Huawei: Τέσσερις 5G συσκευές μέσα στο 2019, το Mate X θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο

Huawei, Huawei: Τέσσερις 5G συσκευές μέσα στο 2019, το Mate X θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο

Κατά τη διάρκεια της Huawei Global Analyst Conference, στην οποία συμμετείχαν περίπου 700 αναλυτές, η Huawei ανακοίνωσε τη στρατηγική της για τα δίκτυα 5G. Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, η εταιρεία παρουσίασε τα πλάνα της για το 2019, τα οποία περιλαμβάνουν την κυκλοφορία τουλάχιστον τεσσάρων συσκευών οι οποίες θα υποστηρίζουν τα δίκτυα 5ης γενιάς.

Η πρώτη συσκευή θα γίνει διαθέσιμη στην αγορά στα μέσα Ιουνίου και θα είναι ένα CPE (Device Premise Equipment), δηλαδή ένα gateway router το οποίο θα υποστηρίζει υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας και προφανώς θα χρησιμοποιεί 5G δίκτυα.

Τον Ιούλιο η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το Huawei Mate X, το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της, το οποίο ανακοινώθηκε στη MWC 2019 και θα έχει δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα.

Η συνέχεια θα δοθεί τον Σεπτέμβριο με την κυκλοφορία ενός ενός mobile WiFi router με δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα, και τον Οκτώβριο η Huawei θα κυκλοφορήσει ένα νέο 5G smartphone.

Ωστόσο, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και το Huawei Mate 20 X 5G, το οποίο ίσως δεν το θεωρεί καινούργιο προϊόν γι’ αυτό και δεν το συμπεριέλαβε στην παρουσίαση των μελλοντικών της σχεδίων.

Επίσης, είναι πιθανό πως οι σειρές Nova και Huawei Mate 30 θα λάβουν τουλάχιστον ένα 5G μοντέλο, τα οποία μάλλον θα κυκλοφορήσουν το 2020. Σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα τις ερχόμενες εβδομάδες, ιδιαίτερα αφού το Huawei Mate X ετοιμάζεται να βγει στην αγορά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nektarios

Μονο για λιγο αυτη η ευχερεια 5g κινητο με δωρο ογκο εγκεφαλου και δωρεαν χημειοθεραπειες, καντε ερευνα για το 5g οσοι ξερετε αγγλικα πατηστε αυτο στην google και δειτε ποιος ειπε αυτην την φραση 5G Is The “Stupidest Idea In The History of The World

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.