Huawei P40 Lite: Επίσημα η rebranded έκδοση του Nova 6 SE που κυκλοφορεί Κίνα

, Huawei P40 Lite: Επίσημα η rebranded έκδοση του Nova 6 SE που κυκλοφορεί Κίνα

Η Huawei θα παρουσιάσει στην Γαλλία στις 26 Μαρτίου τα νέα flagship smartphone που ακούνε στο όνομα P40, P40 Pro και P40 Premium Edition. Αυτά τα τρία smartphone θα συνοδεύει το Huawei P40 Lite το οποίο ανακοινώθηκε εχθές και είναι μία rebranded έκδοση του Nova 6 SE που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη στην Κίνα.

Χαρακτηριστικά

Το Huawei P40 Lite ενσωματώνει οθόνη 6.4 ίντσες με panel τύπου IPS LCD και ανάλυση Full HD+ (2310 x 1080 pixels). Το display έχει screen-to-body ratio 90.6% και φιλοξενεί στην πάνω αριστερά γωνία ένα punch-hole με μία κάμερα 16MP και f/2.0.

Τα γρανάζια του smartphone γυρίζει ο Kirin 810 σε συνδυασμό με 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο ωστόσο υπάρχει υποστήριξη για κάρτα microSD. Η κάμερα τώρα έχει τοποθετηθεί σε ένα τετράγωνο πλαίσιο στην πάνω αριστερά γωνία και αποτελείται από τέσσερις κάμερες. Ο κύριος αισθητήρας ανέρχεται στα 48MP και συνοδεύεται από 8MP 120-degree wide-angle, 2MP macro με 4cm focal length και 2MP depth.

Ζωή στο smartphone δίνει μία μπαταρία χωρητικότητας 4.200mAh η οποία έχει 40W SuperCharge. Το τηλέφωνο τρέχει Android 10 και φυσικά δεν υποστηρίζει τα Google Mobile Services.

, Huawei P40 Lite: Επίσημα η rebranded έκδοση του Nova 6 SE που κυκλοφορεί Κίνα

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Το P40 Lite θα κυκλοφορήσει στα χρώματα Midnight Black, Sakura Pink, Crush Green και θα έχει κόστος περίπου 299 ευρώ με τις προ-παραγγελίες να ανοίγουν στις 2 Μαρτίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.