Huawei Tron, Android παιχνδομηχανή με τιμή 120 δολάρια

Μετά την παρουσίαση στην CES του Ascend Mate 2, η Huawei παρουσίασε και μία παιχνιδομηχανή που οφείλουμε να πούμε πως έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό. Το όνομα αυτής Tron, που παραπέμπει στην φουτουριστική ταινία με το σχεδιασμό της, και όπως το Ouya επιτρέπει στον χρήστη να παίξει παιχνίδια του Android στην τηλεόραση του μέσω gamepads.

Η Huawei Tron “τρέχει” πάνω στην έκδοση Jelly Bean 4.2, συνδέεται στην τηλεόραση μέσω HDMI με output Full HD 1080p, είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Tegra 4, 2 GB μνήμης RAM για απρόσκοπτο multitasking και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με 16/32 GB εσωτερικής μνήμης για αρχεία και φυσικά παιχνίδια. Στο τομέα της διασύνδεσης θα βρούμε, υποστήριξη για Wi-Fi ac, Bluetooth και USB 3.0.

Η Huawei έχει δύο προεγκατεστημένα παιχνίδια, ένα 2D hack ‘n’ slash, το Red Blade και το Dead Trigger 2 της MADFINGER που έχει δεχτεί πολλές βελτιστοποιήσεις για τον επεξεργαστή της Nvidia.

Η τιμή της παιχνιδομηχανής αναμένεται στα 120 δολάρια, χωρίς όμως πληροφορίες για την διάθεση και την τιμολόγησή της στην Ευρώπη.

Huawei Tron, Huawei Tron, Android παιχνδομηχανή με τιμή 120 δολάρια

Huawei Tron, Huawei Tron, Android παιχνδομηχανή με τιμή 120 δολάρια

Huawei Tron, Huawei Tron, Android παιχνδομηχανή με τιμή 120 δολάρια

Huawei Tron, Huawei Tron, Android παιχνδομηχανή με τιμή 120 δολάρια

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
telnet05

Αυτα ειναι…Μπραβο στην Huawei!!!

Κωστας. Καρ

mini mac pro με android 😛

giorgos

@Κώστας
Και χειριστήριο xbox!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.