Huawei P30 Pro: Periscope κάμερα θα εξελίξει την zoom τεχνολογία

Huawei P30 Pro Periscope κάμερα, Huawei P30 Pro: Periscope κάμερα θα εξελίξει την zoom τεχνολογία

Πριν μερικές ημέρες, πληροφορίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις οποίες το Huawei P30 Pro θα διαθέτει zoom lens 7.8x. Σήμερα και αφού επιβεβαιώθηκε από τον CEO Richard Yu ότι το smartphone θα έχει τετραπλή ενισχυμένη κάμερα από την Leica, ο Global Product Marketing VP Clement Wong δήλωσε πως το P30 Pro θα έχει “pericsope-style” κάμερα η οποία θα βοηθήσει την super-zoom τεχνολογία.

Αναμφισβήτητα η τέταρτη κάμερα στην διάταξη της Huawei είναι η πιο ενδιαφέρουσα αφού οι υπόλοιπες τρεις αποτελούν καλύτερες υλοποιήσεις του P20 Pro. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει μία main κάμερα, μία wide-angle, την periscope κάμερα για super-zoom ενώ ο Time-of-Flight sensor θα αναλάβει να πάει την επαυξημένη πραγματικότητα στο επόμενο επίπεδο.

Η τετραγωνική κάμερα που είδαμε στις φωτογραφίες του τηλεφώνου θα αντικαταστήσει τον τηλεφακό του P20 Pro, με στόχο το P30 Pro “να κάνει κάτι που κανείς δεν έχει καταφέρει”, όπως δήλωσε ο Clement Wong. Το στέλεχος της Huawei δεν σχολίασε περισσότερο την τεχνολογία της κάμερας, θα μπορούσε όμως να υπάρχει κάποιο είδος μηχανικού zoom. Φήμες θέλουν το νέο smartphone να φτάνει μέχρι και 10x zoom χωρίς να αλλοιώνει τις φωτογραφίες.

Η παρουσίαση του των νέων Huawei P30 και Huawei P30 Pro θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου σε event της Huawei στο Παρίσι, το Techblog θα είναι εκεί!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gastone1966

Χρήσιμο, πολύ χρήσιμο….. αν αποδίδει και καλά φυσικά

Nickolas

Προβλέπω αύξηση τιμής και αν δεν κάνω λάθος το P20 Pro πέρυσι κυκλοφόρησε στα 800 ευρώ περίπου, άρα τα 900 δε βλέπω να τα γλιτώνουμε με αυτό εδώ.
Αν καταφέρουν πάντως να έχει τέτοιο επίπεδο zoom θα είναι τέλειο.

techbeis

περυσι η τιμή του MATE 20 PRO ήταν στα 1.030€ Εξωφρενικό για Huawei προσωπικά και ειδικά όταν μιλάμε για τα σάπια Panel της LG που έβαλε πάνω και ταλαιπώρησε πολύ κόσμο Ας ελπίσουμε ότι στο P30 PRO δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα Τώρα όσο αφορά τις κάμερες εκεί όντως πραγματικά περιμένω να δω εάν θα κάνουνε μία ουσιαστική διαφορά Και φυσικά να είναι σε λογικά πλαίσια εάν αρχίσουνε 1.100 1.200 1.300 και κάτι τέτοια Να ξέρουν ότι θα πάρουν την απάντηση από τον ίδιο τον κόσμο που θα τρέξει να πάρει το καλοκαίρι το s10 plus που θα κοστίζει 600 με 700 ευρώ και θα τα κάνει όλα και πολύ καλά Πρέπει να καταλάβουν ότι πλέον Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο Κάποτε είχαμε τους FANBOYS APPLE που δίνανε 1.500 ευρώ για να πάρουν κάποιο iPhone Και πλέον αυτό έχει αρχίζει σιγά-σιγά και αλλάζει ο κόσμος ξυπνάει βλέπει καταλαβαίνει και κρίνει Ποιος να έλεγε Πριν μερικά χρόνια ότι οι Κινέζοι θα ανέβαζαν τόσο πολύ τον πήχη και Δυστυχώς Ακολουθούν όλοι λίγο λίγο Το θέμα τιμολογιακής πολιτικής είναι Απαράδεκτο υπέρ κοστολογούν τα κινητά σε βαθμό που αρχίζει Να γίνεται επικίνδυνο Κάτι που τον σήμερον ημέρα είναι αναγκαίο για όλους μας λίγο-πολύ ένα… Συνέχεια »

chris

ισχύει εν μέρει συτο που λες.. όμως σκέψου οτι παλια τα midrange και κατω (ειδικά κάτι samsung κλπ) σεεερνονταν και δεν έκαναν για τίποτα. Πλέον όμως έχεις επιλογές όπως pocophone, honor play που είναι κινητάρες σε πολύ καλή τιμή.

