Huawei P40: Ανακοινώνονται Μάρτιο 2020 με επαναστατικό σχεδιασμό;

, Huawei P40: Ανακοινώνονται Μάρτιο 2020 με επαναστατικό σχεδιασμό;

Η επόμενη μεγάλη σειρά flagship smartphone της Huawei που θα διαδεχτεί τα Mate 30 και Mate 30 Pro θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο. Σε συνέντευξη του ο CEO της Huawei Consumer Business Group, Richard Yu, επιβεβαίωσε ότι η τα P40 και P40 Pro θα αποκαλυφθούν σε ένα event στο Παρίσι, την πρωτεύουσα της Γαλλίας, προς τα τέλη Μαρτίου.

Ωστόσο, ο CEO της Huawei παρέλειψε να αναφερθεί στην ακριβή ημερομηνία παρουσίασης των δύο ή τριών high-end flagship smartphone. Παρόλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες το event λέγεται ότι θα λάβει χώρα την Τρίτη 25 Μαρτίου. Επιπλέον, σημαντικό είναι ότι ο Richard Yu αναφέρθηκε και στον σχεδιασμό σύμφωνα με τον οποίο το τηλέφωνο θα έχει σχεδιασμό που δεν έχουμε ξανά δει σε smartphone. Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν και μερικές φωτογραφίες από render τα οποία μας δίνουν την πρώτη γεύση του σχεδιασμού.

Όσον αφορά τώρα το P40 Pro αυτό μάλλον θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καλύτερη απόδοση και βελτιωμένη ποιότητα φωτογραφιών αφού θα είναι το flagship smartphone της σειράς φιλοξενώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Τόσο το P40 όσο και το P40 Pro αναμένεται να ενσωματώνει τον Kirin 990 ο οποίος παρουσιάστηκε με τα Mate 30 και Mate 30 Pro. Το λειτουργικό σύστημα είναι αυτό που θα παίξει και σημαντικό ρόλο στην πορεία των smartphone στην αγορά. Σύμφωνα με τον Richard, τα νέα P40 θα έρθουν με προ-εγκατεστημένο το EMUI 10 που βασίζεται στην τελευταία έκδοση του Android, Android 10. Για ακόμη μία φορά όμως χωρίς την υποστήριξη των Google services.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
blats

Αντε παλι……..SAMSUNG εσυ??

Vladimiros

Για ακόμη μία φορά όμως χωρίς την υποστήριξη των Google services.

ΕΕ γραψτε το στην αρχη να μην διαβαζουμε τζαμπα..κριμα για τους fan αλλα και μη τον Huawei…για μενα δε παει να εχει οτι θελει..στην Ευρωπη δεν θα το δουμε…ετσι οπως παει προς το παρον,στο μελλον δεν ξερω,Rip Huawei και ας μην αγορασα ποτε συσκευη τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.