Huawei P30 Pro: Ξεκίνησε η διάθεση του EMUI 11 στην Ελλάδα [Android 10]

, Huawei P30 Pro: Ξεκίνησε η διάθεση του EMUI 11 στην Ελλάδα [Android 10]

To P30 Pro είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Huawei και ένα από τα τελευταία που κυκλοφόρησε η εταιρεία με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google. Η Huawei φαίνεται πως συνεχίζει την υποστήριξη του, όπως έχει υποσχεθεί και πλέον ξεκίνησε και στην Ελλάδα η διάθεση του EMUI 11 το οποίο βασίζεται σε Android 11 Android 10, υπό μορφή αναβάθμισης.

Edit: Δυστυχώς η εγκατάσταση της αναβάθμισης για το Huawei P30 Pro σε EMUI 11 μας επιφύλαξε μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη. Δεν συνοδεύεται από Android 11, αλλά η συσκευή παραμένει με την προηγούμενη έκδοση, Android 10.

, Huawei P30 Pro: Ξεκίνησε η διάθεση του EMUI 11 στην Ελλάδα [Android 10]

Το Huawei P30 Pro λανσαρίστηκε αρχικά το Μάρτιο του 2019 με EMUI 9.1 το οποίο ερχόταν βασισμένο σε Android 9.0 και αργότερα αναβαθμίστηκε σε EMUI 10 και 10.1  τα οποία βασίζονται σε Android 10.

, Huawei P30 Pro: Ξεκίνησε η διάθεση του EMUI 11 στην Ελλάδα [Android 10]

Η έλευση του EMUI 11 για το P30 Pro φέρνει για τη συσκευή μια δεύτερη αναβάθμιση της κύριας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της, αυτή τη φορά σε Android 11 και δεν μπορεί παρά να χαροποιήσει τους ιδιοκτήτες της συσκευής.

Οι δοκιμές του EMUI 11 στο P30 Pro έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο στη Κίνα σε έκδοση beta και ήδη από τις αρχές του 2021 είχε περάσει η έκδοση beta σε παγκόσμιο επίπεδο. Πλέον με το πλάνο της Huawei να θέλει την αναβάθμιση εντός του πρώτου τριμήνου του έτους για τους τελικούς χρήστες, φαίνεται ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί.

Το μέγεθος του update για το P30 Pro είναι 1,81GB και οι αλλαγές που φέρνει το EMUI 11 είναι αρκετές με την πρώτη που θα δει ο χρήστης να είναι η νέα εμφάνιση του περιβάλλοντος χρήστη, ενώ υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις ως προς την απόδοση.

Σημειώστε ότι οι αναβαθμίσεις συνήθως διατίθενται τμηματικά στους χρήστες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μην τη δείτε άμεσα διαθέσιμη στη συσκευή σας αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες ή και εβδομάδες.

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παντελής

και για εξηγηστε μου ομως εμενα κατι….κατοχος p30, πηρε αναβαθμιση πριν 2 εδομαδες, emui11 αλλα παρεμεινε με το android 10. Τι φάση? p30 pro + p30 πανε μαζι οι αναβαθμίσεις

Κώστας Βλαχάκης

Εμένα ακόμα τίποτα.

Alex

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα. Αναβάθμιση σε emui 11 πριν 3 μέρες και η έκδοση Android έμεινε στο 10.

mk911

και γω το ιδιο παιδια p30 εκδοση emui 11 αλλα εκδοση android 10

Dem

αυτο γνωστό ήταν καιρό τώρα ότι δεν θα πάρει καινούργια έκδοση καθώς δεν πήρε άδεια για αυτήν (δεν ειναι κάτι που δεν περιμέναμε)

Μαριαννα

Μπορω καπως να το κανω απο μονη μου;;;

Νικος

Εγώ δεν έχω πάρει καν ακόμα το emui 11…

Ironman mark 45 αισίως...

Οι ΗΠΑ ανακάλεσαν την απόφαση για τη xiaomi. Ελπίζω να ανακαλέσουν και το ban της Huawei. Εάν και χρησιμοποιώ άλλη μάρκα θεωρώ τη Huawei κορυφή , ειδικά τα mate 40 και X2.

Γιωργος

Εδω κ πανω απο βδομαδα εχει παρει τ emui 11…νομιζω ειχατε ξαναβγάλει άρθρο. Δεν αλλαζει κατι στα μενου κλπ.. Απολυτως τπτ τ gallery αλλαζει… Οι επιλογες για always on display π πλεον ειναι πααρα πολλες… Και καπως τα animation π το κανουν ν δειχνει αρκετα πιο σβελτο αν κ προσωπικα τα κλεινω απο τ μενου προγραμματιστων οποτε ειναι μονιμα…. Σβελτο. Κορυφαια συσκευη παντως… Κ πηρα και oneplus 8 pro πριν 3 μερες…. Και λεω ευτυχως που δεν πουλησα τ p30 pro.. Σε καμερα δν υπαρχει συγκριση την νυχτα μεταξυ τους ουτε φυσικα και στο ζουμ… Τ μονο π υπερεχει τ oneplus ειναι λιγο στο βιντεο κ στα χρωματα στις φωτογραφιες π ειναι πιο ρεαλιστικα… Πουθενα αλλου στον τομεα καμερα. Ασχετα με το θέμα απλα τα αναφέρω..

Last edited 3 years πριν by Γιωργος
κλικλίκος

Καντο οπως η Ξιαομι, π.χ. Redmi Note 5A Prime me miui 11 τρεχει android κουκουρουκου, μοδα που εγινε απ οταν αποσχιστηκε η εκδοση android με το miui (μετα το miui 7)..

Αλλος ενας λογος που δεν μπορει να δωσει ειναι και το εμπαργκο απο Αμερικη οποτε προσβαση δεν εχει για νεες εκδοσεις.

Οποτε οταν λεει οτι δινει update, δινει… emui,
ολα καλα, απλα την πατησαν τωρα πολλοι και εμαθαν με τον δύσκολο τροπο, παρα τις υποσχεσεις της χουα περι αντιθέτου κ των τάχα ηδη πιστοποιημένων συσκευών που βγήκαν πρίν το ban…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.