Tο Huawei P10 εντυπωσιάζει με την δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης

Huawei P10 SuperCharge γρήγορη φόρτιση, Tο Huawei P10 εντυπωσιάζει με την δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Huawei P10 στην χώρα μας με οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 960, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB που μπορεί να επεκταθεί με microSD μέχρι 256GB και Dual Camera της Leica με αισθητήρες 12 Megapixel (έγχρωμο) και 20 Megapixel (ασπρόμαυρο).

Η μπαταρία του Huawei P10 έχει χωρητικότητα 3200mAh για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για ώρες χωρίς να χρειάζεται να το φορτίσετε, ενώ όταν θα χρειαστεί, αυτό θα φορτίσει ταχύτατα χάρη στην τεχνολογία SuperCharge.

Huawei P10 SuperCharge γρήγορη φόρτιση, Tο Huawei P10 εντυπωσιάζει με την δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης

Ο φορτιστής υπερταχείας φόρτισης SuperCharge που θα βρείτε στην συσκευασία παρέχει χαμηλή τάση φόρτισης περιορίζοντας σημαντικά την υπερθέρμανση της συσκευής κατά την διάρκεια της φόρτισης.

Σημαντική δουλειά για να μην ζεσταίνεται το Huawei P10 έχει γίνει και στον σχεδιασμό του, με ένα ειδικό σύστημα “ψύξης” 8 επιπέδων και 5 προστατευτικά στρώματα που απομονώνουν τη θερμότητα και θα την κρατάει μακριά από τα χέρια σας.

Huawei P10 SuperCharge γρήγορη φόρτιση, Tο Huawei P10 εντυπωσιάζει με την δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης

Η φόρτιση πραγματοποιείται μέσω της θύρας USB Type-C του Huawei P10 και με μισή ώρα μόνο μπορείς να έχεις μπαταρία για σχεδόν ολόκληρη την ημέρα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Μαλιστα…. και σε ποιον συνδιασμο hardware του Ρ10 θα εχουμε την υπερταχεια φορτιση παρακαλω ?

dark_master

@Ntinos MD νομίζω πως αυτό ούτε οι ίδιοι μπορούν να σου απαντήσουν….

bill

super θα ηταν αμα ξεπερνουσε το 1+3
απτην στιγμη που δν το κανει απλα fast
εκτος αμα η συγκριση γινετε με το ιφονε τοτε δεκτο το σουπερ charge

nikmour

@NtinosMD με πρόλαβες

Engineer

Καλή “τύχη” σε όποιον του έρθει η γρήγορη έκδοση. Κλαίω

Fanis

Αφού μας δουλεύει κ η Huawei καλά να πάθουμε!

Beowolf Ahates

Με 5.1 οθόνη -και αγγέλους να κάνει να ψέλνουν – δεν πας πουθενά σήμερα…
Κρίμα, γιατί κατά τ άλλα, είναι πολύ καλό σμάρτφον.

Πάνος®

Όσο γρήγορη φόρτιση κι αν προσφέρει, δε μπορεί να ξεπεράσει δύο φλέγοντα θέματα: 1ον) δεν ακολουθεί το ευρύτερα διαδεδομένο πρότυπο της Qualcomm, άρα πιο δύσκολο να βρεις τρόπο να φορτίσεις με την ταχεία φόρτιση όταν δεν είσαι κοντά σε πρίζα, π.χ. με power bank ή φορτιστή αυτοκινήτου, και 2ον) όσο γρήγορα κι αν φορτίζεις, η γρήγορη φθορά της μπαταρίας είναι δεδομένη.

jimaras

παιδια επειδη διαβασα τα σχολια και ειναι ολα σχεδον καπως ειρωνικα για την εταιρια μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινεται?δεν εχει τελικα ταχεια φορτιση το π10?

Paschalis

jimaras για σού, όσο εσύ δεν έχεις ιδέα για αυτό το κινητό και ρωτάς και καλά κάνεις άλλο τόσο δέν έχουν ιδέα οι υπόλοιποι εδώ μέσα και γράφουν βλακείες​.

Φωτης

sorry για το off topi..Dark Master @ εχεις htc 10 η το ειχες;Εχω τρελαθει να το παρω..

@tito

Ρε φωταρα γιατι το ψειριζεις τοσο και ρωτας και ξανα ρωτας για το htc 10;; Τι παραπανω θες να μαθεις γιαυτο το υπεροχο κινητο;; Exεις τα χρηματα;;Το χτυπας.. Δεν εχεις;; Περιμενεις..Δες και το moto z το οποιο παιζει στα 330.ΑΝ δεν σε ενοχλει τοσο η αυτονομια,το κινητο παιζει σε τιμη λουκουμι !!

Φωτης

tito@ ευχαριστώ..Αλλα 430€ ειναι αυτα κ παίρνω κινητο καθε 3 χρονια..

@tito

Τίποτα να είσαι καλά!! Και ότι είπα φιλικά το είπα 🙂

Φωτης

tito@ σε μαυρο κ ice view!!!χεχε!!!

viky

Αγορασα το p10 dual sim το προβλημα μου είναι οτι δεν συνδεεται με το bluetooth στην οθονη αφής του αυτοκίνητου κ αν συνδεθει μολις τελειωσει η κληση αποσυνδεεται αμέσως κ δεν συνδεεται ουτε με επανεκκινηση εχει φορές που απαντώ κ χανεται η σύνδεση….. δεν ειμαι gadjetakias αλλα για μένα ειναι σοβαρό… αφου τις περισσότερες ωρες είμαι σε αυτοκίνητο κ ξεφορτώθηκα τα handsfree…

ΘΑΝΟΣ

η ασχετοσυνη μερικων με ξεπερναει λολ……… το κηνιτο ειναι τουμπανο απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν σε μια αξιοπρεπεστατη τιμη στο σκρουτζ αυτη την στιγμη και για τον μεσω ελληνα. η δυνατοτητες του τεραστιες για smartphone φυσικα εχει ταχεια φορτιση.

ΘΑΝΟΣ

@viky μπορουσες να ρωτησεις ην εταιρια πριν το αγορασεις. το κηνιτο ειναι απο τα καλυτερα….

ΘΑΝΟΣ

@Beowolf Ahates φιλε μου 5.1 ιντσες ειναι μια χαρα παραπανω δεν ειναι κηνιτο ειναι παντοφλα…. εκτος αν εννοεις μικροτερες ιντσες τοτε οκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.