάλλινη η απόδοση και λογικό.

Γιάννος

@John

900 ευρώ για μια ελαφρώς καλύτερη οθόνη? Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

Σ. Λ

Εγώ πάντως ε που έχω το mate9, η απογοήτευση είναι μόνο μια και έχει όνομα: leica. Και εξηγώ. Ναι πολύ καλή η κάμερα, kαλημερα του iPhone και άλλων αλλά όχι σαν του s7. Κι αυτό είναι απογοήτευση γιατί πίσω από την κάμερα κρύβεται μια εταιρεία φωτογραφικών.

KostasB

Μπράβο Κώστα που ξεκίνησες και πάλι τα hand’s on. Περιμένουμε και άλλα από τις νέες ναυαρχίδες και όχι μόνο. Και οι άλλες κατηγορίες πρέπει να έχουν την τιμητική τους.
Και αν μπορέσεις να πάρεις στα χέρια και το P10 Plus να το βάλεις δίπλα δίπλα και με το P10 να δούμε διάφορες, θα είναι καλή φάση.
Επίσης, ο επεξεργαστής είναι 960 όχι 860. 😋

Ελευθέριος

Όχι 650€ για ένα Huawei !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.