techbeis

Ναι όντως Η αλήθεια είναι αυτή ότι υπάρχουν πάρα πολύ καλά κινητά και σε πάρα πολύ καλές τιμές και για όλες τις τσέπες Για να είμαστε και ξεκάθαροι Αφαιρούμε τη λέξη κάμερα Γιατί όλα τα παραπάνω Κινητά που ανέφερες Η κάμερά τους είναι απλά κλαματα Ουσιαστικά όμως εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι ότι Πριν μερικά χρόνια Κάναμε μία αγορά ενός κινητού το οποίο το κόστος του δεν ξεπερνούσε τα 500 ευρώ και ήταν κυριολεκτικά τούμπανο και από ταχύτητα και από κάμερα για παράδειγμα το OnePlus One είχε – $299 Και τώρα εάν αγοράσεις ένα κινητό της τάξεως αυτών των χρημάτων Απλά θα γελάμε όταν μιλάμε τις εποχές του κορυφαίου OnePlus One Που τα έδινε όλα και σε τιμή Που πραγματικά δεν είχε ανταγωνισμό για την Εποχή του

Darth

δεν ξυπνάει ο κόσμος απλά πλέον όλο και περισσότερα άτομα είναι άφραγκα καθώς παγκόσμια(σαν σύνολο) όλο και μειώνονται θέσεις εργασίας κλπ (σιγά μην ξυπνάει ο κόσμος……… ούτε 10 άτομα να μείνουν στον πλανήτη αυτό παλι τα ίδια θα ειναι)

techbeis

Εάν ξυπνάει και σε μεγάλο βαθμό φιλαράκι όταν βλέπεις τα κινητά της Apple να έχουν κατέβει 300 και 400 ευρώ σε λιγότερο από επτά μήνες κάτι είναι δεύτερον όταν βλέπεις οι Κινέζοι να έχουν μπει στην Αμερική και σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη Και να πουλάνε τα προϊόντα τους παντού και άμεσα διαθέσιμα ακόμα και σε καταστήματα Γερμανός Public και Κωτσόβολο που Πριν μερικά χρόνια τα κινεζικά ούτε καν τα κοιτάζανε και τώρα αυτά τα καταστήματα ζούνε από τα συγκεκριμένα brands ξυπνάει και παρά ξυπνάει Και το αναφέρω αυτό γιατί είμαι αρκετά έμπειρος στο συγκεκριμένο θέμα λόγω ότι είναι και η δουλειά μου Εννοείται ότι Θα υπάρχουν και αυτοί που δίνουν χιλιάδες ευρώ για Κινητά τηλέφωνα εξυπακούεται δεν διαφωνώ σε αυτό καθόλου μαζί σου !

jonjon

Ενδιαφέρον φαίνεται στα χαρτιά , το 20 βγάζει ωραίες φωτογραφίες. Τώρα στην τιμή μας βλέπω κοντά στο χιλιάρικο σίγουρα δυστυχώς.

I am

Τελείως άσχετο
Η εμφάνιση του σαιτ στα κινητά ναι μεν έγινε πιο όμορφη αλλά είναι αρκετά δύσχρηστη για εμένα. Η οθόνη δείχνει πάντα ένα νέο μόνο πρέπει να σκρόλαρεις συνεχώς και στην αρχική τα γράμματα είναι πολύ μεγάλα χωρίς να χρειάζεται τόσο. Όπως και οι εικόνες
Με όλο τον σεβασμό οι παρατηρήσεις γιατί διαβάζω 2 3 χρόνια γιατί δεν της λείπει τίποτα και θα ήταν κρίμα να μειώσω τις επισκέψεις μου

Κώστας Βλαχάκης

Ναι αυτό θα αλλάξει. Σε ευχαριστώ για το feedback. Ίσως και αύριο να έχει αλλάξει.

NikosAr

Υπέροχο τι interface του σαιτ ….. πολύ μπροστά λέμε !!!

techbeis

Κώστα Ωραία δουλειά και πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει Εδώ και καιρό μία ανανέωση Στο site εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και αν χρειαστείς Ποτέ Βοήθεια μπορώ να βοηθήσω και οπτικά και τεχνικά Γιατί το Techblog πρέπει να γίνει το νούμερο ένα site Γιατί εδώ είναι το στέκι που συχνάζουμε όλοι εμείς που αγαπάμε την τεχνολογία…..

Κινητομανής

Κώστα θεωρώ ότι θα πρέπει να ενσωματώσετε κάποια γνωστή πλατφόρμα σχολίων, π.χ. disqus. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να μπαίνουμε να σχολιάζουμε, καθώς και να κάνουμε τυχόν edit σε λάθη στα ποστ μας. Κατά τα άλλα πολύ εδιαφέρουσες οι αλλαγές στο interface. 🙂

tarif16

επιτέλους…ανανεωμένη σελίδα!!!….εύγε-εύγε

Αγγελος

Παρα πολυ ωραια η νεα εμφανιση.το μονο που λειπει νομιζω ειναι περισσοτερο υλικο και περισσοτερα θεματα ισως και βιντεο μεσα στα αρθρα.

ΠΑΥΛΟΣ

σιγουρα θα υπαρξει αυξηση τιμης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.