Huawei P9 lite & Color Band A1: Μοναδικός συνδυασμός σε μια μοναδική προσφορά

Το Huawei P9 lite βγήκε το πρώτο κινητό σε πωλήσεις για τον μήνα Ιούλιο στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι στην χώρα μας περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι μόνο κατά την περίοδο του Ιουλίου επέλεξαν τη συγκεκριμένη συσκευή, με αποτέλεσμα να χρίσουν το Huawei P9 lite ως την best seller συσκευή της αγοράς.

Το Huawei P9 lite έρχεται με νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά και με πολύ κομψό σχεδιασμό με κατασκευή απο μέταλλο. Ενσωματώνει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 650 και μνήμη RAM 2GB. Σε συνδυασμό με τα 16GΒ εσωτερικής μνήμης και την δυνατότητα επέκτασης έως 128GΒ μέσο κάρτας micro SD, ενισχύεται σημαντικά και σίγουρα αποτελεί ιδανική λύση για πολλούς χρήστες.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά η οθόνη του P9 lite είναι 5.2 ίντσες με ανάλυση Full HD και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 6.0 με Emui 4.1. Επίσης διαθέτει πολύ γρήγορο αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω του πλευρά.

Σε ο,τι αφορά την κάμερα του Huawei P9 lite βρίσκουμε κεντρική κάμερα 13 Megapixel με LED flash και διάφραγμα φακού f/2.0 ενώ η μπροστινή κάμερα αγγίζει τα 8 Megapixel επίσης με το ίδιο διάφραγμα. Μπορεί να τραβήξει βίντεο έως και 1080p ανάλυση και έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 3000mah.

Huawei P9 Lite Color Band A1 Promo, Huawei P9 lite & Color Band A1: Μοναδικός συνδυασμός σε μια μοναδική προσφορά

Πολύ καλή συνδυαστική λύση για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε το Huawei P9 lite είναι το Huawei Band A1. Διατίθεται δωρεάν με κάθε αγορά του P9 lite και αποτελεί ένα εκπληκτικό αξεσουάρ και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με το smartphone μέσα από την ειδική εφαρμογή.

Το Huawei Band A1 διαθέτει δυνατότητα καταγραφής της ποιότητας ύπνου, (ελαφρύς – βαρύς) ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν ασκούμαστε με το ποδήλατο, τρέχουμε ή περπατάμε καταγράφοντας τη δραστηριότητάς μας και προτείνοντας λύσεις για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση.

Το Huawei Band A1 με μια μόνο πλήρη φόρτιση μπορεί να κρατήσει έως και 28 ημέρες, έτσι θα ξεχνάτε να το φορτίσετε. Εάν λοιπόν είστε λάτρης της μεθοδικότητας, οργάνωσης και κυρίως της άθλησης τότε το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι ιδανικό για εσάς και βέβαια μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν με κάθε smartphone Huawei P9 lite.

Huawei P9 Lite Color Band A1 Promo, Huawei P9 lite & Color Band A1: Μοναδικός συνδυασμός σε μια μοναδική προσφορά

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Προσκυνούμε Κίνα στην Ελλάδα. 100 φορές το έχω πει…
Έτσι αφήνουμε τις ναυαρχίδες των Samsung και Apple στην ασήμαντη μειονότητα του Ελληνικού καταναλωτικού κοινού.

Ιωάννης jb

Γιάννης.. Είσαι λάθος!!!
Δε προσκυνουμε κινα..
Υπάρχουν πολλά τηλ που έχουν λογικές τιμές… Δεν είναι μόνο τα κινέζικα..
Το p9 lite εμένα δε μου αρέσει γιατί η έκδοση με τα 2gb ram αν φορτωθεί με 3-4 βαριές εφαρμογές μένει με λιγότερα από 500mb διαθέσιμα εμένα αυτό μ λέει πολλά… Στο moto x που πήρα με 2 κατοσταρικα έχω πάντα πάνω από 600mb κ η πλάκα είναι ότι το έχω φορτωμένο στο φουλ!!!!
Γενικά όμως καλουτσικο κ αποδεικνύεται ότι παρά τα μεγάλα περιθώρια πάει καλά σε πωλήσεις…
Ειδικά αν πέσει κ άλλο η τιμή θα γίνει χαμός!!!
Μόνο αυτό με τα 3 γιγα αξίζει…
Και τα περιθώρια του μου φάνηκαν μεγαλουτσικα..

