Huawei: Παρουσιάζει ένα Honor concept phone με κυρτή οθόνη, χωρίς κάμερα και ηχεία;

H τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα, κάνουν λόγο ότι η Huawei εργάζεται πάνω σε ένα δικό της concept phone, το οποίο θα παρουσιάσει σήμερα. Το συγκεκριμένο concept smartphone θα φέρει την επωνυμία Honor, το οποίο έχει ως σκοπό να μην αποτρέψει τους χρήστες από την αγορά των Huawei Mate 9 Pro και Mate 9 Porsche Design.

Σύμφωνα με την teaser εικόνα που διέρρευσε, η ανακοίνωση θα γίνει σήμερα 7 Δεκεμβρίου, και θα αφορά κάτι σχετικό με την επωνυμία Honor. Επιπλέον, υπάρχει ένα μεγάλο M, το οποίο λογικά παραπέμπει σε κάποιο στοιχείο.

Οι φήμες για αυτό το event είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Σύμφωνα με αυτές, το νέο smartphone θα έρθει χωρίς κάμερα ή ηχεία στην βασική έκδοση, τα οποία θα μπορείς να προσθέσεις με την χρήση ενός modular συστήματος. Το νέο Honor θα έχει κυρτή Amoled οθόνη αφής, την οποία κατασκευάζει η Samsung και θα έχει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης της Huawei, η οποία επιτρέπει στην μπαταρία να φορτίσει από το 0 στο 50% μέσα σε 5 λεπτά.

Όλα αυτά μοιάζουν αρκετά εντυπωσιακά, αλλά εφόσον μιλάμε για ένα concept phone, ποιος γνωρίζει τις θα μας δείξει η Huawei. Το καλό είναι ότι σε μερικές ώρες θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Huawei Concep Honor Phone Modular teaser 7 december no camera speakers, Huawei: Παρουσιάζει ένα Honor concept phone με κυρτή οθόνη, χωρίς κάμερα και ηχεία;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

καλή ιδέα, με 100$ να αγοράζεις το άδειο κουτί και με 50$ το κομμάτι να παίρνεις οθόνη, μπαταρία, κάμερα, ηχεία, επεξεργαστή, κεραία, κτλ!!!! :p

johncsj

Έχουνε ξεφύγει λίγο όλες οι μεγάλες εταιρείες κινητών ή μου φαίνεται?

Σε λίγο θα μας πουλάνε κινητό τηλέφωνο που δε θα παίρνει μεν τηλέφωνο, αλλά θα έχει 32gb ram, 16πύρηνο επεξεργαστή, 40άρα 8K curved οθόνη (έτσι για τη φορητότητα), με 1000mAh μπαταρία (ίσα ίσα να ανάψει να το δεις να λειτουργεί, δεν πιστεύω να θες να το χρησιμοποιήσεις κιόλας) και κουρεύει και το γκαζόν! Όσο για την τιμή; 100 ευρώ… τώρα άμα θες να πάρεις και τηλέφωνο πρέπει να πάρεις το επιπλέον modular σύστημα που κάνει ΜΟΝΟ 2000 ευρώ! Τρελή προσφορά?

Έτσι είναι το trend και το lifestyle όμως… που να ξέρουμε εμείς οι χωριάτες?

Τώρα για το “Μ” καλύτερα να μη σχολιάσω από που προκύπτει, το μόνο βέβαιο είναι ότι πρόκειται για λέξη ελληνικής προέλευσης όπως και επίσης ότι τους “δέρνει” πολύ καιρό τώρα εκεί στις εταιρείες κατασκευής τηλεφώνων!

bezilys

Χαχαχαχαχα δεν πάνε καλά

NikosAr

johncsj ++
Τα είπες όλα …

Denis

Πρόσεξε κανείς τη λέξη “concept” στο άρθρο ή μιλάμε απλώς για να λέμε κάτι;

GS

Για ποιο λόγο κράζετε μιας είναι απλά ένα CONCEPT.Δεν είπες κανείς ότι η Huawei θα τα καταργήσει όλα βγάζοντας αυτό το τηλέφωνο.Απλά δοκιμή κάνει.Όταν αποφασίσει να τα κάνει στα αλήθεια τότε να τη κράξετε.Ούτε εγώ είμαι σύμφωνο με αυτό αλλά είναι concept phone.Μερικοί κράζουν χωρίς να έχουν διαβάσει το κείμενο.
ΕΛΕΟΣ !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.