Huawei P60 Pro: Photo Master και Mate X3: Lightest Foldable

Huawei P60 Pro, Huawei P60 Pro: Photo Master και Mate X3: Lightest Foldable

Παρουσιάστηκαν τα νέα καινοτόμα προϊόντα αιχμής της Huawei, τα οποία έρχονται στην αγορά της Ευρώπης. Ο τεχνολογικός «γίγαντας» παρουσίασε επίσημα στο Μόναχο της Γερμανίας τη νέα σειρά προϊόντων τεχνολογίας υψηλών προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένων των δύο νέων, κορυφαίων smartphones νέας γενιάς, το HUAWEI P60 Pro – το πρώτο φωτογραφικό smartphone με την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK και το HUAWEI Mate X3 – το λεπτότερο και ελαφρύτερο foldable smartphone με μεγάλη οθόνη στον κόσμο, καθώς και άλλα high-end προϊόντα από wearables έως υπολογιστές.

Με τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα, η Huawei επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών, παραμένοντας προσηλωμένη στη συνεχή καινοτομία και φέρνοντας τον ψηφιακό κόσμο πιο κοντά σε κάθε άτομο, κάθε οικογένεια και κάθε οργανισμό παγκοσμίως. Η Huawei επικεντρώνεται αδιάκοπα στις τεχνολογικές εξελίξεις για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, ενώ παράλληλα, προχωρά συνεχώς σε μεγάλες επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη. Η εταιρεία διαθέτει 20 ερευνητικά κέντρα στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σουηδίας, του Βελγίου και της Πολωνίας. Ταυτόχρονα, η Huawei είναι ο σημαντικότερος αιτών στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (European Patent Office – EPO), καταθέτοντας 4.505 πατέντες και αντιπροσωπεύοντας αύξηση άνω του 27% ανά έτος.

Η θρυλική σειρά P επιστρέφει με το HUAWEI P60 Pro

Με τις τεχνολογικές καινοτομίες της, η σειρά HUAWEI P έγινε συνώνυμο της εξέλιξης στη φωτογραφία αλλά και στο design, για περισσότερους από 15 εκατομμύρια Ευρωπαίους χρήστες. Με τα χρόνια, τα προηγμένα χαρακτηριστικά απεικόνισης της σειράς HUAWEI P επέτρεψαν σε πολλούς λάτρεις να γίνουν οι επόμενοι masters της φωτογραφίας.

Χάρη στις high-end, μικρές αλλά πανισχυρές κάμερες smartphone της Huawei, κάθε χρήστης μπορεί να γίνει ο επαγγελματίας φωτογράφος της ζωής του και να μοιραστεί φωτογραφίες από τις σημαντικές στιγμές με την καλύτερη ποιότητα. Χρησιμοποιώ κινητά τηλέφωνα Huawei για περισσότερα από έξι χρόνια και θαυμάζω τις φωτογραφικές δυνατότητες , τον σχεδιασμό και την εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Με το smartphone μου από τη σειρά P, κατάφερα να αποτυπώσω με συναρπαστικό τρόπο συναισθήματα και εμπειρίες. Και τώρα το νέο HUAWEI P60 Pro με την εκπληκτική κάμερα μεταφέρει την ψηφιακή απεικόνιση σε επαγγελματικό επίπεδο και επαναπροσδιορίζει την τέχνη της φωτογραφίας – δήλωσε ο Costin Mocanu, νικητής των HUAWEI Next Image Awards 2022.

