Huawei P40 Pro: Προωθητικό βίντεο δείχνει πολύ καλό OIS και Night Mode

Huawei P40 Pro, Huawei P40 Pro: Προωθητικό βίντεο δείχνει πολύ καλό OIS και Night Mode

Η κορυφαία σειρά ναυαρχίδων από τη κινέζικη κατασκευάστρια που ήδη κυκλοφορεί είναι τα P40. Στη σειρά συμπεριλαμβάνονται δύο flagship μοντέλα, το απλό και το Pro.

Για ακόμη μία φορά, η κινέζικη εταιρεία θέτει ως επίκεντρο των P smartphones τις κάμερες. Γι’ αυτό, ξεκίνησε την προώθηση τους με ένα βίντεο που δείχνει κάποια από τα πιο δυνατά σημεία του module των αισθητήρων του Huawei P40 Pro.

Ένα ακόμα ισχυρό module από τη Huawei

Στο βίντεο, η εταιρεία παρουσιάζει έναν λαγό ο οποίος χρησιμοποιεί το Huawei P40 Pro και αφηγείται τις περιπέτειες του, καθώς προσπαθούσε να φωτογραφίσει μερικά επικίνδυνα ζώα, υπό πραγματικά δύσκολες συνθήκες.

Η πρώτη προσπάθεια του λαγού είναι να φωτογραφίσει μία αλεπού, η οποία τον τρομάζει. Μπορεί τα χέρια του να τρέμουν, αλλά σύμφωνα με το βίντεο το P40 Pro έχει τόσο καλό OIS που ισορροπεί την κατάσταση και η τελική φωτογραφία είναι τέλεια.

Huawei P40 Pro, Huawei P40 Pro: Προωθητικό βίντεο δείχνει πολύ καλό OIS και Night Mode

Στη δεύτερη ιστορία, ο λαγός προσπαθεί να φωτογραφίσει έναν πάνθηρα σε ιδιαίτερα σκοτεινές συνθήκες. Ο λαγός τρέμει και πάλι από τον φόβο του, καθώς το μόνο που βλέπει είναι τα μάτια του άγριου ζώου, αλλά τελικά τραβάει τη φωτογραφία, η οποία είναι πεντακάθαρη, χάρη στο Night Mode.

Huawei P40 Pro, Huawei P40 Pro: Προωθητικό βίντεο δείχνει πολύ καλό OIS και Night Mode

Το τρίτο σενάριο έχει να κάνει με μία ειδική λειτουργία της κάμερας του Huawei P40 Pro. Το smartphone φαίνεται πως επιτρέπει τη λήψη πολλαπλών φωτογραφιών και τη μετέπειτα επιλογή της καλύτερης λήψης. Για να διαφημίσει αυτό το χαρακτηριστικό, η εταιρεία δείχνει τον λαγό να προσπαθεί να φωτογραφίσει έναν αετό ο οποίος πετάει ασταμάτητα στον ουρανό.

Huawei P40 Pro, Huawei P40 Pro: Προωθητικό βίντεο δείχνει πολύ καλό OIS και Night Mode

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο της πηγής.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Έχουμε κάποιο contact του λαγού, κατά προτίμηση FB/email; Θέλω να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια.

Μανος

Από όσο γνωρίζω το P40 pro κυκλοφορεί ήδη εδώ και καιρό… Τι εννοεί ο ποιητής?? Μήπως καταλαβαίνω κάτι λάθος εγώ?? “Η επόμενη σειρά smartphones που περιμένουμε να κυκλοφορήσει η κινέζικη κατασκευάστρια είναι τα P40. Στη σειρά αναμένεται να δούμε τουλάχιστον δύο μοντέλα, το απλό και το Pro.”

Παναγιώτης

Μάλλον έκανε λάθος και ήθελε να γράψει Mate 40

Μανος

αν διαβάσει κάνεις το άρθρο πηγή καταλαβαίνει ότι πρόκειται για προωθητική ενέργεια στο ήδη κυκλοφορημενο P40 προ. Απλα η διαφήμιση είναι νέα, όχι το κινητό….

Νικος

το P40 pro το εχω σχεδον 2 εβδομαδες και δεν σταματαει να με εκπλησει καθε μερα κι οχι εμενα αλλα και ανθρωπο οποιος εχει σερβις κινητων κλπ κι εχει στην κατοχη του το iphone 11pro εμεινε μ ανοιχτο το στομα. Oι δε φωτος του στο απολυτο σκοταδι ειναι το κατι αλλο για να μην πω για την πανσεληνο προχθες , ειδε φωτογραφος την φωτο που τραβηξε με 50χ ζοομ κι επαθε πλακα

Διορθώθηκε το άρθρο, όντως έγινε μπέρδεμα μεταξύ των P40 και των επερχόμενων Mate 40. Ευχαριστούμε 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.