Huawei: Θα κυκλοφορήσει φθηνότερο foldable smartphone μέσα στο 2020

Οι μοναδικές εταιρείες που έχουν κυκλοφορήσει δύο foldable smartphones είναι η Samsung και η Huawei. Η πρώτη, έχει διαθέσει στην αγορά αναδιπλούμενα σε δύο διαφορετικές μορφές, ενώ η δεύτερη απλά διέθεσε μία παραλλαγή του πρώτου της foldable.

Τα Huawei Mate X και Mate Xs είναι αρκετά ακριβά, αλλά με δεδομένο την πρώιμη τεχνολογία η τιμολόγηση θεωρείται αποδεκτή. Ωστόσο, φαίνεται ότι η κινέζικη κατασκευάστρια ετοιμάζει ένα πιο οικονομικό foldable το οποίο θα ανακοινώσει και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Έρχονται δύο νέα foldable smartphones

Τις πληροφορίες που ακολουθούν έδωσε ο CEO της Display Supply Chain Consultants, Ross Young, στον YouTuber GregglesTV. Σύμφωνα με τον Young, η Huawei αναπτύσσει ένα foldable smartphone που θα διπλώνει προς τα μέσα, σε αντίθεση με τα δύο πρώτα αναδιπλούμενα της εταιρείας.

Ο ίδιος, συμπληρώνει ότι η Huawei ετοιμάζει και clamshell foldable όπως τα Samsung Galaxy Flip Z και Motorola RAZR 2019. Επίσης, αναφέρει ότι η κινέζικη κατασκευάστρια έχει παραγγείλει ήδη 500.000 κομμάτια.

Huawei, Huawei: Θα κυκλοφορήσει φθηνότερο foldable smartphone μέσα στο 2020

Στη συνέχεια, ο Young αναφέρει ότι ένα από τα δύο νέα smartphones της Huawei θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 και θα έχει αρκετά ανταγωνιστική τιμολόγηση. Ενώ θέτει ως πιθανή ημερομηνία διάθεσης τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Τέλος, αν και ο Young δεν αναφέρθηκε καθόλου στην τιμή του αναδιπλούμενου, ακόμα και τα 2.000 ευρώ θεωρούνται χαμηλή τιμολόγηση μπροστά στις τιμές εκκίνησης των Huawei Mate X και Mate Xs που ξεπερνούσαν κατά πολύ αυτό το ποσό.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.