Huawei P60 Pro, Huawei P60 Pro: Photo Master και Mate X3: Lightest Foldable

Το νέο HUAWEI P60 Pro είναι το πρώτο smartphone με την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK. Με την εξαιρετική βαθμολογία 156 πόντων, το HUAWEI P60 Pro υπερέχει για τις εξαιρετικές συνολικές επιδόσεις και τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του, κερδίζοντας τον τίτλο του πιο προηγμένου φωτογραφικού smartphone που διατίθεται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η διάσημη κατάταξη DXOMARK επαίνεσε τόσο τις τεχνικές όσο και τις φωτογραφικές δυνατότητες της -πρόσφατης σε κυκλοφορία- ναυαρχίδας της Huawei.
Το νέο κορυφαίο smartphone κληρονομεί το DNA της σειράς P στα οπτικά συστήματα και τον αισθητικό σχεδιασμό. Η συσκευή διαθέτει πλήρως αναβαθμισμένο οπτικό σύστημα και είναι η πρώτη στον κλάδο που εξοπλίζεται με Ultra Lighting Telephoto Camera με Multiple Lens Groups.

Το smartphone εμπνέεται από τη φύση και επανερμηνεύει τη σύγχρονη αισθητική με το πρώτο Pearl Texture Design (μοτίβο σαν μαργαριτάρι), στην πίσω πλευρά. Το ροκοκό μαργαριτάρι ενσωματώνει φυσική σκόνη ορυκτών μαργαριταριών στη συσκευή του smartphone για να δημιουργήσει ένα φωτεινό και λαμπερό αποτέλεσμα, επιτυγχάνοντας μια μοναδική φυσική υφή. Το HUAWEI P60 Pro ξεχωρίζει επίσης για την αντοχή του. Υιοθετεί τη νέα οθόνη Quad-Curve με ανθεκτικό γυαλί Kunlun Glass στην οθόνη, που χρησιμοποιεί αποκλειστικά η Huawei, το οποίο βελτιώνει την ανθεκτικότητα και αυξάνει σημαντικά την αντοχή του, στις πτώσεις.

Huawei P60 Pro, Huawei P60 Pro: Photo Master και Mate X3: Lightest Foldable

HUAWEI Mate X3: Η απόλυτη εμπειρία σεμ foldable smartphone

Το νέο HUAWEI Mate X3 ανοίγει το δρόμο για μια νέα εποχή foldable smartphones, κατηγορία στην οποία η Huawei είναι παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης. Πρόκειται για ένα κορυφαίο smartphone, που θέτει νέα πρότυπα για το πόσο ελαφρύ, λεπτό και αξιόπιστο μπορεί να είναι ένα foldable. Το HUAWEI Mate X3 είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone με μεγάλη οθόνη στον κόσμο και έχει αναβαθμιστεί σε όλα τα μέτωπα – όπως οι εσωτερικές και εξωτερικές οθόνες, το σύστημα αναδίπλωσης νέας γενιάς και το σύστημα απεικόνισης.

Όπως πάντα με τα smartphone της Huawei, τα HUAWEI P60 Pro και HUAWEI Mate X3 έρχονται με μια πλήρη γκάμα λειτουργικών εφαρμογών. Το AppGallery συγκεντρώνει 580 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και τώρα, με έξυπνη αναζήτηση και διάφορες μορφές δυνατοτήτων εξυπηρέτησης, δίνει περισσότερες επιλογές στους χρήστες να βρουν και να βιώσουν την εμπειρία χρήσης των αγαπημένων τους εφαρμογών. Επίσης, τα HUAWEI P60 Pro και HUAWEI Mate X3 έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, κλπ. μέσω του AppGallery, το κατάστημα εφαρμογών της Huawei. Παράλληλα, μέσα από την 3rd party εφαρμογή GBox, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο AppGallery, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν τις Google εφαρμογές που χρειάζονται και έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

HUAWEI WATCH 4 Series: Πιο υγιεινή ζωή με ένα «πάτημα» στον καρπό

Η Huawei συνεχίζει να προωθεί τη σωματική ευεξία μέσω της 24ωρης παρακολούθησης της υγείας, διαθέσιμη στην ολοκληρωμένη συλλογή έξυπνων wearables της. Η σειρά HUAWEI WATCH 4 με τα HUAWEI WATCH 4 και WATCH 4 Pro, που κληρονομεί την τεχνολογία και την καινοτομία των wearables της Huawei, αλλά επικεντρώνεται ακόμη περισσότερο στη διαχείριση της υγείας. Χάρη στην παρακολούθηση της σωματικής ευημερίας με ένα άγγιγμα, δυνατότητα που δίνει τώρα η Huawei, η φροντίδα της υγείας είναι πλέον τόσο εύκολη όσο ένα «πάτημα» στον καρπό του χρήστη.

