Η Huawei θα αποκαλύψει το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο τον επόμενο μήνα

Huawei, Η Huawei θα αποκαλύψει το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο τον επόμενο μήνα

Τον τελευταίο καιρό, γίνεται χαμός με το επερχόμενο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της Huawei, το οποίο το έχουμε δει στα χέρια του Richard Yu, του CEO του τμήματος καταναλωτικών επιχειρήσεων του κινεζικού τεχνολογικού κολοσσού.

O ίδιος ο Yu επιβεβαιώνει τώρα ότι το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στα ράφια τον Σεπτέμβριο.

Μια πρόσφατη αναφορά από την Κίνα αναφέρει ότι ο Richard Yu ήταν σε μια εκδήλωση για το Stelato S9, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που τροφοδοτείται από το HarmonyOS της Huawei. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πελάτης ρώτησε τον Yu για την αποκάλυψη του τριπλά αναδιπλούμενου τηλεφώνου και πότε θα μπορούσε να το αγοράσει και εκείνος του απάντησε “τον επόμενο μήνα”.

Πιθανότατα η συσκευή θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα και μπορεί ακόμη και να παραμείνει αποκλειστική για την αγορά της Κίνας.

Αυτό το τριπλά αναδιπλούμενο smartphone φημολογείται ότι έχει μια πολύ υψηλή τιμή, περίπου 4000 $. Τότε μιλάμε για μια limited edition συσκευή, κάτι που σημαίνει ότι μόνο μερικές μονάδες θα βγουν στην αγορά.

Ακόμα, λέγεται ότι διαθέτει μια τεράστια οθόνη 10 ιντσών, κάνοντάς το να μοιάζει περισσότερο για tablet. Υπάρχουν φήμες ότι θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην επερχόμενη σειρά Mate, η οποία επίσης φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει αυτόν τον Σεπτέμβριο, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Προηγούμενες φήμες ήθελαν τη Huawei να κυκλοφορεί το τριπλά αναδιπλούμενο τηλέφωνό της φέτος, κερδίζοντας πιθανώς τη Samsung ως την πρώτη μάρκα με smartphone σε αυτή τη μοναδική μορφή. Αν και η Samsung λέγεται επίσης ότι αναπτύσσει μια τριπλά αναδιπλούμενη συσκευή, ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας παίρνει το προβάδισμα σε αυτόν τον αγώνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT Ultimate: “Ζαλίζει” το κόστος επισκευής

Το Mate XT Ultimate της Huawei είναι το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν, το οποίο κοστίζει και πολύ ακριβά.

Smartphones Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei Mate XT: Επίσημο το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο

Λίγες μόλις ώρες αφότου η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 16, η Huawei αποκάλυψε το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο, το Mate XT.

Smartphones featured Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei Mate XT: Περισσότερες από 2,8 εκατομμύρια κρατήσεις για το τριπλά αναδιπλούμενο smartphone

H Huawei έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2,8 εκατομμύρια κρατήσεις για το νέο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της Mate XT.

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT: Δείτε το σε βίντεο teaser λίγο πριν την αποκάλυψη

H Huawei είναι έτοιμη να ανακοινώσει το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της, το Mate XT στις 10 Σεπτεμβρίου.