forneverarrow

Ήταν η πρώτη μου επιλογή πριν δυο μήνες που ήθελα συσκευή στα 300€ περίπου και μάλιστα έφτασα να βάλω παραγγελία στο eshop, όμως την ακύρωσα. Δεν είχε την έκδοση με 3gb ram και το φοβήθηκα, όπως φοβήθηκα γενικά να βασιστώ σε κινεζική εταιρία… Έτσι πήγα στο Xperia XA. Παντως, για όσα προσφέρει το P9 lite είναι φτηνό και δεν του λείπει κάτι. Το άσχημο στις περισσότερες περιπτώσεις κινητών με διάφορες εκδόσεις είναι ότι εδώ έρχονται συνήθως οι πιο μικρές και δεν αξίζουν. Θυμάμαι το ίδιο είχε γίνει και με το Moto G 2015 που στα κατάστημα της Κύπρου είχε μόνο το 8gb…

bezilys

@Γιάννης που το είδες το προσκινουμε Κίνα εδώ Ελλάδα?εδώ στην Ελλάδα μόνο iPhone και Samsung προσκυνούν…

Nick

Δε ξέρω για τα λιγότερα mb που λέει ο φίλος παραπάνω πάντως το κινητό είναι σφαίρα τρέχει τα πάντα άνετα είναι smooth με καλογραμμενη Rom. Σε επιδόσεις μάλιστα πολύ κοντά σε ναυαρχίδες

Γιάννης

Πού νομίζετε ότι ζείτε ορισμένοι? Στο Ντουμπάι ή στην Ελβετία? Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης ζείτε. Η συντριπτική πλειονότητα δεν είναι διαθέσιμη να δίνει πάνω από 300 ευρώ για κινητό. Γι αυτό η Huawei βγήκε πρώτη σε πωλήσεις. Προσφέρει κάτι πολύ καλό σε ελκυστική τιμή.

Γιάννης

@ιωαννης jb

Σκέψου τι λες… Και η Motorola Κινέζικη είναι πλέον. Η Lenovo την εξαγόρασε πριν δύο τρία χρόνια. Επίσης στο σημείο που αναφέρεσαι ότι υπάρχουν και άλλα τηλέφωνα σε λογικές τιμές, να σου θυμίσω ότι στα ίδια χρήματα η Samsung προσφέρει κάτι αρκετά κατώτερο σε specs σε σχέση με την Huawei. H LG από την άλλη δεν υπάρχει καν στην κατηγορία mid-range και η Sony έχει χάλια μπαταρίες σε σημείο που δεν αντέχεται.

lneam

Πιο συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι στην χώρα μας περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι μόνο κατά την περίοδο του Ιουλίου επέλεξαν τη συγκεκριμένη συσκευή——————–κομματι απο το αρθρο
—————
Συμφωνα με την μεση τιμη τον μηνα Ιουλιο στο skroutz που ηταν 250€ x 10.000 συσκευες εχουμε 2,5 εκατομμυρια Ευρω. Και σε περιοδο διακοπων που μαζευουμε λεφτα. Βαλε και την υπολοιπη αγορα συσκευων. Ενα μεγαλο μπραβο στους Ελληνες που εχουν ακομα λεφτα. Αυτα βλεπει και ο Τσιπρας και βαζει νεους φορους.

bezilys

@Γιάννης η Sony έχει χάλια μπαταρίες ?χαχαχαχα σαν ανέκδοτο μου ακούγεται!

Γιάννης

@bezilys θέλω να πιστεύω ότι δεν τρολαρεις. Χαχαχαχα ε μα αφού είναι χάλια ρε φίλε. Ακόμα βγάζει κινητά με full HD οθόνη και τους δίνει μπαταρίες στα 2600 και 2700 mAh.

