Huawei P30 Pro: Επιβίωσε από τα βασανιστήρια του JerryRigEverything με μερικές γρατσουνιές

To Huawei P30 Pro έπεσε στα χέρια του JerryRigEverything, ο οποίος πάντα κοιτούσε με μισό μάτι τις συσκευές της Huawei διότι απλά δεν άντεχαν τα βασανιστήρια του. Τελικά, το Huawei P30 Pro άντεξε ότι κι αν του έκανε, και μάλιστα με το παραπάνω, καθώς η συσκευής κατέληξε να έχει απλά λίγες γρατζουνιές.

Huawei P30 Pro, Huawei P30 Pro: Επιβίωσε από τα βασανιστήρια του JerryRigEverything με μερικές γρατσουνιές

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών ο JerryRigEverything φρόντισε να βάλει φωτιά στο Huawei P30 Pro, προσπάθησε να το λυγίσει και να το γδάρει χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα. Τελικά το νεότερο flagship της Huawei αποδείχθηκε πολύ σκληρό για να πεθάνει, και αρκετά πιο ανθεκτικό από προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας, που πέρασαν από τις δοκιμασίες του JerryRigEverything.

Huawei P30 Pro, Huawei P30 Pro: Επιβίωσε από τα βασανιστήρια του JerryRigEverything με μερικές γρατσουνιές

Τα πίσω και τα πλαϊνά πάνελ είναι πράγματι κατασκευασμένα από γυαλί, όπως επιβεβαιώθηκε από τις δοκιμές. Ωστόσο, η Huawei έκανε κάποιες σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές στο φετινό design οι οποίες επέτρεψαν στο Huawei P30 Pro να χειριστεί την πίεση που δέχτηκε κατά το bend test με ιδιαίτερη άνεση. Σε αντίθεση πάντα με το περσινό P20 Pro που δεν τα κατάφερε να βγει ζωντανό από αυτή τη δοκιμασία.

Huawei P30 Pro, Huawei P30 Pro: Επιβίωσε από τα βασανιστήρια του JerryRigEverything με μερικές γρατσουνιές

Ίσως το καμπύλο γυαλί στην πίσω και μπροστά πλευρά να πρόσθεσε μεγαλύτερη σταθερότητα και ακαμψία στο πλαίσιο, ώστε να μη μπορεί η συσκευή να λυγίσει εύκολα. Ωστόσο, το καμπύλο γυαλί κάνει το τηλέφωνο πιο επιρρεπές στην πρόκληση ζημιών κατά την πτώση.

Huawei P30 Pro, Huawei P30 Pro: Επιβίωσε από τα βασανιστήρια του JerryRigEverything με μερικές γρατσουνιές

Κατά τα άλλα, η οθόνη του Huawei P30 Pro υπέστη μία μικρή ζημιά από τη φωτιά, και ο JerryRigEverything μετά από αρκετό κόπο κατάφερε να προκαλέσει αρκετές γρατζουνιές στη συσκευή, οι οποίες δεν δημιούργησαν καμία απολύτως δυσλειτουργία.

Huawei P30 Pro, Huawei P30 Pro: Επιβίωσε από τα βασανιστήρια του JerryRigEverything με μερικές γρατσουνιές Huawei P30 Pro, Huawei P30 Pro: Επιβίωσε από τα βασανιστήρια του JerryRigEverything με μερικές γρατσουνιές

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

εντωμεταξύ αντέχει όλα αυτά και αν πέσει έστω και λίγο ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!

Apostolos

Γελοίο τεστ. Στη πραγματικότητα αυτό που χρειαζόμαστε είναι το drop test.
Κανένας δεν πέφτει κατά λάθος πάνω σε κοπιδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.