Huawei P10: Renders με κυρτή οθόνη και διπλή κάμερα

Εν όψει της MWC 2017, που θα λάβει χώρα 27 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου στη Βαρκελώνη, η Huawei θα πραγματοποιήσει press event στις 26 Φεβρουαρίου. Μια από τις συσκευές που πιθανολογείται ότι μπορεί να δούμε εκεί, είναι το Huawei P10.

Το μη ανακοινωμένο Huawei P10 διέρρευσε σήμερα σε νέα renders. Αν θεωρήσουμε ότι ανήκουν πράγματι στο P10, τότε η Huawei αποφάσισε να αφαιρέσει από την πλάτη τον αισθητήρα αποτυπωμάτων και πιθανότατα τον ενσωμάτωσε στο κεντρικό κουμπί.

Επιπλέον, βλέπουμε ότι στην πλάτη διατηρείται η διπλή κάμερα, την οποία είδαμε και στο Huawei P9 με την υπογραφή της Leica. Διαθέτει dual-LED flash και laser autofocus.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένουμε οθόνη 5.5 ιντσών dual-edge Quad HD (2560×1440 pixels), επεξεργαστή Kirin 960 chipset και μνήμη RAM 6GB. Έχουν ακουστεί φήμες και για το Huawei P10 Plus, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ισχύουν.

Huawei P10 renders, Huawei P10: Renders με κυρτή οθόνη και διπλή κάμερα

Huawei P10 renders, Huawei P10: Renders με κυρτή οθόνη και διπλή κάμερα

Huawei P10 renders, Huawei P10: Renders με κυρτή οθόνη και διπλή κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης Β

οκ μοιάζει με samsung+apple αλλά είναι ωραίο !!! ειδικ΄’α στο μαυρο χρωμα

Ιωάννης jb

Παναγιώτης μήπως θα ήθελες να πεις Samsung+Sony+Apple?

Αν πάρουμε παράδειγμα από το p9 που η τιμή του είναι απλησίαστη.. Γνωστός μου το πήρε πριν 2 μήνες κ του βγήκε κοντά 450 ευρώ.. Εντάξει μιλάμε τα κλαίει!!
Φανταστείτε αυτό πόσο θα κάνει..

JohnWave

Όμορφο είναι στο μαύρο χρώμα αλλά δεν βλέπω καμία πρόοδο στα bezels. Προσωπικά ανυπομονώ να δω την ποιότητα της κάμεράς του στο αυτόματο μπας και ξεπεράσει τα κορυφαία Pixel και S7 σε καλό και χαμηλό φωτισμό αντίστοιχα. Γενικά αν όλες οι πληροφορίες για το S8 βγουν αληθινές τότε οι υπόλοιπες εταιρίες πρέπει οπωσδήποτε να δώσουν κάτι παραπάνω έστω σε έναν τομέα για να μην τους φάει λάχανο η Samsung. Μιλώ για android ναυαρχίδες Θα είναι η χαμηλή τιμή το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα; Θα είναι η οθόνη (με τίποτα), η ταχύτητα, η κάμερα, η μπαταρία, η σχεδίαση ; Υπομονή και βλέπουμε.

manosz

Γτ τα κλαιει; δλδ ποσο ηθελε να το παρει; και εγω το p9 εχω και δν τα κλαιω καθολου; δλδ αν εσκαγε πιο πολλα για μηλα κ γαλαξιες θα ηταν καλα; σε τι υστερει που να δικαιολογει τη διαφορα;

Gvirginia

@manosz

Δεν είναι Sony.

GeoChios

Εγω εδωσα 450 τωρα και πηρα S7… Αν τα ειχα σκασει για P9 ενω θα μπορουσα στα ιδια να παρω το S7 θα τα εκλαιγα. Εχουν περασει απο τα χερια μου P6-7-8 Mate 7. Πολυ καλα κινητα αλλα σε τιμη 250-300. Παραπανω δεν αξιζει να τα παρεις.

vaggos

Αν ξεκινάει στα 600 ευρώ θα παει καλά , παραπάνω ολοι θα πανε S8 και iPhone

Αντώνης

Ποτέ ξανά σαμσονγκ και ας βγάλει διαστημοπλοιο… Η εταιρία που μας κορόιδυε χρόνια ολόκληρα με συσκευές τύπου S5 αξίζει ενα μεγάλο X. Πέρα απο αυτό σαν εμπειρία χρήσης τα Huawei πολύ ανώτερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.