Kostas

@Ineam να σου θυμησω ότι εκείνη την περίοδο (μέσα στο καλοκαίρι) ήταν προσφορά σε όλα τα καταστήματα 194€

bezilys

@Γιάννης δεν ξέρω τι μου λες αλλά εγώ το έχω δει σε πράξη έχω κινητό sony έχουν χρόνια και η μπαταρία του είναι σαν καινούργια και ο αδελφός έχει ένα Samsung και του άντεξε σχεδόν ένα χρόνο η μπαταρία!

bezilys

@bezilys *3χρόνια

Γιάννης

@bezilys

Μάλιστα… Είδαμε το φως τώρα. Πρωτεύουσα σημασία έχει η διάρκεια της μπαταρίας και ύστερα η αντοχή της στο χρόνο. Η Sony έχει μικρές για τα σημερινά δεδομένα μπαταρίες. Με υπερβολική χρήση τα κινητά της θέλουν φόρτιση πριν τελειώσει η μέρα. Δεν μπορεί φίλε μου η Xiaomi να δίνει μπαταρίες στα 4000 mAh για οθόνες full HD και η Sony να δίνει μόνο 2700. Έχει καταντήσει αηδία το θέμα. Δύο είναι οι λόγοι που η Sony έχει κατρακυλησει σε πωλήσεις τόσο πολύ. Ο πρώτος λόγος είναι το ίδιο ακριβώς επαναλαμβανόμενο σχέδιο σε όλα της τα κινητά, το οποίο έχει κουράσει, και ο δεύτερος είναι η μπαταρία. Να μην ξεχάσω επίσης ότι στις ναυαρχίδες της ζητάει και αυτή ένα κάρο λεφτά και δεν σου δίνει ούτε καν Amoled οθόνη.

JohnWave

Έβαλα στο skroutz τα εξής κριτήρια : μέγεθος οθόνης 4.6-5.3 ίντσες, ανάλυση 1920Χ1080, Ram 3GB, android, 4G και τιμή από 250€ ως 290€. Έβγαλε 6 συσκευές εκ των οποίων :
3 της Huawei ( P9 lite, P8 και Ηonor 7 ),
2 της Sony ( Z3, M5)
1 της Lenovo ( Vive shot )

Από αυτό το υψηλότερο σκορ στον επεξεργαστή πιάνει το P9 Lite 3GB ενώ ακολοθούν τα άλλα δύο της Huawei. Από μπαταρία ψηλότερο σκορ πιάνει το Z3 ενώ ακουλουθεί το P9. Από κάμερα δεν έχω δει συγκριτικά.

Αν αγόραζα συσκευή σε αυτά τα χρήματα, δλδ 250€ ως 290€ ( προσωπικά αγοράζω γύρω στα 370€ ναυαρχίδες του προηγούμενου έτους ) θα έπαιζα μεταξύ P9 Lite, Honor 7 και Ζ3. Το πιο θα επέλεγα από τα 3 τελικά θα το έκρινε προσωπικά για μένα η οθόνη ( όσο το δυνατό λιγότερο ξεπλυμένη) και η κάμερα στην πράξη.

Rig

Όσο για τον δείκτη sar που πάσχουν όλες η “προσιτές” εταιρίες ούτε που νοιάζει κάποιον ε; Δείκτης sar στο p9 lite 1.38 w/kg(head) σύμφωνα με το gsmarena!όταν άλλες εταιρίες εχουν φτάσει μέχρι το κατώτερο sar 0.23!
Δώρο ένα κουτί depon μαζί με το κινητό για τους μετέπειτα πονοκεφάλους

JohnWave

Μικρές διορθώσεις : Vive=Vibe, P9=P9 lite ( μακάρι να είχε edit αυτό το blog )

Γιάννης

@JohnWave

Το Z3 απορρίπτεται με την μία γιατί έχει επεξεργαστή και GPU πριν από δύο χρόνια. Τετραπυρηνο 32μπιτο, ενώ έχουμε περάσει προ πολλού στην εποχή των 64μπιτων. Για το P9 lite σε όλα τα reviews αναφέρεται η πολύ αξιόλογη κάμερά του. Μπορείς να το ψάξεις. Επίσης ίσως από τις λίγες εξαιρέσεις που η Sony έδωσε στο Z3 μπαταρία στα 3100 mAh. Το P9 lite όμως με ελάχιστα πιο μικρή μπαταρία στα 3000 mAh έχει μεγαλύτερη διάρκεια γιατί οι νέοι 64μπιτοι επεξεργαστές κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά στον τομέα της διαχείρισης ενέργειας. Οπότε το P9 lite υπερέχει και εδώ. Το M5 φοράει μπαταρία στα 2700 mAh αν δεν κάνω λάθος, η οποία είναι μικρή για τα σημερινά δεδομένα.

