Η επίσημη απάντηση της Huawei για την μνήμη flash των P10 και P10 Plus

Επίσημη απάντηση Huawei για P10 πρόβλημα μνήμηξ, Η επίσημη απάντηση της Huawei για την μνήμη flash των P10 και P10 Plus

Αναστάτωση προέκυψε εχθές Τρίτη με ανάρτηση του Techblog σχετικά με αναφορές που κάνουν λόγο ότι τα εσωτερικά εξαρτήματα του Huawei P10 είναι διαφορετικά από μοντέλο σε μοντέλο. Οι αποκλίσεις αυτές αφορούν τον αποθηκευτικό χώρο και τη μνήμη RAM.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν έξι διαφορετικοί συνδυασμοί των εξαρτημάτων της μνήμης RAM και όλοι είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Ο πρώτος συνδυασμός είναι ο χειρότερος όσον αφορά την απόδοση, με τον τελευταίο να είναι ο καλύτερος.

Οι συνδυασμοί είναι οι εξής:
LPDDR3 + eMMC 5.1
LPDDR3 + UFS 2.0
LPDDR3 + UFS 2.1
LPDDR4 + eMMC 5.1
LPDDR4 + UFS 2.0
LPDDR4 + UFS 2.1

Η Huawei απέστειλε επίσημη απάντηση στο Techblog την οποία και παραθέτουμε ως οφείλουμε:

“Γνωρίζουμε ότι υπήρξε κάποια πρόσφατη διαδικτυακή συζήτηση στην Κίνα για τη μνήμη flash στις συσκευές των HUAWEI P10/ P10 Plus. Στα HUAWEI P10/ P10 Plus, χρησιμοποιούμε πολλούς προμηθευτές για τη μνήμη flash, που έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς και προσεκτικούς ελέγχους, στο πλαίσιο των τελικών προϊόντων μας, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εξαιρετική και συνεπής εμπειρία χρήσης για την οποία πάντα προσπαθούμε. Η Huawei ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα κατά την επιλογή των τεχνολογιών και των εξαρτημάτων που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της, με βάση την ωριμότητα των τεχνολογιών αυτών και τη σταθερότητα του εφοδιασμού. Η Huawei, πάνω απ ‘όλα, δεσμεύεται εδώ και χρόνια στο να παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Αυτό διαφαίνεται και από την εξαιρετικά θερμή υποδοχή παγκοσμίως του HUAWEI P10 από την έναρξή της κυκλοφορίας του, χάρη στον όμορφο σχεδιασμό του και την εκπληκτική καλλιτεχνική εμπειρία φωτογράφισης πορτρέτων που προσφέρει.”

Επίσημη απάντηση Huawei για P10 πρόβλημα μνήμηξ, Η επίσημη απάντηση της Huawei για την μνήμη flash των P10 και P10 Plus

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Billk

Αυτό δεν απαντά σε κάτι.

konstantinos

έμαθε και παίζει με της λέξεις η Huawei… μεγαλώνει και μαθενει σιγα σιγα… υπομονη να ερθει η nokia για να ξεκουραστουν ολοι….

ΓΙΑΝΝΗΣ

ρε παιδια ειμαι χαζος εγω η απλα ΔΕΝ διεψευσαν το δημοσιευμα..?επισης η απαντηση αυτη ειναι απο την ελληνικη αντιπροσωπεια της huawei ετσι?

ΝΙΚΟΣ

Ούτε το state department τέτοιες μπαλιές στην εξέδρα

giannogeorge

Το βρίσκω εξαιρετικά θετικό που απάντησε η εταιρεία αν και προσωπικά βρίσκω την απάντηση πολύ γενική.

Άλλο “χρησιμοποιούμε πολλούς προμηθευτές για τη μνήμη flash” και άλλο το “χρησιμοποιούμε πολλούς προμηθευτές για τη μνήμη flash και έχουν όλες την ίδια απόδοση”

Και το λέω με θετικό πνεύμα.

Tasoulisk

Το καλύτερο παράδειγμα, γιατί βλέπω καποια άτομα κολλάνε με εταιρίες… Apple, Samsung, HUAWEI, Xiaomi όλες το ίδιο σκοπό έχουν το κέρδος (και Καλα κάνουν), δεν υπάρχει κανένας λόγος φανατισμού, αγοράζουμε το καλύτερο προϊόν με βάση το συμφέρον μας και πάντα είμαστε καχύποπτοι, γιατί ποτέ μα ποτέ καμία εταιρία δεν θα σεβαστεί κανένα καταναλωτή πραγματικά… Ούτε σοβαρή απάντηση δεν έδωσαν, να ζητήσουν ένα συγγνώμη…
κάτοχος I phone 6 που μόνο ευχαριστημένος δεν εχω μείνει απο την ποιότητα του και ταυτόχρονα κάτοχος Honor 8 με το οποίο είμαι κατενθουσιασμένος…

cghera

Διπλωματική απάντηση. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Κοινώς ό,τι να ναι.

gio

χρησιμοποιει πολλους προμηθευτες με διαφορετικη αποδοση εξαρτηματων αλλα ζηταει τα ιδια χρηματα ακριβως για οποια συσκευη σου “κατσει”
ευχαριστω δεν θα παρω

Γιώργος Μι

Σχεδόν αναμενόμενη η απάντηση…
Κοινώς κινέζικα=ελλαδιστάν

bezilys

@Tasoulisk εν μέρη εχθρός δίκιο όλες η εταιρίες το κέρδος κοιτάνε αλλά αυτό που κάνει η Huawei είναι καθαρή κλεψιά

JohnWave

Και η Huawei με αυτό το θέμα και η Samsung με το θέμα με τους sony και icosell σένσορες, είναι φάουλ.Μπορεί και στις δύο περιπτώσεις οι διαφορές να μην είναι εμφανείς στην καθημερινότητα ( πόσο μάλλον όταν δεν μπορείς να συγκρίνεις ) αλλά και πάλι είναι διαφορές. Όπως ρίχνει η Samsung τη μπάλα στην εξέδρα με τους διαφορετικούς σένσορες, έτσι κάνει και η Huawei τώρα με τις μνήμες. Δεν είναι θέμα κινεζιάς.

S7

Αρες Ναρες Κουκουναρες

xloridist

Θυμίζει ανακοίνωση κυβερνητικού εκπροσώπου. Ουσία, μηδέν.

Πέτρος Π

@JohnWave: Αυτήν ακριβώς την περίπτωση σκέφτηκα και εγώ μόλις διάβασα το άρθρο… Νομίζω απαράδεκτες και οι δύο εταιρείες, και ειδικά για τα χρήματα που κοστίζουν οι συσκευές αυτές… Ακόμα και να μην υπάρχουν διαφορές στην καθημερινή χρήση (που νομίζω ότι θα υπάρχουν, έστω και ελάχιστες), είναι σφάλμα να μην μπορείς να τσεκάρεις την στιγμή που αγοράζεις την συσκευή ποιο εξάρτημα έχει χρησιμοποιηθεί…

dark_master

καλά μας δουλεύει? αλλά λόγια να αγαπιόμαστε δλδ.
το γεγονός ότι μπορεί να παίρνουν από πολλούς προμηθευτές μεν, ίδιας ποιότητας (και όχι άλλους τύπους μνήμης Κ εσωτερικού χώρου) εξαρτήματα δε παίζει?

Πολύς

Πώς μπορούμε να δούμε τον συνδυασμό στην συσκευή μας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.