Huawei P8: Διαρροές από τα υλικά κατασκευής

Σε συνέχεια της διαρροής των τεχνικών χαρακτηριστικών του ανερχόμενου Huawei P8, παρουσιάστηκαν σήμερα κι άλλες διαρροές που αφορούν το εξωτερικό της συσκευής. Σύμφωνα με την διαρροή, η Huawei δεν θα χρησιμοποιήσει μέταλλο ή πλαστικό όπως στις προηγούμενες της συσκευές, αλλά η νέα της ναυαρχίδα αναμένεται να είναι κατασκευασμένη από κεραμική ζιρκόνια.

Το πρωτότυπο αυτό υλικό χρησιμοποιείται κυρίως στην ιατρική και συγκεκριμένα στην οδοντιατρική, και είναι ένα σκληρό υλικό το οποίο αντικατέστησε το διαμάντι λόγω της καλύτερης αισθητικής και της σκληρότητάς του, γεγονός που σημαίνει ότι αντέχει περισσότερο τις φυσικές φθορές.

Διέρρευσε επίσης ότι εκτός απ’ την οθόνη της συσκευής που φημολογείται να είναι Gorilla Glass 3, το πίσω μέρος της συσκευής θα έχει επίσης Gorilla Glass 3. Μια τελευταία διαρροή που κυκλοφόρησε σήμερα αναφέρεται στο πάχος της συσκευής, η οποία φημολογείται να είναι μόλις 6 χιλιοστά, και έτσι η ναυαρχίδα της Κινέζικης εταιρείας αναμένεται για ακόμα μια χρονιά να είναι πολύ λεπτή.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες απ τις διαρροές που έχουμε συλλέξει μας δείχνουν μια συσκευή με σασί ζιρκονίας, οθόνη 5.2 ιντσών Full HD ανάλυσης 1920Χ1080 με προστασία Gorilla Glass 3, πίσω τζάμι επίσης Gorilla Glass 3, οκταπύρηνο 64μπιτο επεξεργαστή HiSillicon Kirin 930, 3GB μνήμη RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη, κάμερα 13MP με διπλό LED φλας και οπτικό σταθεροποιητή OIS, και μπαταρία 2600mAh.

Ανυπομονούμε να δούμε και στην πράξη τι πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος η Huawei, μιας και έχει την τάση κάθε χρόνο να μας εκπλήσσει.

huawei p8, Huawei P8: Διαρροές από τα υλικά κατασκευής

Πηγή

Κώστας Κοσμόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
man7

Εξαιρετικό!!!!!

George N.

Ό,τι και να βάλουν, όσο λεπτό και να είναι, με 2600 μπαταρία δεν πας πουθενά…και τίποτα να μην κάνεις, μόνο να χαζεύεις την οθόνη, είναι αρκετό για να σου τρώει την μπαταρία

bill

@george n
Ειμαι περιεργος αυτα που λες τα σκεφτεσε η ετσι τα πετας?
Καταρχας ο κιριμ θα εχει 4 μικρους επεξεργαστες χαμηλης καταναλωσης κ αλλους 4 υψηλων επιδοσεων…
Εγω που εχω το χονορ 6 με 3100 μπαταρια κ με παλιας τεχνολογιας κιριμ 920( λγκ ο 930 θα ναι κλτερος κ σε απιδοση κ σε διαχειρηση ενεργειας) με τα βσκ δλδ ολη μερα 3γ ανοιχτο φβ κανα παιχνιδι τυπου κλασ οφ κλανσ κ browsing κανα τηλ κανα μνμ μ βγαζει για αστειο 2 μερες…
Για αυτο αν δν ξερεις μν λες οτι να ναι προσβαλεις εμας που ξερουμε..
Φιλικα παντα

George N.

Αγαπητέ φίλε @bill
αν κάποιος ”δεν ξέρει” όπως λες και έχει άγνοια, δεν βλέπω γιατί αυτό να είναι προσβλητικό για σένα, εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο επειδή γνωρίζεις περισσότερα για το θέμα.
Κάποτε θα μάθω κι εγώ…
Λοιπόν επί του θέματος τώρα…έχω το Huawei p6 με έκδοση 4.4.2 και 2000 μπαταρία
με τα βασικά που περιγράφεις, ούτε για αστείο δεν μου βγάζει την μέρα κι όταν λέω μέρα εννοώ απ τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Θεωρώ ότι τα κινητά πλέον προσφέρουν πάρα πολλά στον μέσο αλλά και στον απαιτητικό χρήστη αλλά δυστυχώς η εξέλιξη της ενέργειας έχει μείνει πίσω.
Μακάρι ο επεξεργαστής και το Lollipop να κάνουν άριστη διαχείριση της μπαταρίας και να είναι όπως τα λες γιατί κατά τ’ άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος απ το κινητό και σκοπεύω και το επόμενο να είναι Huawei
Ελπίζω να μη σε πρόσβαλα με αυτό το σχόλιο μου
Φιλικά

bill

Olla good…
Apla thewrw oti ta dika m dedomena einai pio epikera k egkera..
Gt ousiastika exei mia klterh ekdosh tou dikou m cpu(me ayto pou xei to p6 na ksereis dn exoun kamia sxesh oute sto elaxisto gt to psaksa) k an krineis oti ta lolipop pou tha xei einai pio elafria k pio apodotika apo ta kitkat tote mia xara tha bgazei 2 meres kata tn gnwmh m panta…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.