Γιάννης

Ότι και να λένε ορισμένοι η Ελλάδα αποφάσισε…….. HUAWEI !!!

Gvirginia

@JohnWave
Να έχεις υπόψιν, αν κοιτάς τη διάρκεια της μπαταρίας από το gsmarena, ότι άλλαξαν τον τρόπο που κάνουν τις μετρήσεις (βασικά τη φωτεινότητα) στις καινούριες συσκευές. Νομίζω το P9 /lite δε τα έχει πιάσει και άρα είναι στο παλιό σύστημα (όπως το Ζ3).
Έχει και συγκριτικό για την κάμερα αν σε ενδιαφέρει. Εμένα μου φαίνεται φωτεινότερη του P9 Lite αλλά με περισσότερη θολούρα από το Ζ3.

Γιάννης

@Rig το μόνο όντως μελανό του σημείο. Δεν έχει να κάνει όμως με το κόστος. Η Huawei σε άλλες συσκευές, ακόμα χαμηλότερου κόστους, έχει πολύ χαμηλό sar. Το δικό μου πανίσχυρο Xiaomi έχει παράδειγμα sar μόνο 0.56

Ιωάννης jb

Γιάννης.. Είσαι αδαής… Κ αυτό γιατί δεν έχεις πει πάρα μόνο ελάχιστα σωστά…
Πρώτον… Το πόσο καλή θα είναι μία μπαταρία δεν είναι θέμα χωρητικότητας μόνο… Έχουμε δει πολλές κινέζικες εταιρίες να δίνουν 4 χιλιάρικα μπαταρία κ να κρατάνε λιγότερο από άλλες με 3 κάτι…
Δεύτερον… Έχει καλύτερη κάμερα το p9 lite το z3???
Τα θες και τα λες ρε φίλε ή σου ξεφεύγουν???
Τρίτον… Το z3 πατάει σε θέματα επιδόσεων αλλά κ εμπειρίας χρήσης όλα τα κινητά που βρίσκονται στη σύγκριση του φίλου παραπάνω….
Τέταρτον… Αυτό με τους 64bit επεξεργαστές δεν ισχύει…
Αστο..

Rig

@Γιάννης ισχύει οτι δεν παίζει ρόλο η τιμή αλλά προσωπικά οτι τιμή και χαρακτηριστικά να έχει ενα κινητό αν δω οτι ο δείκτης sar ξεφεύγει αρκετά απορρίπεται χωρίς δεύτερη σκέψη.
Για άλλους μετράει αν εχει 100 mAh παραπάνω ή αν έχει μεγάλα bezels.
Καθένας με τα κριτήρια του.

Γιάννης

@Ιωάννης jb

Δεν συνεχίζω την κουβέντα μαζί σου, γιατί όπως πολλοί έχουν επισημάνει είσαι κολλημένος και δεν είσαι σε θέση να συζητήσεις με λογικά επιχειρήματα. Το δικό μου Xiaomi με 4000 mAh μπαταρία και με νορμάλ χρήση κρατάει δύο μέρες. Με υπερβολική χρήση κρατάει μιάμιση μέρα.

Φάτε Κινέζο στην μάπα στην Ελλάδα και μην μιλάτε. Βγήκαν οι πωλήσεις στην φόρα πλέον, και εσείς δεν έχετε λόγο πλέον.

alexis touba

Η huawei μονο μπροστα παει γιατι εχει καλες συσκευες με λιγοτερα λεφτα απο τους μεγαλους.πχ εχω πιασει samsung j5 και ενο εχει φοβερη οθονη αμολεντ η εμπηρεια χρησης κατωτερη απο huawei στην ιδια κατηγορια για μενα.Σιγουρα οι κηνεζοι πουλανε πολυ γιαυτο ακρηβως το λογο δεινουν συσκευες πολυ δυνατες με λιγοτερα λεφτα.Θα προτιμουσα huawei p9 lite απο οποιδηποτε αλο στη κατηγορια του για πολους λογους καρτα μνημης καλη αυτονομια απιροελαχηστο λαγκ οπως ολες οι συσκευες λαγκαρουν εστο κ λιγο πολυ καλη καμερα ταχυτατο καλη καρτα γραφικων οποτε γιατι οχι??Προσωπικα εχω αλαξει και θαλαξω πολες συσκευες και στη huawei και xiaomi ειμαι πιο ευχαρηστημενος σαν συνολο χαρακτηρηστικων αποτι iphone 5 galaxys5 lg g3 .Αλαξα ροτα και εχω παιξει με mate7 honor6 plus xiaomi redmi note3 και τωρα παιζω με xiaomi note pro😀😎 και ειμαι αρκετα ευχαρηστημενος σε ολους τους τομεις και θα συνεχηζω να παιρνω αυτες τις συσκευες σιγουρα λογο χρηματων αλα και ικανοποιησεις!@

