Huawei P10 Plus ελληνικό hands-on από την έκθεση MWC 2017

TechblogTV. Το μεγάλο P series της Huawei ειναι εδώ, ονομάζεται P10 Plus και έρχεται με οθόνη αφής 5.5 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 960, μνήμη RAM 4GB ή 6GB, διπλή κάμερα από την Leica με μονόχρωμο φακό 20 Megapixel και φακό RGB 12 Megapixel, fingerprint reader και μπαταρία 3750 mAh.

Huawei P10 Plus hands-on από την έκθεση MWC 2017, Huawei P10 Plus ελληνικό hands-on από την έκθεση MWC 2017

Huawei P10 Plus hands-on από την έκθεση MWC 2017, Huawei P10 Plus ελληνικό hands-on από την έκθεση MWC 2017

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaggos

Στο design μια απο τα ιδια , εχει κανει καλό όνομα στην αγορά πάντως και γυρω στα 500 μόλις φτάσει θα την προτιμήσει ο κόσμος

Vai

One Plus 3/3T ολοιδιο μπροστα.

mixtri

Κώστα πες το μας το όνομά του Emotion UI για να δείχνει και τη φιλοσοφία του 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.