Huawei P8: Teaser video για την κάμερα και την μεταλλική κατασκευή

Την επόμενη εβδομάδα, Τετάρτη 15 Απριλίου θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο Huawei P8. Μέσα από ένα teaser video η Huawei μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε το νέο θαύμα του φωτός κάνοντας σαφή αναφορά στην κάμερα του νέου P8 που ακούγεται ότι θα είναι 13 Megapixel και ικανή να τραβάει φωτογραφίες χωρίς θόρυβο υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Σε άλλο σημείο του βίντεο ανακαλύπτουμε ότι το P8 θα έχει μεταλλική κατασκευή.

Το Huawei P8 θα παρουσιαστεί στο Λονδίνο και ακούγεται ότι θα ενσωματώνει τον επεξεργαστή HiSilicon Kirin 935, οθόνη 5.2 ιντσών 1920×1080 pixels, μνήμη RAM 3 GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, μπροστινή κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 2520 mAh.

Στην Κίνα έχουν διαρρεύσει πληροφορίες ότι η τιμή του P8 θα αγγίζει τα 442 ευρώ.

Huawei P8: Teaser video για την κάμερα και την μεταλλική κατασκευή, Huawei P8: Teaser video για την κάμερα και την μεταλλική κατασκευή

Huawei P8: Teaser video για την κάμερα και την μεταλλική κατασκευή, Huawei P8: Teaser video για την κάμερα και την μεταλλική κατασκευή

Huawei P8: Teaser video για την κάμερα και την μεταλλική κατασκευή, Huawei P8: Teaser video για την κάμερα και την μεταλλική κατασκευή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Γεια σου ρε Huawei με τις κινητάρες σου!!

Χαρης

κατοχος ascend mate 7 δε μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα με την επιλογη μου καθως εφυγα απο note 3 και πηγα σε mate 7!!δε ξερω αν το δικο μου κινητο εχει θεμα αλλα η μπαταρια αδειαζει μπαμ μπαμ με ελαχιστη χρηση!!κοιμαμαι στο 92% και οταν ξυπναω βλεπω 5-7% κατω η μπαταρια σε σχεση με το note που δε κατεβαινε καθολου η μπαταρια του!!

Αποστόλης Ρόδος

Ωραίο teaser video και ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ εταιρεία η Huawei. Η σειρά P είναι καταπληκτική και designάτη…. (τόσο το P6 όσο και το P7 είναι κουκλιά). Αναμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία να δω το P8.

manosv

κατοχος του ρ7 απο την πρωτη του βδομαδα στην ελλαδα..αξεπεραστη ποιοτητα κατασκευης με αξιοπρεπεστατα χαρακτηριστικα…ακομα και μεχρι σημερα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα σοβαρο θεμα…2 πραγματα αν βελτιωθουν με το ρ8,που ειναι μπαταρια και επεξεργαστης και πιστευω πως μπορει να ειναι ενα αριστο κινητο

Darth

@Χαρης κατι εχει η rom σου η καποια app σου………… η εχεις μόνιμα χαμηλό σήμα….. το εχω το κινιτο και βγαζω 7 με 7 μισι ώρες screen time!! και νυχτα αντε αντε να παει απο 1% κάτω άντε 2 αν δεν κλείσω το wifi……….
βέβαια εχω εξαποστείλει τα google apps που ξεσκίζουν την μπαταρία……….

alexis touba

Και γω φηλος mate7 εχω και ειμαι υπερευχαρηστημενος ειδικα με τη μπαταρια σε συγκρηση με τα τελευταια κηνητα που ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb .Μαλλον εχει προβλημα το κηνητοσου παντο ναταλαξεις.Με πολυ βαρια χρηση με παει μια η κ μιαμηση μερα.Οθοναρα καλυτερη σε χρωματα απο g3 πολυ πιο γρηγορο δαχτυλικο αψογο αμεσο ταχυτατο καλυτερο απο iphone6.σε gaming ισαξιο ισως και καλυτερο του note4.Εγω παντος που πηρα στα χερια μου note3 δε μουκανε εντυπωση σε κατι.Α και ξεχασα να πω οτι το κηνητο δε παρουσιαζει λαγκ η κωληματα.Μου φενεται περιεργο γιατο οποιον ρωτησα μου ειπε τα καλυτερα ειδικα για τη μπαταρια.Γνωμη μου να ταλαξεις

Loumis

Και γω κάτοχος mate και είμαι υπερευχαριστημένος! Στον τομέα της μπαταρίας ειδικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο καλύτερο τηλέφωνο προς το παρόν. Με βαριά χρήση σίγουρα μια μέρα με νορμάλ για πλάκα 2!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.