Huawei P30 Pro: Πόσο καλή είναι η τετραπλή κάμερα της Leica; Κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα

Huawei P30 Pro, Huawei P30 Pro: Πόσο καλή είναι η τετραπλή κάμερα της Leica; Κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα

Οι Κινέζικες εταιρείες τα δύο τελευταία χρόνια έχουν προσθέσει στις συσκευές το χαρακτηριστικό του υδατογραφήματος στις φωτογραφίες. Το χαρακτηριστικό αυτό ουσιαστικά διαφημίζει από ποιο κινητό τραβήξαμε την φωτογραφία.

Αυτό το υδατογράφημα έγινε ο λόγος να επιβεβαιώθει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναμενόμενα χαρακτηριστικά του Huawei P30 Pro, οι κάμερες του. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, το επικείμενο flagship της εταιρείας θα αποκαλυφθεί επίσημα στη Γαλλία στις 26 Μαρτίου. Ο CEO του επιχειρηματικού ομίλου καταναλωτών της Huawei, Richard Yu, μοιράστηκε μια φωτογραφία μαζί μας η οποία τραβήχτηκε με το Huawei P30 Pro. Χάρη στο υδατογράφημα της κάμερας, πλέον γνωρίζουμε ότι η συσκευή θα έχει στο πίσω μέρος ένα νέο σύστημα τεσσάρων καμερών από την Leica.

Huawei P30 Pro, Huawei P30 Pro: Πόσο καλή είναι η τετραπλή κάμερα της Leica; Κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα

Ο Richard Yu, έβγαλε μια φωτογραφία του φεγγαριού και την μοιράστηκε στη προσωπική του σελίδα, στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, για να γιορτάσει το Φεστιβάλ των Φαναριών. Σε μια προσπάθεια να σώσει ότι μπορούσε, απέκρυψε μερικές από τις πληροφορίες του υδατογραφήματος, αντί να το απενεργοποιήσει πλήρως από τις ρυθμίσεις της κάμερας.

Ασχέτως της προσπάθειας του μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι η δεύτερη γραμμή λέει “Leica quad camera”. Επίσης, στη πρώτη γραμμή είναι ηλίου φαεινότερο ότι γράφει P30, διότι είναι αδύνατο να γράφει “Mate 20 Pro” (όπως σχολίασαν κάποιοι κάτω από τη φωτογραφία) καθώς η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει τέσσερις πίσω κάμερες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος8

Περιπου τετοιες φωτογραφιες βγαζουν οι φακοι 70-300! Θα τρελανει ο κινεζος; ειναι αδυνατον να βγαζει τετοια λεπτομερεια! Οπτικο ζουμ χ10;;;

Tyk

Κάποτε ήταν αδύνατο να βγάλεις και νυχτερινή φωτογραφία χωρίς τρίποδο…

Vladimiros

Αν ειναι όντως από το P30 τοτε πρόκειται για μια πολυ καμερα..γιατι καμια φορα ανεβασουν φωτο απο dslr για παράδειγμα, δεν το έχουν κανει λιγες φορες..

keysmith

μη γράφετε άσχετα..
η φωτογράφιση σελήνης δεν έχει σχέση με νυχτερινή φωτογράφιση. Εχει πολύ φως και οι ρυθμίσεις είναι αντίστοιχες λήψης ημέρας με ήλιο (δεν είπα να πάρεις τον ήλιο, είπα συνθήκες ημέρας με ήλιο).

περίπου και χονδρικά f / 16, με ταχύτητα κλείστρου 1/125 σε iso 100

Το μόνο που θέλεις είναι καλός τηλεφακός (500mm ισοδύναμος και πάλι δεν είναι τέρμα κοντά) ή/και crop από μικρότερο τηλεφακό (από 200άρι). Το κινητό αυτό κάνει στενότερο crop από τον Χ4 (100mm φακό? που έχει). Δεν βλέπω τίποτα σουπερ σπουδαίο στην εν λόγω φωτογραφία εκτός ότι είναι από κινητό. Ως λήψη σκέτη (αδιαφορώντας για το μέσο) είναι.. ούτε μέτρια.

Ιωάννης jb

4 κάμερες.. οι κινεζοι εχουν παει το μαρκετινγκ σε άλλο επιπεδο..
αντε και στο mate 5..

techgeek

@ keysmith
Βγάλε το φεγγάρι με το καλύτερο κινητό του κόσμου και έλα να μου δείξεις την φωτογραφία. Αν το P30 Pro μπορεί να βγάλει κάτι τέτοιο τότε μιλάμε για τεράστιο innovation στην νυχτερινή λήψη αλλα και το zoom στα κινητά.

NikosAr

@techgeek
Δηλαδή εσένα σε φώναξε η Huawei να σου δείξει το καλύτερο κινητό του κόσμου …και έχεις πεισθεί ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Smartphones featured Leica Xiaomi

Xiaomi 14 & 14 Pro: Έφτασαν με HyperOS και ανανεωμένες κάμερες Leica

H Xiaomi αποκάλυψε την καινούργια της σειρά Xiaomi 14, που τροφοδοτείται από το ολοκαίνουργιο chipset της Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3.

Smartphones Leica Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός του και δείγματα της κάμερας

Κυκλοφόρησαν επίσημες εικόνες που αποκαλύπτουν τη σχεδίαση του Xiaomi 14, καθώς και ορισμένα δείγματα της κάμερας.

Smartphones featured Leica Qualcomm Snapdragon

Xiaomi 14: Επίσημο! Η σειρά φτάνει στις 26 Οκτωβρίου

Η Xiaomi είχε ήδη αποκαλύψει ότι θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά Χiaomi 14 μέσα στο μήνα και τώρα μας έδωσε και ακριβή ημερομηνία.