Το Huawei P9 Blue ιδανική επιλογή για Χριστουγεννιάτικο δώρο

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να προσφέρουν ένα δώρο στους αγαπημένους τους, ή ακόμα και στον εαυτό τους. Ως φαν της τεχνολογίας, συνήθως το πρώτο πράγμα που θέλουμε να αποκτήσουμε ή να δωρίσουμε είναι ένα smartphone, το οποίο εκτός από γρήγορο θέλουμε να έχει πολύ καλή κάμερα και να είναι value for money.

Στην αναζήτηση αυτή έρχεται να δώσει λύση το Huawei P9, το οποίο με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή του και τα 3GB μνήμης RAM, υπόσχεται μια αψεγάδιαστη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, η dual κάμερα των 12 Megapixel σε συνδυασμό με τα οπτικά στοιχεία της Leica, θα μας χαρίσει ολοζώντανες φωτογραφίες με την οικογένεια και τους φίλους κατά την διάρκεια των εορτών.

Huawei P9 Blue Χριστουγεννιάτικο δώρο, Το Huawei P9 Blue ιδανική επιλογή για Χριστουγεννιάτικο δώρο

Από την πλευρά της η Huawei, θέλοντας να ανανεώσει το επιτυχημένο Huawei P9, που αναμένεται να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια σε πωλήσεις, παρουσιάζει μια νέα έκδοση στο χρώμα Blue. Το Huawei P9 Blue δίνει μια φρεσκάδα ανανέωσης, μιας και η όμορφη αυτή χρωματική επιλογή θα προσελκύσει αυτούς που θέλουν να ξεφύγουν από τους κλασσικούς χρωματισμούς, κάνοντάς το πιο ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δώρο.

To Huawei P9 Blue ενσωματώνει λειτουργίες που θα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, όπως το Knuckle Gestures, με την οποία μπορούμε με μια κίνηση των δακτύλων μας να ενεργοποιήσουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές. Επιπλέον, αν σύρουμε το δάκτυλό μας από την μέση της οθόνης και κάτω, έχουμε άμεση πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης για εύκολη αναζήτηση εφαρμογών, επαφών και μηνυμάτων.

Πολλές φορές, ειδικά τώρα με τις γιορτές, κάποιος από την οικογένειά μπορεί να ζητήσει το smartphone μας για να κάνει μια κλήση ή να ψάξει κάτι στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα όλα τα δεδομένα μας να είναι εκτεθειμένα. Ωστόσο, το καινούργιο μας Huawei P9 Blue έχει την λύση για αυτό, αφού μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό επισκέπτη, ο οποίος δεν θα έχει πρόσβαση στα αρχεία μας.

Huawei P9 Blue Χριστουγεννιάτικο δώρο, Το Huawei P9 Blue ιδανική επιλογή για Χριστουγεννιάτικο δώρο

Επιπλέον, το Huawei P9 Blue μπορεί να προσφέρει ευκολία και αυξημένη ασφάλεια που όλοι χρειαζόμαστε αυτή την εποχή, με το προηγμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ακουμπώντας το δάκτυλό μας πάνω σε αυτόν, η συσκευή θα ξεκλειδώσει μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Η λειτουργία του όμως δεν σταματάει εδώ, αφού μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για να τραβήξουμε μια φωτογραφία ή βίντεο, να απαντήσουμε σε μια κλήση ή να σταματήσουμε το ξυπνητήρι.

Τέλος το Huawei P9, ανεξαρτήτως χρώματος, παραμένει η κορυφαία επιλογή για όσους θέλουν ένα smartphone που να αποτυπώνει καθαρές και ζωντανές φωτογραφίες, με εκπληκτική λεπτομέρεια. Για όλους όσους λατρεύουν να παίζουν με το βάθος πεδίου και να αναδεικνύουν ένα πρόσωπο ή ένα σημείο της φωτογραφίας σαν να είναι επαγγελματίες φωτογράφοι.

Huawei P9 Blue Χριστουγεννιάτικο δώρο, Το Huawei P9 Blue ιδανική επιλογή για Χριστουγεννιάτικο δώρο

Η Huawei μας καλεί αυτά τα Χριστούγεννα να είμαστε παρόντες, δείχνοντας στους ανθρώπους γύρω μας τα πρόσωπά μας, προσφέροντας ζεστασιά και χαμόγελα. Με την καμπάνια #BePresent, μας προσκαλεί να σταματήσουμε να δείχνουμε την πίσω πλευρά του smartphone μας στους φίλους μας και την οικογένεια μας, και αντί αυτής να δείχνουμε το πρόσωπό μας. Ας ζήσουμε τα Χριστούγεννα και ας γευτούμε μοναδικές στιγμές γεμάτες αγάπη.

Advertorial

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Κάποτε στο techblog ανέβαιναν και βίντεο με hands-on κινητών… Εδώ και καιρό το φαινόμενο αυτό δυστυχώς έχει εκλείψει.

Alex

Οπτικά μέρη ποιας?χαχαχα χα!

Beowolf_Ahates

Πολύ ενημερωτικό άρθρο,…χίλια μπράβο!!

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, το άρθρο είναι “advertorial” δηλαδή διαφημιστικό. Αναφέρεται ξεκάθαρα στο link και στο τέλος του άρθρου. Όλα τα site δημοσιεύουν παρόμοια άρθρα. Από τη στιγμή που αναφέρεται ξεκάθαρα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Στην τελική το Huawei P9 είναι ένα καλό τηλέφωνο. Όποιος θέλει το παίρνει 😉

ΥΓ. Διορθώθηκε η RAM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.