Οι συσκευές που αναμένεται να παρουσιάσει η Huawei το 2018

Huawei 2018, Οι συσκευές που αναμένεται να παρουσιάσει η Huawei το 2018

Το χρονοδιάγραμμα των συσκευών που η Huawei θα παρουσιάσει το 2018 δημοσιοποίησε ισραηλινός blogger, επικαλούμενος πηγή από την Electra Consumer Products.

Ο Gadgety, ισραηλινός blogger τεχνολογίας, επικαλούμενος ενημέρωση από τον Rami Hazan, CEO του τομέα τηλεπικοινωνιών της Electra Consumer Products (γνωστής εταιρείας λιανικής πώλησης ηλεκτρικών ειδών) ανέφερε ότι η εταιρεία το 2018, δεν θα χρησιμοποιήσει την ονομασία P11 για τη σειρά των νέων συσκευών της, αλλά θα επιλέξει την ονομασία Huawei P20.

Επιπλέον, η εταιρεία αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2018 να διαθέσει τα Huawei Mate 10 Pro και Mate 10 Lite σε περισσότερες αγορές. Στο ίδιο τρίμηνο, η εταιρεία αναμένεται να λανσάρει και δύο νέες συσκευές με κωδική ονομασία Maya και Salina καθώς και ένα νέο Honor. Λαμβάνοντας υπόψη το υπόλοιπο χρονοδιάγραμμα, λογικά οι συσκευές Maya και Salina θα είναι είτε entry-level είτε mid-range.

Ταυτόχρονα, στο α΄τρίμηνο θα επεκταθεί η διαθεσιμότητα του A2 Band, της Huawei Scale, της Huawei 360 Camera και του B618.

Για το δεύτερο τρίμηνο αναμένεται το λανσάρισμα της σειρά P, η οποία αν ισχύει ότι το “20” κι όχι το “11”, θα περιλαμβάνει τα Huawei P20, P20 Plus, και P20 Lite. Πάντως το P10 είχε λανσαριστεί στα τέλη του Φεβρουαρίου στο MWC 2017, οπότε μπορεί να δούμε και τη σειρά P20 τότε και το χρονοδιάγραμμα να αφορά στην κυκλοφορία των συσκευών.

Εκτός από το πρώτο τρίμηνο, η Huawei φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα Honor για κάθε τρίμηνο του 2018. Τέλος, η σειρά Mate αναμένεται να «φρεσκαριστεί» στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ευτυχως που εχει ανεβει τοσο η huawei και εχω καπου να απευθυνθω οταν θα χρειαστω κορυφαιο κινητο..

John

Από οθόνες τα entry/mid range δεν είναι τόσο καλά πάντως. Πχ. το Mate 10 lite έχει σχεδόν απογοητευτική οθόνη ακόμη και αν το συγκρίνεις με το Xiaomi A1 ή το LG Q6 που είναι χαμηλότερης τιμής κινητά (και αυτά με IPS) καθώς η γωνία θέασης ειδικά αν το κοιτάζεις από την κάτω πλευρά δεν είναι καλή ενώ έχει και μια μικρή θολούρα (ίσως απο κάποιο αντιανακλαστικό φίλτρο). Το 10 Pro που έχει AMOLED είναι πολύ καλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.