Huawei P20/P20 Pro: Τέσσερα νέα χρώματα, τα δύο με δερμάτινο φινίρισμα [IFA 2018]

Huawei P20/P20 Pro, Huawei P20/P20 Pro: Τέσσερα νέα χρώματα, τα δύο με δερμάτινο φινίρισμα [IFA 2018]

H Huawei μπορεί να μην παρουσίασε κάποια άλλη συσκευή στην IFA 2018 πλην του Mate 20 Lite εν όψει τις επίσημης ανακοίνωσης των Mate 20/Mate 20 Pro τον ερχόμενο Οκτώβρη, αποκάλυψε ωστόσο τέσσερα νέα χρώματα, τα δύο με δερμάτινο φινίρισμα, για τα Huawei P20/P20 Pro.

Τα νέα χρώματα που θα ανανεώσουν τη hi-end σειρά της εταιρείας είναι τα είναι τα Pearl White και Morpho Aurora, δύο επιλογές που «παίζουν» στις γυάλινες επιφάνειες με τα χρώματα της ίριδας, όπως το πολύ ξεχωριστό Twilight. Το Pearl White εμφανίζει ροζ, πράσινες, κίτρινες, μπλε και λευκές αποχρώσεις, ενώ το Morpho Aurora αλλάζει από μπλε σε βαθύ μωβ και μαύρο.

Huawei P20/P20 Pro, Huawei P20/P20 Pro: Τέσσερα νέα χρώματα, τα δύο με δερμάτινο φινίρισμα [IFA 2018]

Οι δύο πιο premium και αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές με το δερμάτινο φινίρισμα έρχονται στα χρώματα Elegant Black με μαύρη μεταλλική επίστρωση στα πλαϊνά μέρη, καθώς και Golden Brown, ένα ανοιχτό καφέ με αντίστοιχα μπρονζέ μεταλλικά μέρη.

Τα Huawei P20/P20 Pro στα δύο νέα χρώματα Pearl White και Morpho Aurora θα διατεθούν στην αγορά στις 5 Σεπτεμβρίου, στην τιμή των €649 και €899, αντίστοιχα, ενώ οι premium χρωματικές επιλογές με το δερμάτινο φινίρισμα προορίζονται αποκλειστικά για το P20 Pro. Συγκεκριμένα, τα Huawei P20 Pro Elegant Black Leather και Golden Brown θα κυκλοφορήσουν στην τιμή των €999, στην έκδοση με τα 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

Huawei P20/P20 Pro, Huawei P20/P20 Pro: Τέσσερα νέα χρώματα, τα δύο με δερμάτινο φινίρισμα [IFA 2018]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosmas

Εδώ Αγγλία άλλοι τα έχουνε περί πολλού και άλλοι λένε πως έχουν πέσει τόσα λεφτά στο μάρκετινγκ που και ελαττώματα τα κάνουν προτερήματα. Δεν ξέρω τι παίζει πάντως έχει την καλύτερη προώθηση που έχω δει σε τηλέφωνο και όχι λόγω huawei brand όπως κάνει η apple για το iphone.

Πιστεύω για να ρισκάρουν τόσο θα πρέπει να είναι και καλό

τακης

@Kosmas Γιατι να μην ειναι καλο? δεν του λειπει τπτ απο τις ναυαρχιδες των υπολοιπων εταιριων.,

Petros

Κινεζια μεγάλη!!!

Flagship killer

Το δερμάτινο ταμπά είναι υπέροχο… βέβαια η υλοποίηση στο LG G4 πριν χρόνια ήταν αρκετά καλύτερη με την κεντρική εξωραφη η ακόμα παλιοτερα (2009) στα τότε BlackBerry ! Όπως και να έχει είναι μία ωραία προσθήκη

Flagship killer

Συγνώμη Τώρα είδα ότι ζητάει ένα χιλιάρικο… οκ… iPhone X και δερμάτινη θήκη σύνολο 1100…

Blats

Το κινεζικό δέρμα πρέπει να είναι ακριβό……Δεν εξηγείτε αλλιως

NtinosMD

αχχχ θυμιζει παλιες καλες εποχες galaxy note 2/3 με το faux leather backpanel – το αποσπωμενο.

NikosAr

Καλά η χούγουει προσπαθεί να φτίαξει το όνομα της ως το κάτι παραπάνω …. μια με σπέσιαλ edition τώρα με δέρμα … και από διαφήμιση ρίχνει πολύ χρήμα στην αγορά !!! Υπομονή έχουμε ο χρόνος θα δείξει

Flagship killer

@NtinosMD είχα πάρει το note3 πρώτη μέρα κυκλοφορίας… τι κινητάρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.