Huawei P20 και P20 Plus: Νέα renders χωρίς bezels και notch design

Huawei P20 και P20 Plus, Huawei P20 και P20 Plus: Νέα renders χωρίς bezels και notch design

Ενώ διανύουμε την περίοδο του μεγαλύτερου τεχνολογικού γεγονότος της χρονιάς επί ευρωπαϊκού εδάφους και λίγο πριν το επίσημο press event της Huawei στο MWC, κυκλοφόρησαν νέα renders των Huawei P20 και P20 Plus.

Δυστυχώς γεύση από τα νέα μοντέλα της σειράς P20 δε θα πάρουμε στη σημερινή συνέντευξη τύπου της εταιρείας εφόσον για αυτά έχει προγραμματιστεί ειδικό event που θα λάβει χώρα στις 27 Μαρτίου στο Παρίσι.

Μία φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο όμως με τις δύο συσκευές δίπλα δίπλα αποκαλύπτει κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το design τους. Εντυπωσιακός είναι ο bezel-less σχεδιασμός τους με την επιφάνεια της οθόνης να καλύπτει σχεδόν όλη την πρόσθια όψη, ενώ χαρακτηριστική είναι η a la iPhone Χ εγκοπή στο επάνω τμήμα της που φιλοξενεί τους αισθητήρες της συσκευής.

Επίσης, όπως παρατηρούμε το P20 ενσωματώνει το fingerprint button μπροστά ακριβώς κάτω από το όριο της οθόνης, ενώ αντιθέτως το μεγαλύτερο P20 Plus το έχει μεταφέρει (προφανώς) πίσω για να εκμεταλλευτεί και το ελάχιστο τετραγωνικό της πρόσθιας όψης.

Να σημειωθεί ότι παλαιότερα leaks εμφανίζουνε τη ναυαρχίδα της Huawei με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος κάτι που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνει η τελευταία διαρροή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos8

Τέλεια

Chris966

Ειδικά το Ρ20 είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Και σωστό μέγεθος notch, (για να χωράνε ΟΛΕΣ οι πληροφορίες στην κεντρική οθόνη και όχι στο κέντρο ελέγχου (!!!), και κεντρικό μηχανικό κουμπί, και υπέροχη σχεδίαση και hardware που θα τα σπάει, και τιμές υψηλές μεν, αλλά όχι εξωφρενικές (βλ. iphone X) και και…
Τι να πώ αυτή η APPLE βγάζει τα μάτια της μόνη της..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.