Το Huawei P20 δείχνει μικρό μπροστά στο Huawei P20 Lite

Huawei P20 P20 Lite σύγκριση, Το Huawei P20 δείχνει μικρό μπροστά στο Huawei P20 Lite

Νέες εικόνες του Huawei P20 έκαναν την εμφάνισή τους στο Slashleaks. Σε μία από αυτές, φαίνεται μία dummy συσκευή δίπλα στο Huawei Nova 3e, το οποίο θα κυκλοφορήσει ως Huawei P20 Lite σε εμάς. Σε αυτές, το Huawei P20 φαίνεται μικρότερο από το Lite.

Γνωρίζουμε ότι το Lite έρχεται με οθόνη 5,84 ιντσών. Επομένως, αν η συγκριτική φωτογραφία ισχύει, τότε το P20 θα έρχεται με μικρότερη οθόνη ενώ οι φήμες το ήθελαν κι αυτό με οθόνη 5,84 ιντσών. Επιπλέον, εφόσον πρόκειται για dummy, ίσως το τελικό σχέδιο να διαφέρει, αν και επιβεβαιώνει τις μέχρι στιγμής διαρροές που έχουμε δει.

Στα υπόλοιπα, βλέπουμε ότι το P20 έρχεται κι αυτό με notch, όπου βρίσκεται ο αισθητήρας της μπροστινής κάμερας, ενώ διακρίνουμε και ένα φυσικό πλήκτρο, το οποίο θα αποτελεί και τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Στην πλάτη βλέπουμε τη διπλή κάμερα της Leica τοποθετημένη κάθετα.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει αρκετές διαρροές του Huawei P20 και πάνω κάτω ξέρουμε τι να περιμένουμε. Η συσκευή θα παρουσιαστεί μαζί με το Huawei P20 Pro στις 27 Μαρτίου στο Παρίσι.

Huawei P20 P20 Lite σύγκριση, Το Huawei P20 δείχνει μικρό μπροστά στο Huawei P20 Lite

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Ας μου εξηγήσει κάποιος επιτέλους για ποιο λόγο να εχει εγκοπη στο πάνω μέρος όταν εχεις περιθώρια στην κατω πλευρά. Στο iPhone x υπάρχει δικαιολογία. Σου λεει κυριε ήθελες 0 περιθώρια ορίστε λοιπόν αναγκαίο κακό η εγκοπη στο πάνω μέρος. Εδω τι μας λεει ; βάζω εγκοπη για να μοιάζω στο iPhone x παρόλο που εχω περιθώρια στο κατω μέρος ;

Nickolas

@ Σταύρος Χρι

Στην περίπτωση του P20 lite έχεις δίκιο θα μπορούσαν να βγάλουν το λογότυπο της Huawei και να μην έχουν αυτή την εγκοπή.
Στο P20 όμως στο σημείο του λογότυπου έχουν βάλει το δακτυλικό αποτύπωμα που προσωπικά το προτιμώ καλύτερα στο μπροστινό μέρος παρά πίσω. Το καλό είναι οτι η εγκοπή είναι η μισή περίπου σε σχέση με το iPhone X, όχι οτι δε θα είναι εκνευριστική, απλά θα είναι λιγότερο εκνευριστική 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.