Huawei P10: Όσα πρέπει να γνωρίζετε μέσα από επίσημο unboxing βίντεο

Τα Huawei P10 και P10 Plus έκαναν την επίσημη τους εμφάνιση πριν από λίγο. Πρόκειται για δύο high-end smartphones που έχουν θέσει τον πήχη υψηλότερα από τους προκατόχους τους (P8, P9), ενώ καλούνται να ανταγωνιστούν τις μεγάλες ανακοινώσεις των LG (G6), Samsung (Galaxy S8) και Sony (διάδοχος του Xperia XZ).

Για να ενημερωθείτε γρήγορα και με επάρκεια για τα νέα χαρακτηριστικά των P10 / P10 Plus, η Huawei δημοσίευσε ένα unboxing βίντεο που θα σας προμηθεύσει με όλες τις πληροφορίες που θέλετε και πρέπει να μάθετε σχετικά με τα νεοανακοινωθέντα smartphones.

Μέσα από το βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 20 δευτερολέπτων η Huawei θα σας ξεναγήσει τον κόσμο των P10 και P10 Plus. Θα πάρετε μια γεύση από τις δυνατότητες των φετινών ναυαρχίδων του Κινέζου κατασκευαστή και ταυτόχρονα θα γίνετε μάρτυρες του πρώτου unboxing, βλέποντας όλα τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στο καλοσχεδιασμένο κουτί των συσκευών. Φυσικά, ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην συνεργασία της Huawei με την Leica για άλλη μια χρονιά, ως σκοπό την βελτίωση της εμπρόσθιας και πίσω κάμερας των smartphones της σειράς “P”.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την πορεία των P10 και P10 Plus στην αγορά, ειδικά μετά την ηχυρή ανακοίνωση του LG G6 και τις Sony, Samsung να παρουσιάζουν σύντομα τις δικές τους προτάσεις. Το σίγουρο είναι πως η Huawei είναι αισιόδοξη για τις νέες της συσκευές, ελπίζοντας πως θα αποτελέσουν άξιους ανταγωνιστές και εν τέλει θα πείσουν το καταναλωτικό κοινό.


Ολα τα νέα και οι εξελίξεις από την έκθεση MWC 2017, παρέα φέτος με τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Δείτε το video:

Huawei P10 unboxing, Huawei P10: Όσα πρέπει να γνωρίζετε μέσα από επίσημο unboxing βίντεο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

Ότι είναι κακάσχημο μου αρκεί, καμία σχέση με το p9

bill

Μαλλον κακασχημα ειναι τα ματια σου κ επειδη εχω μπροστα μ το π9 να μας πεις διαφορες δλδ να κτλβω κ εγω… btw φοβερο αυτο που καναν παμτως με το δαχτυλικο που δεχετε κ gestures αντε να το δουμε κ σε real unboxing

xristos

πολύ όμορφο, ίσως ο καλλίτερος σχεδιασμός. προσέξτε την πλάτη , πώς τοποθετούνται οι δύο κάμερες χωρίς να εξέχουν, χωρίς να προκαλούν και να φαίνεται σαν κουκουβάγια, εξαιρετικά λιτός σχεδιασμός, όπως και του p9

GeoChiosGR

Πανερμορφα… Μπραβο στην Huawei… Και μπράβο για τα bezels. Γουστάρω που θα αρχισει η γκρινια για μεγάλα bezels!!!

Panos

Πολύ όμορφο είναι το άτιμο. Επίσης πιστεύω ότι είναι ολοκληρωμένη πρόταση με λίγο τσιμπημενη τιμή. Μόνο να είχαν βάλει Amoled και το είχα παραγγείλει ηδη! Όσο για το παιδί που λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με το P9 ,η που μας δουλεύει, ή που δεν ξέρει τι του γίνεται.

liris11

@bill συμφωνώ μαζί σου και σου γράφω από το p9 μου δεν έχουν πολλές διαφορές οπτικά εκτός από το κουμπί του τεσπα αυτό που θα σου πω είναι ότι και το p9 τα έχει τα gestures δηλαδή swipe από πανό προς τα κάτω βγαίνουν ειδοποίησης δεξιά αριστερά αλλάζει ς φώτο και άλλα διάφορα απλά στο p10 έχουν βάλει κ άλλα και μια χαρά δουλεύει… To p10 στην ουσία είναι ένα ματε 9 στο κουφάρι του π9

manolis

Ωραια κινητα αλλα γιατι μονο το plus να ειναι ανθεκτικο στο νερο? Ενταξει η μεγαλυτερη αναλυση οθονης το καταλαβαινω αλλα η αντοχη στο νερο γιατι?

Demis

για το άθλιο κουμπί μιλάω που το χώσανε μπροστά samsung like και τα bezels που σχεδον διπλασιάστηκαν πάνω κάτω

Γιάννης

Εγω ειμαι κατοχος Ρ9. Συγκρινοντας τα οπτικα και μονο, το Ρ10 με αυτο το κακασχημο κουμπι μπροστα ειναι χάλια.

Τ. Πλ

Ανακουφιστηκα . Πήρα το mate 9 που είναι πολύ πιο όμορφο κ με μεγαλύτερη οθόνη.

JohnWave

Άντε να κάνω πέρα τα μεγάλα bezels και την όχι amoled οθόνη. Το f 2.2 όμως δεν γίνεται αγαπημένη μου Huawei. Tου χρόνου πάλι…

Γιώργος

Καλά η μουσική κανέναν δεν ενόχλησε?
Κινέζοι…

Πέτρος Π

@JohnWave : Λες και θα καταλάβεις στην πράξη καμιά διαφορά αν έχει f2.2 ή 1.7… Αφού τα έχουμε ξαναπεί αυτά, όσοι ξέρουν από φωτογραφία καταλαβαίνουν τι λέω… Έχουν γίνει όλοι ειδήμονες πια και μάθανε για το διάφραγμα και τα σχετικά.. ό,τι ναναι…

JohnWave

@Πέτρο Π, ναι θα καταλάβω τη διαφορά όπως την κατάλαβαν όλοι πέρυσι που έκαναν συγκριτικά της κάμερας ανάμεσα στο P9 και το S7 ή το G5 ή το Pixel σε χαμηλό φωτισμό. Δεν χρειάζεται να είναι ειδήμονας κάποιος για να δει τη διαφορά ποιότητας στο χαμηλό φωτισμό. Φτάνει να μην είναι τυφλός ή εντελώς άσχετος, Όπως πάντα μιλώ για auto mode. Τώρα αν κάποιος έχει την όρεξη στις διακοπές του πχ να αλλάζει ISO πριν κάθε λήψη και να χρησιμοποιεί τρίποδο μέχρι να πετύχει κάπως το αποτέλεσμα που επιτυγχάνει ο άλλος άμεσα στο auto ( που και πάλι το P9 είχε περισσότερο θόρυβο φυσικά), αυτό είναι δικό του θέμα. Αυτά ως απάντηση σε ένα ακόμα άκυρο post σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.