liris11

Πολυ καλο το lite της σειράς 9 παρα πολύ γρήγορο αλλα αν ψάχνετε κινητό με 250 μέχρι 300 Ξεχάσατε να αναφέρεται το κορυφαίο σε αυτα τα λευτα to huawei mate s το οποίο κανει 280 τώρα απο τα 650 Αρχική το κινητό τα έχει όλα Kirin 935 ram rom 3 32 πολύ καλή κάμερα και τρομερό πανέμορφο

JohnWave

@Gvirginia, κατέβασα για το συγκριτικό κάμερας μεταξύ P9 lite, Honor 7 και Ζ3 τη φωτογραφία σε πλήρη ανάλυση 1:1 του γνωστού γωνιακού σπιτιού από το gsmarena, τις κρόπαρα όλες σε 3840Χ2160 και τις είδα στο 100%. Κοιτώντας τα κάγκελα αριστερά της γωνιακής κούρμπας που κάνει το σπίτι αλλά και τα μπαλκόνια της κούρμπας , καλύτερο αποτέλεσμα δίνει το Honor 7. Αποδίδει περισσότερη λεπτομέρεια στα κάγκελα και δεν κάνει ενιαίο τον τοίχο. Ακολουθεί το P9 lite και 3ο έρχεται το Ζ3 το οποίο χάνει πολύ λεπτομέρεια στα κάγκελα όπως και στον τοίχο στην κούρμπα που τον εμφανίζει με ενιαίο χρώμα χάνοντας όλες τις λεπτομέρειες. Χαμηλού φωτισμού δεν είδα sample από κανένα γιατί ξέρω ότι θα έτρωγα φρίκη και από τα 3 :p Honor 7 λοιπόν από μένα σε αυτή την τιμή.

Gvirginia

@JohnWave
Α, εγώ εννοούσα το συγκριτικό με τη φωτογραφία που έχει διάφορες γραμμές σχήματα κτλ. (Αριστερά από το όνομα -hamburger button- > Tools > Photo & Video Compare)
Δεν έβαλα το Honor 7. Αυτό που έκανες εσύ είναι καλύτερο αλλά με περισσότερη φασαρία.

Να λέμε όμως πως αυτά τα συγκριτικά που κάναμε ήταν με τις συσκευές όπως βγήκαν από το κουτί τους. Μπορεί να έχουν βγει αναβαθμίσεις που βελτιώνουν / χειροτερεύουν τις επιδόσεις των καμερών.

bezilys

@Γιάννης θα συνφωνισο μαζί σου ότι η Sony όντως βάζει μικρές μπαταρίες σίγουρα θα μπορούσε κάτι παραπάνω μια φορά βάλαν μεγάλη μπαταρία στο z3 και στο z2 και από τότε δεν έχουμε ξαναδεί μπαταρία πάνω από 2900 mah αλλά παρόλα αυτά κρατάει με νορμάλ χρήση δηλαδή τηλεφώνηματα, λίγο περιήγηση κτλ δύο μέρες από τι ξέρω.το αν η μπαταρία κρατάει στο χρόνο πιστεύω έιναι εξίσου σημαντικό για κάποιον που δεν έχει την πολυτέλεια να αλλάζει κινητό κάθε χρόνο σαν εμένα.όσο για της οθόνες δεν μπορείς να πεις τώρα στα τελευταία μοντέλα η Sony έχει κάνει αρκετά καλή δουλίτσα που μπορεί να κοντραριστεί άνετα με μια amoled οθόνη…

