Huawei P11: Θα αλλάξει τα δεδομένα με τριπλή κάμερα 40 Megapixel;

Huawei P11 τριπλή κάμερα 40 Megapixel, Huawei P11: Θα αλλάξει τα δεδομένα με τριπλή κάμερα 40 Megapixel;

Μπορεί το θυγατρικό brand της, η Honor, να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω των ομώνυμων νεοανακοινωθέντων smartphones, η Huawei όμως ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση του επερχόμενου P11, τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς.

Έχοντας διαθέσει τα Mate 10 / Mate 10 Pro στο καταναλωτικό κοινό εδώ και λίγες εβδομάδες, η Κινέζικη εταιρεία φαίνεται πως θα εκπλήξει τους πάντες με τον πρώτο εκπρόσωπο της για το 2018. Το P11 θα αποτελέσει την νεότερη προσθήκη της high-end σειράς “P” αντικαθιστώντας το υπάρχον μοντέλο, P10. Παρά τις βελτιώσεις στο εσωτερικό, τον ανανεωμένο σχεδιασμό και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που θα έχει στην φαρέτρα της η νέα συσκευή, μια νέα διαρροή υποδεικνύει την ενσωμάτωση της καλύτερης (μάλλον) κάμερας που έχουμε δει ποτέ σε κινητό.

Σύμφωνα με μια προωθητική εικόνα που υποτίθεται πως προέρχεται από σχετικό τμήμα της Huawei, ο κατασκευαστής φαίνεται να ετοιμάζει μια τριπλή κάμερα για το νέο P11, της οποίας η ανάλυση θα είναι 40 (!) Megapixel, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα υβριδικού ζουμ επί έως πέντε φορές από το υπάρχον πλάνο. Επιπρόσθετα, η συσκευή θα έχει προ-εγκατεστημένο λογισμικό (“Pro” night mode) για την καλύτερη δυνατή λήψη φωτογραφιών / βίντεο το βράδυ, με τους τρεις φακούς να είναι σε θέση να αισθανθούν «100% περισσότερο φως».

Εκτος της επαναστατικής κυρίας κάμερας, αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η εμπρόσθια κάμερα θα είναι της τάξης 24 των Megapixel. Υπεύθυνος για την συγκεκριμένη διαρροή είναι ο διάσημος leaker Evan Blass (@evleaks), ο οποίος ανήρτησε την εικόνα στον επίσημο Twitter λογαριασμό του. Αν οι πληροφορίες της διαρροής ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, το Huawei P11 θα είναι, εκτός απροόπτου, το καλύτερο smartphone για λήψη φωτογραφιών και βίντεο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Χωρίς αμφιβολία, θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή για τους φίλους του σχετικού χόμπι. Αναμονή λίγους μήνες λοιπόν μέχρι την επισημοποίηση του νέου high-end μοντέλου της Huawei.

Huawei P11 τριπλή κάμερα 40 Megapixel, Huawei P11: Θα αλλάξει τα δεδομένα με τριπλή κάμερα 40 Megapixel;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Τριπλή κάμερα; μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο;

Theo

Θα προτιμούσα μια καλή κύρια κάμερα.. Αυτά είναι υπερβολές για εντυπωσιασμο

Theo

Και δεν είναι και εμφανισιακά ωραίο

Τακης

βαλτε 5-6 καμερες στην πλατυ να ξεχωριζει το κινητο

godys

εχει ελθει τελμα στις εταιριες κινητων η τεχνολογια.με διαφορα τρυκ να μεγαλωσουμε λιγο το κινητο να αλλαξουμε της διαστασεις του,να βαλουμε λιγο καλυτερο επεξεργαστη,ραμ,ρομ, δακτυλικο αποτυπωμα,σκανερ προσωπου και ενα σωρο αχρηστα πραγματα χωρις καποια πραγματικη ευχρηστη καινοτομια,με αυτα και αυτα βρισκουν την ευκαιρια να ανεβαζουν κατακορυφα της τιμες τους αλλα αγαπητες μου εταιριες πρεπει να καταλαβετε κατι….ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ.

Lsantas

Θα μπορούσε απλά να υπάρχει μια ειδική έκδοση σε κάθε εταιρία που να είναι κάμερα phone όπως ήταν το nokia 1020, έτσι με την σημερινή τεχνολογία που υπάρχει στις κάμερες θα μπορούσε να υπάρχει ένα λίγο χοντροκομμένο τηλέφωνο με τον μεγάλο αισθητήρα και με xenon flash
Αλλα και ένα ” απλό” με τους μικρούς όπως είναι σήμερα. Πχ ένα samsung s8 όπως είναι τώρα αλλά και ένα samsung camera που να ενσωματώνει καθαρά τεχνολογία κάμερας πάνω με αντίστοιχη επίπτωση στο βάρος. Κάτι σαν το kodak ectra.

