Huawei P10 με μνήμη RAM 8GB σε ισπανικό κατάστημα

Το Huawei P10 είναι από τα μοντέλα που απασχολεί αρκετά τα leaks. Είναι ο διάδοχος του Huawei P9 και φυσικά η μεγάλη ανακοίνωση που θα κάνει η εταιρεία στην MWC, στις 26 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες έλεγαν ότι το Huawei P10 θα διατεθεί σε δυο εκδόσεις, μια με μνήμη RAM 4GB και μια 6GB. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να δούμε και έκδοση με μνήμη RAM 8GB. Αυτό προκύπτει από το ισπανικό κατάστημα Phone House, όπου το κινητό εμφανίστηκε με 8GB RAM (η σελίδα δεν υπάρχει πια)

Επίσης, αναφέρεται ότι διαθέτει επεξεργαστή Kirin 960, οθόνη 5.5 ιντσών (ανάλυσης HD ή και 2560×1440 pixels), κάμερα 12 Megapixel και Android 7.0 Nougat. Η τιμή του είναι στα 799 δολάρια.

Μιας και δεν υπάρχει τρόπος αυτή τη στιγμή να επιβεβαιώσουμε τόσο τη RAM όσο και την τιμή, κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Αυτό όμως που είναι βέβαιο είναι τα χρώματα σε χρυσό, μπλε και πράσινο, τα οποία επιβεβαίωσε η Huawei μέσα από teaser:

huawei p10 8 gb ram, Huawei P10 με μνήμη RAM 8GB σε ισπανικό κατάστημα

huawei p10 8 gb ram, Huawei P10 με μνήμη RAM 8GB σε ισπανικό κατάστημα

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaggos

και φθηνό και πρωτοποριακή διαφορά στο design μπράβο huawei ακολουθας κατα ποδας lg και htc στις πωλήσεις

ΝΙΚΟΣ

Έτσι όπως πάει θα βγάζουν σε λίγο τηλέφωνα με 16giga ram και τα μισά από αυτά θα τα ρουφάει το Facebook και τα συναφή social..

james

Αυτο ειναι καλο απο πολλες αποψεις. Αυτη που ενδιαφερει εμενα ως καταναλωτη ειναι οτι η μαχη για το ποιος θα βαλει τη μεγαλυτερη ραμ στη ναυαρχιδα του, φερνει σιγα σιγα τα 3 και 4 γιγα στις φθηνες συσκευες και αυτο ειναι παρα πολυ καλο πραγμα.

Γιώργος

Αυτό είναι το P10 plus όχι το “απλο” P10. Επίσης προσεξατε πως έχει αποθηκευτικό χώρο 512gb? Αν βγει σωστό το leak και η τιμή είναι αυτή δεν είναι όσο ακριβό θα ήταν από άλλη εταιρία με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Geo pap

Η εκδοση με τα 128 gb γιατι η 32 θα εχει 3 gb κλασικά!

Πάνος

Γιατί το κάνουν αυτό οι εταιρείες με τη χωρητικότητα / ραμ; Εγώ που βολεύομαι και με 16gb γιατί δεν μπορώ να έχω 3gb ram, αλλά πρέπει να πάω στα 32 η 64;

Ιωάννης jb

Αυτό το πράγμα που γίνεται με τις διάφορες εκδόσεις στα κινέζικα είναι τραγικό!!!
Κάτι χαιομι κ κάτι χουαγουει τα κάνουν αυτά..
Τραγικά ονόματα που πριν χρόνια θα μας ακουγόταν σαν ανέκδοτα!!!!
Το μοναδικό πράγμα που δικαιολογείται να αλλάζει μια εταιρια σε μία συσκευή είναι η ρομ! Κ αυτό να μη γίνεται σε υπερβολικό βαθμό όπως κάνουν κάποιες εταιρίες με 100 εκδόσεις!!! Να έχουν δλδ το πολυ πολυ 2 χωρητικότητες…
Άμα είναι να αλλάζουμε κ chipset έτσι όπως το πάνε οι βλακες οι κινέζοι! Χαζομαρα καταντάει!
Χωρητικότητες ωραίες παραδείγματος χάριν έχει η google στα pixel… Απλά θα ήταν ακόμα καλύτερα να ήταν κ επεκτάσιμες!!!

ChristosT

Η ram είναι μόνο ΚΑΛΟ…ΑΛΛΑ όταν ανοίγεις το Android και βλέπεις τα 3-4 να τα τρώει το λειτουργικό (διότι τόσα να τρώει στο Nougat και μετά)…κάτι δεν πάει καλά ρε φίλε…όπως και να το δείς.

James

@ChristosT το λειτουργικό δεσμεύει ραμ ανάλογα με το πόση υπάρχει. Στο δικό μου που έχει 2 γιγα, το nougat δεσμεύει 650 MB, ενώ στο τάμπλετ που έχει 1 γιγα δεσμεύει περίπου 400 MB. Η ραμ υπάρχει για να χρησιμοποιείται, όχι για να χαζεύουμε πόση πολλή έχει ελεύθερη. Μη λέμε ό,τι να ‘ναι.

ChristosT

Η ram υπάρχει για να είναι έτοιμη και να υπηρετήσει τις ανάγκες του χρηστη και όχι να την καταναλώνει καθούμενα το λειτουργικό. Στο Note 4 με 3 τα 1.7 τα τρώει το σύστημα.
Μην λέμε ότι ναναι…στα windows που έχω 16 θα έπρεπε να τα τρώει το σύστημα για να μην κάθονται; Λογική πεντάχρονου…
Τα 2 μου τρώει μόνο.

James

@ChristosT για το note τα παράπονα σου στη Samsung. Δε φταίει το Android για το bloatware του κάθε Ασιάτη κατασκευαστή.

Λογική πεντάχρονου είναι να συγκρίνεις δύο διαφορετικά λειτουργικά για το πώς διαχειρίζονται τη μνήμη τους. Όταν απαιτεις από το Android να ανοίγει τα πάντα σε κλάσματα δευτερολέπτου, πρέπει πολλά να τα έχει ήδη φορτώσει στη μνήμη. Κάνε ένα reboot τη συσκευή σου και παρακολουθα τι φορτώνει και πως αυξομειώνεται η μνήμη του συστήματος ανάλογα με πόσες και ποιες εφαρμογές ανοίγεις στη συνέχεια. Ίσως καταλάβεις τι παίζει.

James

https://m.imgur.com/a/VXd4O

Εδώ ένα Android με 2 γιγα ραμ, όπως το φτιάχνει η μαμά του για να μη λαγκαρει και να μην κολλάει ποτέ. Εσύ λεγε οτι θέλει 3-4 γιγα ραμ το nougat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.