Huawei #SeeMooore: Αληθινό γκάλοπ για τις ανάγκες μας στα smartphones

Huawei P20 teaser video Αθήνα γκάλοπ ανάγκες smartphone, Huawei #SeeMooore: Αληθινό γκάλοπ για τις ανάγκες μας στα smartphones

Τι είναι αυτό που κοιτάτε όταν πάτε να αγοράσετε ένα νέο smartphone; Βρεθήκαμε στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την έλευση των νέων Huawei P20 και P20 Pro και ρωτήσαμε όλους εσάς για το ποιες ειναι οι ανάγκες σας.

Οι περισσότεροι από όσους ρωτήσαμε δήλωσαν ότι η καλή κάμερα είναι αυτό που τους ενδιαφέρει πιο πολύ όταν σκοπέυουν να αγοράσουν ένα νέο smartphone. Αμέσως επόμενη δημοφιλέστερη απάντηση είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πολλοί από εσάς ενδιαφέρονται για το λογισμικό της συσκυεής, να ρολάρει γρήγορα και να γενικά το κινητό να μην “τρώει” κολλήματα. Κάποιοι δήλωσαν ότι μετά από μερικούς μήνες το καινούργιο τους κινητό ξεκινάει να κολλάει κάτι το οποίο τους ενοχλεί.

Ελάχιστοι δήλωσαν ότι τους ενδιαφέρει ο δυνατός ήχος από τα ακουστικά και το καλό ηχείο ενώ μονο δυο άτομα απάντησαν ότι κοιτούν την εξωτερική εμφάνιση σε ένα κινητό!

Νομίζω ότι οι απαντήσεις σας ήταν αναμενόμενες. Κάμερα, μπαταρία και να μην κολλάει, αυτό δηλώσατε οι περισσότεροι. Σας ευχαριστώ πολύ όλους που σταματήσατε και μας μιλήσατε.

Οι απαντήσεις σας αυθόρμητες και εντελώς αληθινές. Πραγματικό, μάχιμο γκάλοπ έξω στο δρόμο που μου θύμησε τη σεζόν 2015-2016 που πέρασα από το δελτίο ειδήσεων του STAR. Στην κάμερα ο βετεράνος Αντρέας Χαλκιόπουλος.

Τα νέα Huawei P20 και Huawei P20 Pro αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα αυτή την Τρίτη 27 Μαρτίου κατά τη διάρκεια ενός μεγάλους Πανευρωπαϊκού event που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι. Το Techblog θα είναι εκεί! #SeeMooore

Huawei P20 teaser video Αθήνα γκάλοπ ανάγκες smartphone, Huawei #SeeMooore: Αληθινό γκάλοπ για τις ανάγκες μας στα smartphones

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaskor

Ποικιλία. Πιάσε και μια πράσινη φίλος!

Dimitrinho

Υπομονή 3 μέρες ακόμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.