johny

Κάθε χρόνο αν προσθέτουν και από μια σε λίγα χρόνια η πλάτες των κινητών θα είναι σαν μάτια μύγας.βαλτε και id να σκαναρει το αυτί μόλις το βάλεις και καλά να μιλήσεις να ξεκλειδωνει,να μετράει και πόσα μαλλιά έχει το κεφάλι και κάθε άνοιξη που πέφτουν οι τρίχες να κλειδώνει η συσκευή και να τρέχουμε για ξεκλείδωμα και εννοείται να αναγνωρίζει τη διάμετρο από τα ρουθούνια και ποσα δόντια έχουμε και όταν κλείνουμε τα μάτια να αναγνωρίζει και τα ματοκλαδα.να μη μιλήσω για το εξωτερικό που θα καλύπτει το γυαλί.αυτο θα έχει κατασκευή από τρελομπαλακι και θα παρακαλάς μην σου πέσει κάτω γιατί άγνωστο που θα κάνει τραμπολίνο το κινητό σου αν και δεν θα το χάνεις γιατί θα έχει ακτίνα λέιζερ που στην πτώση θα βγαίνει χορεύτρια ολόγραμμα να κάνει σόου.με το ios 1008.000.987 να συναγωνίζεται το android μπαουντι.. to be continue

Georgerapp

Για να δούμε γιατί μου ακούγεται κάπως τραβηγμένο.
Θελω να δω και την sammy τώρα τον νέο χρόνο με αυτο τον φακό τον 12αρι με το μεταβαλλόμενο διάφραγμα απο 1,5 εως 2και κάτι δε θυμάμαι τώρα το νούμερο.
Αυτο μου φαίνεται πιο πιστευτό και πραγματικό.

Jim C.

Nokia 808 41MP 2012

aggelos

αυτο που σε καθε νεα λυση πεταγονται ολοι να γκρινιαξουν με ξεπερναει.εχετε να διαλεξετε απο 500 κινητα με μονη και διπλη καμερα βρε χωριατες τι σας πειραζει καποιος να κανει κατι διαφορετικο.αν παιρνει οντως 100 τις εκατο παραπανω φως θα μιλαμε για μαγικο αποτελεσμα.

Axel

Σωστός ο Jim. Να προσθέσουμε και το Lumia1020 με 41 megapixels στην κάμερα του το 2013

Nikopoup

@aggelos με κάλυψες πλήρως

bezilys

Αντε και του χρόνου τέσσερις!!!

ΠΑΥΛΟΣ

Ειχα σκοπο να παρω το mate 10 pro αλλα τωρα με ψηνει αυτο γτ θα ειναι πιο νορμαλ σε διαστάσεις.

Μανώλης

Παύλο ουσιαστικά δεν είναι και πολύ νορμάλ σε διαστάσεις και εννοώ ότι έχει περίπου (το P10) τις ίδιες διαστάσεις με παλιά κινητά όπως το Samsung Note 3 αλλά με μικρότερη οθόνη!!!

giorgosgek

ειναι διακριτικο τον κινητο , οπως συνηθιζει η huawei σε αντιθεση με apple κι αλλες εταιρειες , τοτε καλως. Ξερω οτι στην αρχη ακουγονται σαν υπερβολη οι 3 καμερες αλλα θα ειναι καλυτερο το αποτελεσμα, ειδικα αν και οι 3 ειναι αριστες , σε συνδιασμο με καλη επεξεργασια σε software. H καμερα light l16 , εχει 16 διαφορετικες καμερες , η καθε μια για αλλο σκοπο , 81 mp συνολο , χωρις να σημαινει κατι αυτο ομως, ειναι λιγο beta και δεν ειναι για γρηγορες ληψεις, αλλα το σκεπτικο ειναι καλο. Επιπεδο dslr και compact design . Για εμενα respect και μονο που θα το τολμησει και θα φερει μια καινοτομια , γιατι ολοι κραζουν τετοιες εταιρειες , για αν τα βαλει η apple μετα απο χρονια η φερει τα animoji σαν καινοτομια , ολοι τουμπεκι , τοτε χρειαζονται ;

ΘΑΝΟΣ

πολυ απλο οτι η εταιρια καινοτομει και ειναι η πρωτη που θα το κανει. προσωπικα απο την μεταβαση μου μετα απο 5s που το ειχα εναμισ χρονο εδω και ενα μηνα εχω το π10 λαιτ και ειμαι ευχαριστημενος … ενα πολυ καλο κηνιτο πολυ γρηγορο που βγαζει πολυ πολυ καλες φωτο σε σχεση με το αιφον που ειχα που η δυνατοτητες του ηταν μηδαμινες. η χαγουει θα ξεπερασει την απλ το 2018 και θα ειναι πρωτη σε παγκοσμιο επιπεδο ειμαι 1000% σιγουρος . 1 γιατι εχει καλες τιμες 2 πολυ αξιολογα κηνιτα τηλεφωνα λεπτα ντιζαιν ομορφια και 3 καινοτομια … ολα αυτα για ενα πελατη ειναι πολυ σημαντικα. της βγαζω το καπελακι μου…

Ανώνυμος

Αν δεν έχει 25 κάμερες στην πίσω όψη και 14 κάμερες για Selfies δεν το παίρνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.