Huawei P30 Pro: Τσίμπησε βραβείο TIPA 2019

Huawei P30 Pro Tipa, Huawei P30 Pro: Τσίμπησε βραβείο TIPA 2019

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η σειρά P της Huawei λαμβάνει αυτή την εμβληματική διάκριση, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας, των επιδόσεων και του σχεδιασμού.

Στην επίσημη αναφορά της TIPA για το Huawei P30 Pro λέγεται χαρακτηριστικά:

«Απίστευτες επιδόσεις σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού καθώς και επιλογές εστιακού μήκους. Το P30 Pro ξεχωρίζει για την τετραπλή κάμερα με τις πολλαπλές επιλογές φωτογράφησης. Η κύρια κάμερα διαθέτει αισθητήρα διαστάσεων 1/1.7 ιντσών με 40MP από όπου μπορούν να παραχθούν cropped εικόνες 10MP. Ο κύριος φακός με οπτικό σταθεροποιητή, έχει εστιακό μήκος 27mm και μέγιστο διάφραγμα f/1.6, ενώ υπάρχει και μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα 20MP, εστιακού μήκους 16mm. Επίσης ο περισκοπικός τηλεφακός 5X (με ισοδύναμο εστιακό μήκος 125mm) διαθέτει σταθεροποιητή και αρθρωτά οπτικά, ενώ αυτά συνδυάζονται με έναν τέταρτο αισθητήρα PDAF που διαθέτει λειτουργία “time of flight”. Το Huawei P30 Pro μπορεί να καλύψει ένα απίστευτο εύρος εστιακού μήκους χάρη σε έναν αλγόριθμο “super-ανάλυσης” που συνδυάζει πολλές εικόνες RAW σε μία εικόνα υψηλής ανάλυσης, η οποία στη συνέχεια περικόπτεται για να παράγει το απίστευτο ζουμ 50X. Η δυνατότητα λήψης του αισθητήρα σε χαμηλό φωτισμό είναι εξίσου εντυπωσιακή, με το κορυφαίο ISO 409.600 που επιτυγχάνει, μπορεί να κάνει λήψεις σχεδόν στο σκοτάδι και είναι κατά 40% πιο ευαίσθητος στο φως από έναν κλασικό αισθητήρα RGB, παρέχοντας την καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού από οποιαδήποτε κάμερα smartphone μέχρι σήμερα».

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Αυτήν η και καλά (αφοσίωση της στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας, των επιδόσεων και του σχεδιασμού) έχει φτάσει η σειρά P της Huawei από εκεί που κόστιζαν κάποτε κοντά στο 200ευρώ να κοστίζει σήμερα κοντά στο 1000ευρώ, όλην αυτήν η και καλά αφοσίωση της Huawei θα είχε για εμάς νόημα αν ανέβαινε το επίπεδο ποιότητας, επιδόσεων, σχεδιασμού, κρατώντας τις τιμές σε λογικά επίπεδα και χωρίς να χρειαζόμαστε να πουλήσουμε 37 στρέμματα, 2 διαμερίσματα, το ένα το παιδί, την μάνα μας και το ένα νεφρό μας για να πάρουμε ένα κινητό, τώρα αυτές οι λέξεις (αφοσίωση της στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας, των επιδόσεων και του σχεδιασμού) βγαίνουν από το τμήμα Marketing της Huawei και για εμάς δεν έχουν απολύτως καμία σημασία.

Tasos Spanos

Πως δεν έχουν σημασία;
Πας ακουμπάς το χιλιάρικο και οι Κινέζοι συνεχίζουν να δειχνουν αφοσίωση

mourgos1234

Τοτε απλα περιμενετε να πεσει η τιμη σε 6 μηνες – 1 χρονο ή και 1.5 θα εχει παει κοντα στο 400€

kostas

και τι ειναι αυτο λυση??? σε καθε κινητο που βγαινει να περιμενουμε μισο χρονο για να πεσει η τιμη του?? σε 4-5 χρονια που θα πανε ολα τα κινητα στα 1500 ευρω θα περιμενουμε ενα χρονο να πεσουν στα 400 οποτε καθε χρονια θα αγοραζουμε το προηγουμενο μοντελο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.