Τα smartwatches της Huawei φέρνουν τον ψηφιακό κόσμο πιο κοντά με στόχο να κάνουν την υγιεινή ζωή ευκολότερη.Ο πολυολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής και παγκόσμιο σύμβολο του αθλητισμού, Sir Mo Farah, ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Huawei με το δημοφιλές WATCH GT3 το 2021. Έκτοτε τα ρολόγια της Huawei έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της απαιτητικής προπόνησης και υγιούς τρόπου ζωής του.
«Λατρεύω την γκάμα των smartwatches της Huawei. Το καθένα έχει να προσφέρει και κάτι μοναδικό – από το GPS υψηλής ακρίβειας του WATCH GT Runner μέχρι το πανέμορφο, πολυτελές σχέδιο του WATCH Ultimate. Οτιδήποτε και αν κάνω ή οπουδήποτε πηγαίνω, απλά παίρνω την συσκευή που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες μου. Όσο για το καινούργιο HUAWEI WATCH 4, είναι άλλος ένας νικητής κατά την άποψή μου, καθώς λατρεύω το premium φινίρισμα τιτανίου και την οθόνη που είναι πραγματικά απίστευτη.

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να πιστεύει πως εγώ και ο προπονητής μου νοιαζόμαστε μόνο για τις μετρήσεις στην πίστα. Η αλήθεια είναι πως είναι εξίσου σημαντικές και οι γενικές μετρήσεις υγείας, ώστε να μπορούμε να αναλύουμε το σημείο στο οποίο βρίσκεται η γενικότερη απόδοσή μου. Απλά και εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού στο HUAWEI WATCH 4, έχουμε όλα τα απαραίτητα δεδομένα. Είναι τέλειο!», δήλωσε ο Sir Mo Farah.

Υπολογιστές επόμενης γενιάς για επαγγελματική και οικιακή χρήση

Η Huawei παρουσίασε επίσης το νέο HUAWEI MateBook X Pro, ένα εξαιρετικά λεπτό ελαφρύ φορητό υπολογιστή που συνδυάζει αισθητική, καινοτομία και ευφυΐα και προσφέρει μια απίστευτα άνετη εμπειρία χρήστη, καθώς και το HUAWEI MateBook 16s – ένα φορητό υπολογιστή μεγάλης οθόνης 2.5K με τον ισχυρό επεξεργαστή Intel® Core™ 13ης γενιάς, δίνοντας στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους και να βελτιστοποιήσουν την παραγωγικότητα τους.

Το HUAWEI P60 Pro και Mate X3 θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Huawei Mobile Services (HMS)

Το οικοσύστημα HMS της Huawei συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται με εντυπωσιακή ταχύτητα για να προσφέρει ανώτερες δυνατότητες στους χρήστες των Huawei συσκευών. Η Huawei συνεχίζει επίσης να επενδύει στην ανάπτυξη του δικού της καταστήματος εφαρμογών, AppGallery, το οποίο έχει περισσότερους από 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια στην Ευρώπη και συνεχώς ενσωματώνει χιλιάδες νέες εφαρμογές Μέσω του AppGallery μπορούμε να βρούμε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο (Ελλάδα) όπως μεταξύ άλλων υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), και άλλες.

Σε ότι αφορά τις Google εφαρμογές , μέσα στο AppGallery, μπορούμε να βρούμε και το GΒοx (3rd party app) την εφαρμογή που δίνει πρόσβαση στο σύμπαν των Google Mobile Services. Η διαδικασία είναι απλή, κατεβάζουμε την εφαρμογή GBox (χωρίς διαφημίσεις) από το Huawei AppGallery, το εγκαθιστούμε και μέσα από αυτήν μπορούμε να βρούμε να εγκαταστήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets,Google Drive κλπ.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.