Huawei P50 Pocket: Με gapless αναδιπλούμενη οθόνη και chipset SD888

, Huawei P50 Pocket: Με gapless αναδιπλούμενη οθόνη και chipset SD888

Το πρώτο της πτυσσόμενο τηλέφωνο clamshell, το P50 Pocket, παρουσίασε η Huawei. Έρχεται με έναν πατενταρισμένο μηχανισμό μεντεσέδων της εταιρείας χωρίς ορατό κενό όταν είναι κλειστό. Το P50 Pocket συνεχίζει το σχεδιαστικό pattern της σειράς Huawei P50 και χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο σχέδιο 3D δομημένου γυαλιού.

Διαθέτει μια κύρια οθόνη OLED 6,9 ιντσών 120 Hz με υψηλή αναλογία διαστάσεων 21:9 και ανάλυση 2790 x 1188 px. Ακόμα, έχει μια εγκοπή με τρύπα στο επάνω μέρος για την κάμερα selfie.

, Huawei P50 Pocket: Με gapless αναδιπλούμενη οθόνη και chipset SD888

Η μικρή οθόνη κάλυψης 1 ιντσών, εκτός από το να λέει την ώρα, την ημερομηνία και τις ειδοποιήσεις, διαθέτει τα δικά του γραφικά στοιχεία υπηρεσιών για εφαρμογές, όπως χάρτες, προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής και κωδικούς QR. Ακόμα, μπορείτε να ξεκινήσετε την πλοήγηση στη μεγάλη οθόνη και, αφού κλείσετε το τηλέφωνο, να συνεχίσετε να βλέπετε οδηγίες στην οθόνη εξωφύλλου.

, Huawei P50 Pocket: Με gapless αναδιπλούμενη οθόνη και chipset SD888

Το P50 Pocket έρχεται με τρεις κάμερες – μια κύρια κάμερα 40MP με ισοδύναμο φακό 26mm μαζί με ένα 13MP f/2.2 ultrawide snapper και μια κάμερα 32MP f/1.8 ultra spectrum που θα ενισχύσει την απόδοση χρωμάτων.

Όσον αφορά στο chipset, είναι ένα Snapdragon 888 4G, ενώ έχει 8/12 GB RAM και 256/512 GB αποθηκευτικού χώρου. Το λογισμικό είναι HarmonyOS, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.000 mAh και υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 40 W. Το πτυσσόμενο έχει μέγεθος 7,2 χιλιοστά στην αναδιπλωμένη του κατάσταση και 15,2 χιλιοστά όταν είναι διπλωμένο, ενώ ζυγίζει 190 γραμμάρια.

, Huawei P50 Pocket: Με gapless αναδιπλούμενη οθόνη και chipset SD888

Το Huawei P50 Pocket διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα, καθώς και ειδική έκδοση premium χρυσή επένδυση. Το τυπικό P50 Pocket είναι διαθέσιμο σε  8/256 GB και διατίθεται στη λιανική τιμή 8.988 CNY που ισούται με 1.410 $, ενώ το χρυσό μοντέλο ειδικής έκδοσης με 12/512 GB θα κοστίζει 10.988 CNY (1.725 $).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.