Huawei P30 Pro: Το επόμενο update φέρνει το Dual View και την AR Measure εφαρμογή [βίντεο]

Το Huawei P30 Pro κυκλοφόρησε φέτος τον Μάρτιο και από τότε έχει λάβει μία ενημέρωση λογισμικού, η οποία έφερε βελτιώσεις στην κάμερα, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και την οθόνη.

Φαίνεται ότι το δεύτερο μεγάλο update είναι έτοιμο και ξεκίνησε να γίνεται διαθέσιμο σε όλες τις αγορές. Αυτή η αναβάθμιση του Huawei P30 Pro περιέχει τη λειτουργία κάμερας Dual-View και την εφαρμογή AR Measure. Το δυνατότερο σημείο του P30 Pro είναι οι κάμερες του και η Huawei κάνει ότι μπορεί για να τις ενισχύσει περισσότερο.

Huawei P30 Pro, Huawei P30 Pro: Το επόμενο update φέρνει το Dual View και την AR Measure εφαρμογή [βίντεο]

Η Dual View λειτουργία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να καταγράφουν βίντεο με την κύρια και τη ζουμ κάμερα ταυτόχρονα. Ουσιαστικά, επιτρέπει την καταγραφή βίντεο από διαφορετικές γωνίες, η μία ευρεία και η άλλη με κοντινό ζουμ.

Ενδιαφέρον είναι ότι η Huawei είχε παρουσιάσει αυτό το χαρακτηριστικό στην εκδήλωση ανακοίνωσης της συσκευής τον Μάρτιο. Απλώς καθυστέρησε λίγο τη διάθεση του στο κοινό.

https://youtu.be/2SR9x2fqxSY

Από την άλλη, η εφαρμογή AR Measure συνδυάζει τη χρήση του ToF αισθητήρα με τεχνολογίες AR. Όπως είναι εμφανές από το όνομα, η εφαρμογή μας επιτρέπει να μετράμε το μήκος γραμμών, το εμβαδόν μιας επιφάνειας και τον όγκο αντικειμένων. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να υπολογίσει το ύψος ενός ατόμου μέσω της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου.

Huawei P30 Pro, Huawei P30 Pro: Το επόμενο update φέρνει το Dual View και την AR Measure εφαρμογή [βίντεο]

Τέλος, η Huawei αναφέρει ότι το AR Measure μπορεί να υπολογίσει το ύψος μιας ομάδας ατόμων από μία φωτογραφία, και ισχυρίζεται πως το περιθώριο λάθους της εφαρμογής είναι περίπου στο 1%.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Grigsgr

Παίδες καλησπέρα.
Με έκπληξη διάβασα το άρθρο σας το οποίο δημοσιεύτηκε χθες 06/06/2019!
Και λέω με έκπληξη καθώς, το Dual View στην κάμερα, έχει ενεργοποιηθεί με την προηγούμενη ενημέρωση μαζί με το AR Measure. Και το σχολιάζω καθώς έχω στην κατοχή μου την συσκευή.
Μήπως κάτι κάνετε λάθος εδώ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.