Huawei P20 Pro: Τι δείχνουν τα πρώτα benchmarks;

huawei p20 pro benchmarks αποτελέσματα, Huawei P20 Pro: Τι δείχνουν τα πρώτα benchmarks;

Πέρασε μόλις μια ημέρα από την επίσημη παρουσίαση των Huawei P20 και Huawei P20 Pro και ήδη έχουμε τις πρώτες δοκιμές για το Huawei P20 Pro, με τα benchmark apps να παίρνουν κυριολεκτικά φωτιά. Και ενώ γνωρίζουμε ότι στο DxOMark το Huawei P20 Pro έπιασε την κορυφή στην ποιότητα της κάμερας, πρέπει να δούμε πως τα πάει και στον τομέα του επεξεργαστή.

Στο εσωτερικό του Huawei P20 και του Huawei P20 Pro βρίσκουμε τον HiSilicon Kirin 970, κατασκευής της ίδιας της Huawei, και είναι αρχιτεκτονικής 10nm. Διαθέτει τέσσερεις πυρήνες Cortex-A73 χρονισμένους στα 2.4GHz για τις απαιτητικές λειτουργίες, και τέσσερεις Cortex-A53 χρονισμένους στα 1.8GHz για εξοικονόμηση ενέργειας. Στον τομέα των γραφικών χρησιμοποιεί τη Mali-G72 MP12 GPU ενώ η μνήμη RAM βρίσκεται στα 6GB, αρκετή για την ομαλή διαχείριση πολλαπλών ενεργών εφαρμογών.

Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στα benchmark θα δούμε πως το Huawei P20 Pro βρίσκεται στις χαμηλές βαθμίδες των δοκιμών οι οποίες έγιναν με τους επεξεργαστές της Qualcomm, Exynos και HiSilicon. Είναι αλήθεια πως οι δοκιμές έγιναν σε πρώιμο στάδιο μιας και δε βασίστηκαν σε συσκευή που κυκλοφορεί επίσημα και ενδεχομένως η τελική συσκευή να δείξει διαφορετικά αποτελέσματα σε σύγκριση με τα τωρινά.

huawei p20 pro benchmarks αποτελέσματα, Huawei P20 Pro: Τι δείχνουν τα πρώτα benchmarks;

huawei p20 pro benchmarks αποτελέσματα, Huawei P20 Pro: Τι δείχνουν τα πρώτα benchmarks;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

xz2 κορυφη απλα..αλλα 2018 ποιος ασχολειται με τα benchmarks?ειλικρινα δηλαδη!!!!!!!!!

KostasB

Το κινητό θα είναι εξίσου δυνατό με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν. Σε κάποιες περιπτώσεις και καλύτερο. Γιατί η καθημερινή χρήση είναι που μετράει και όχι οι επιδόσεις μεταφρασμένες σε νούμερα.
Προσωπικά θα περιμένω να δω και Xiaomi Mi Mix 2S, Mi 7, OnePlus 6.

giorgosgek

ααα μαλιστααα……καλα τα νουμερα δεν λενε και πολλα οταν ενα κινητο σου προσφερει smooth εμπειρια χρησης , κανει καλη διαχειριση και ανοιγει apps πιο γρηγορα , εχουμε δει και μεγαλα νουμερα να τρωνε σκονη απο πιο “αδυναμα” κινητα , αυτονομια να εχει καλη και τα φθηνα κινητα τουμπανα ειναι πλεον, angry birds τρεχουν ολα ,κλαιν.

Δημήτρης

Η Sony με το xz2 θα κάνει μεγάλο πανικό.Η Ηuawei έκανε μία προσπάθεια με το P20 Pro αλλά στην ουσία δεν έχει κάτι ενδιαφέρον.Eγώ προσωπικά θα περάσω στην αγορά του xz2 μόλις κυκλοφορήσει.

ΠΑΝΟΣ

Δεν μπορω να καταλαβω πως η καμερα του p20 pro πηρε την κορυφαια βαθμολογια στο DxO και στα συγκριτικά βιντεο που υπαρχουν στο youtube φαινεται πως το s9+ βγάζει καλύτερες φωτογραφίες και πολύ καλύτερο βίντεο απ το p20 pro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.