Huawei: Πατέντες για smartphone με under-display κάμερα και virtual κουμπιά

, Huawei: Πατέντες για smartphone με under-display κάμερα και virtual κουμπιά

Η Huawei δείχνει απτόητη παρά τον αποκλεισμό από την Αμερική με την εταιρεία να κάνει ολοένα και περισσότερες προσπάθειες για να εξαλείψει τα bezel και το punch-hole ή notch του front panel. Μία νέα πατέντα που κατατέθηκε στο China National Intellectual Property Administration (CNIPA) το 2019 αποκαλύπτει ένα smartphone με κάμερα κάτω από την οθόνη του front panel και virtual κουμπιά στην δεξιά και αριστερή πλευρά που είναι υπεύθυνα για την αυξομείωση της έντασης του ήχου και την ενεργοποίηση του τηλεφώνου.

Όπως μπορούμε να δούμε και στην φωτογραφία, το smartphone που ονειρεύεται η Huawei έχει ελάχιστα bezel στο front panel, το οποίο δεν παρεμβάλλεται από κάποιο punch-hole ή notch στο πάνω μέρος. Επιπλέον, παρόλο που οι δύο πλευρές δεν είναι curved όπως το Mate 30 Pro έχουν δύο σημεία τα οποία καλύπτονται από γυαλί και φιλοξενούν τα φυσικά κουμπιά που συνηθίζουμε να βλέπουμε στα smartphone της αγοράς. Τα σημεία αυτά επεκτείνονται και λίγο στο back panel.

, Huawei: Πατέντες για smartphone με under-display κάμερα και virtual κουμπιά

Μία άλλη πατέντα της εταιρείας, έχει τον ίδιο σχεδιασμό στο front panel ωστόσο η μικρή οθόνη που βρίσκεται στην αριστερά και δεξιά πλευρά δεν επεκτείνεται μέχρι το σημείο που ξεκινάει η πλάτη αλλά μέχρι την μέση. Έναν τέτοιο σχεδιασμό έχει και το Mate 30 Pro που κυκλοφόρησε πέρυσι η Huawei.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Smartphones Android featured Google

Pixel 8: Leak υπόσχεται 7 χρόνια ενημερώσεων OS

Το Pixel 8 πρόκειται να γίνει επίσημο από τη Google στις 4 Οκτωβρίου αλλά θα τα γνωρίζουμε ήδη όλα μέχρι τότε.

Smartphones Android Google Google Pixel

Google Pixel: Η ενημέρωση Σεπτεμβρίου είναι ακόμα σε Android 13

Η Google κυκλοφόρησε την τελευταία μηνιαία ενημέρωση για τις συσκευές Pixel, η οποία εξακολουθεί να βασίζεται σε Android 13.

Smartphones Android Apple iPhone 15

iPhone 15: To USB-C μπορεί να δελεάσει τους χρήστες Android, λέει έρευνα

Μεγάλος αριθμός χρηστών Android μπορεί να δελεαστεί για να γυρίσει σε iOS με την υιοθέτηση της θύρας USB-C από τη σειρά iPhone 15 της Apple.