JohnWave

@Gvirginia, ναι κατάλαβα ποιο συγκριτικό λες αλλά πάντα προσωπικά κάνω τη διαδικασία που περιέγραψα για να βγάζω πιο ασφαλές συμπέρασμα. Όντως επίσης ισχύει αυτό που λες για τα updates που βελτιώνουν το αποτέλεσμα των λήψεων. Ίσως στο Ζ3 πχ να πήρε κάποιο τέτοιο update ενώ εγώ να το κρίνω όπως κυκλοφόρησε. Πάντως όπως κυκλοφόρησε αρχικά τουλάχιστον το Ζ3 ήθελε πολύ μεγάλη διόρθωση στις λήψεις του. Είναι κρίμα το πως η Sony αυτοπυροβολείται σε αυτό το θέμα αν και άκουσα ( περιμένω να δω και στην πράξη ) ότι επιτέλους φέτος βελτιώθηκε σημαντικά. Θα δούμε. Για να ξαναέρθω στο θέμα μας, πιστεύω πως : το Honor 7 είναι καλύτερο από τα άλλα δύο σε κάμερα και οθόνη* το Z3 καλύτερο σε μπαταρία αν και υπάρχει αμφιβολία για αυτό όπως λέτε και το P9 Lite καλύτερο σε επεξεργαστή. *Aπό θέμα οθόνης, εμένα που με ενδιαφέρει περισσότερο το σωστό μαύρο, το Honor 7 κερδίζει με 0.32 , μετά έρχεται το P9 lite με 0.46 και τέλος το Ζ3 με 0.65. Όσο πιο κοντά στο 0 τόσο καλύτερη η απόδοση του μαύρου. Επομένως με βάση το σημαντικότερό του κριτήριο ο καθένας επιλέγει. Εμένα που θα με ενδιέφερε περισσότερο οθόνη και κάμερα , θα έπαιρνα… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Παιδιά εγώ θα πω μερικά πράγματα για τις φοβέρες μπαταρίες τις huawei…
Θυμιζω p8… 2700
P8 lite… 2200

Το περίεργο…
P9… 3000
P9 lite… Πάλι 3000
G8… 3000

Mate 7… 4100 με er στο gsm a… 69 ώρες…
Mate 8… 4000 με er στο gsm a… 100+ ώρες…

Πολλά τα παραδείγματα τις huawei που καταδεικνύουν αλλοπροσαλλη συμπεριφορά…
Ok κ η sony έχει κάνει πολλά τέτοια…

Αλλά κάτι κουφά του τύπου τα sony δεν έχουν μπαταρία όταν….
P8 lite… 2200 με m4… 2400
P9… 3000 με x performance… 2700
Άσε που έχουν κ μεγάλη διαφορά στην ποιότητα κ τους κύκλους φόρτισης…

Γιάννης

@Ιωάννης jb

Huawei is the Queen in Greece! Huawei’s phones are more beautiful than Sony’s bullshit. Live with that dude. No one cares about this shit Sony.

Huawei p8 lite vs Sony m4 the winner is Huawei.
Huawei p9 lite vs Sony m5 the winner is Huawei again.

China rules dude

Ar_x

Εντάξει,συγκρίνουμε το αυριο (Huawei)με το χτες (sony)στα κινητά. Κι εκεί που δε συγκρίνονται είναι οι οθόνες. Στα κινητά οθόνη Sony,δεν υπαρχει

forneverarrow

Νομίζω ξεφύγαμε… Να προσθέσω μια σημαντική παράμετρο: ο launcher που φοράει η Huawei στα smartphone της είναι πειραγμένο μέχρι το μεδούλι. Προσωπικά το βρίσκω μια κακή αντιγραφή του iOS. Θα μου πεις, το αλλάζεις με ένα άλλο απο το play store, αλλά πάλι θα το έχεις να δουλεύει απο πίσω… Όσο για τη μπαταρία, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν δεν έχεις OLED οθόνη καλύτερα να μη βάζεις μπαταρία κάτω απο 2800, ειδικά αν έχεις και 5″+ διαγώνιο. Αν κρίνω για παράδειγμα το S6 που έχει μια 2600 μπαταρία, κρατάει περισσότερο απο αρκετά με lcd και μπαταρίες 3000…

Vag

Καλημέρα, είμαι έτοιμος για τον άγιο Βασίλη. Huawei P9 lite ή Sony xperia m5?

Αννα

Η μπροστινη κάμερα έχει φως Γενικοτερα ποια κινητά έχουν φως στην μπροστινή καμερα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.