Huawei smartphones που τρέχουν EMUI 11 θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε HarmonyOS

, Huawei smartphones που τρέχουν EMUI 11 θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε HarmonyOS

Με την ανακοίνωση του HarmonyOS 2.0 η Huawei αφήνει εντελώς πίσω της το Android για να προσφέρει μία νέα εναλλακτική, φέρνοντας τον “τρίτο παίκτη” στην αγορά των smartphones. Όμως, η εύλογη απορία είναι τι θα γίνει με τις συσκευές που κυκλοφορούν ήδη και τρέχουν εκδόσεις του EMUI, στην οποία η Huawei δίνει μία απάντηση.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό ερώτημα της ιστοσελίδας Android Authority εκπρόσωπος της Huawei απάντησε μέσω email ότι οι συσκευές που τρέχουν το νέο EMUI 11 θα είναι συμβατές για αναβάθμιση στο HarmonyOS στο μέλλον. Η εταιρεία όμως δεν απάντησε σχετικά με το ποιες συσκευές θα μπορούν να αναβαθμιστούν στη νέα εμπειρία της Huawei ή αν εννοούν όλες. Ακόμα και έτσι, η εταιρεία συνεχίζει την ανάπτυξη του EMUI, παρουσιάζοντας αρκετά νέα χαρακτηριστικά στην επερχόμενη έκδοση EMUI 11.

Βέβαια, ακόμα ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η πρώτη beta έκδοση για τους προγραμματιστές θα κυκλοφορήσει φέτος το Δεκέμβριο. Ίσως η εταιρεία αποφασίσει να αναβαθμίσει τουλάχιστον τις ναυαρχίδες που κυκλοφόρησαν με Android αλλά χωρίς Υπηρεσίες Google Play, ώστε να προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία στους χρήστες των συσκευών.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sonyman

Έχω ένα απο τα “παλιά” mate 20, το οποίο ακόμα δουλεύει άψογα και παίρνει και κάθε 2-3 μήνες την ενημέρωση ασφαλείας. Αυτό που φοβάμαι είναι μηπως σε κάποια απο τις επόμενες ενημερώσεις χαθουν τα G services, χωρίς δυνατότητα επιλογής. Όσο αντέξει θα το κρατήσω πάντως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.