Huawei P11: Ανακοινώνεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018

Huawei P11 ανακοινώνεται πρώτο τρίμηνο 2018, Huawei P11: Ανακοινώνεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018

Η Huawei ετοιμάζεται πλέον για την ανακοίνωση του επερχόμενου P11, της νέας ναυαρχίδας που αναμένεται να ενσωματώνει αρκετές νέες δυνατότητες. Ο -επόμενης γενιάς- εκπρόσωπος της εταιρείας θα ανταγωνιστεί τους κορυφαίους του 2018, όπως τα Galaxy S9/S9+ και το iPhone X.

Ανάμεσα στις νέες τεχνολογίες με τις οποίες ο Κινέζος κατασκευαστής θα εξοπλίσει το P11, ενδέχεται να συγκαταλέγεται και η τριπλή κάμερα των 40 Megapixel, μαζί με 24 MP εμπρόσθιο selfie φακό. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να προσελκύσουν αρκετούς υποψήφιους αγοραστές που αρέσκονται στην λήψη ποιοτικών φωτογραφιών και βίντεο. Πότε όμως θα κυκλοφορήσει το νέο smartphone της σειράς “P”; Πριν λίγο φαίνεται να επιβεβαιώθηκε η περίοδος μέσα στην οποία θα το δούμε.

Huawei P11 ανακοινώνεται πρώτο τρίμηνο 2018, Huawei P11: Ανακοινώνεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι της Huawei που παρευρέθηκαν σε ειδικό event στην Γερμανία επιβεβαίωσαν πως το P11 θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο πρώτο τρίμηνο της επόμενης χρονιάς. Μάλιστα, νωρίτερα ένα άλλο στέλεχος του κατασκευαστή δήλωσε πως το επερχόμενο high-end μοντέλο θα ανακοινωθεί “μάλλον” στο MWC της Βαρκελώνης που θα λάβει χώρα από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου. Οι δυο πληροφορίες μας παρέχουν ένα δεδομένο που ίσως να οδηγεί στην επαλήθευση του δεύτερου. Το Huawei P11 θα έχει ανακοινωθεί σίγουρα μέχρι τα τέλη Μαρτίου και η αλήθεια είναι πως ιδανικό μέρος για την επισημοποίηση θα είναι το Mobile World Congress του 2018.

Όσο περνάει ο καιρός θα γνωρίζουμε όλο και περισσότερα για το νέο P11. Μένει να δούμε αν η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα φήμη για την τριπλή κάμερα υψηλής ευκρίνειας αποδειχτεί αληθής, ενώ αποτελεί μυστήριο και η σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσει η Huawei για το νέο smartphone. Αναμένουμε για την επισημοποίηση του μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.