Smartphones

Smartphone χωρίς περιθώρια ετοιμάζει η Huawei

Όλες οι μεγάλες εταιρείες έχουν πλέον μπει στην διαδικασία να δημιουργήσουν το δικό τους bezel-less smartphone. Φυσικά από αυτές δεν θα μπορούσε να λείψει η Huawei, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα ότι αναπτύσσει το δικό της κινητό που απαλλάσσεται από τα περιθώρια γύρω από την οθόνη.

Την δήλωση έκανε ο CEO της Huawei, Yu Chengdong, σε media της Κίνας μετά την επίσημη κυκλοφορία των Huawei P10 και Huawei P10 Plus. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η Huawei αναπτύσσει ένα νέο smartphone, του οποίου η οθόνη θα καταλαμβάνει ολόκληρο το μπροστά μέρος, από πάνω έως κάτω.

Η συγκεκριμένη δήλωση είναι πολλά υποσχόμενη, εφόσον καταφέρει να υλοποιηθεί, αφού μιλάμε για ένα smartphone με σχεδόν μηδαμινά bezels. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα ενσωματώσει στον συγκεκριμένο σχεδιασμό την μπροστινή κάμερα και τα ηχεία.

Ο Chengdong επέλεξε να μην αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες για την συσκευή, οπότε δεν γνωρίζουμε αν θα είναι ναυαρχίδα ή το πότε θα κυκλοφορήσει.

Πως σας φαίνεται η ιδέα;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Μαρτίου 2017 17:32

Σχόλια

  • Γενικά είμαι κατά των τηλεφώνων χωρίς καθόλου περιθώρια επειδή νομίζω ότι είναι άσχημα και καθόλου λειτουργικά... Πάντως στη συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή η Huawei τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές συσκευές, τόσο εμφανισιακά όσο και από θέμα χαρακτηριστικών (βλ P9, P10), νομίζω ότι θα τα πάει περίφημα και αυτή τη φορά! Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συσκευή που θα βγάλει θα είναι καλύτερη από το κακάσχημο τηλεκοντρόλ της Samsung! Χαχα!

  • Αυτή η εταιρεία έχω την εντύπωση πως ακολουθεί πιστά τα βήματα της Samsung...
    Με χθεσινή επίσκεψη στο public, είδα κινητά που η τιμή -σε σχέση με τα χαρακτηριστικά που παρείχε- ήταν πολύ υψηλή!!! π.χ. 130 ευρώ κινητό είχε 2gb ram / 8gb χώρο. Αντίστοιχα, είχε δίπλα ένα Xiaomi με ακριβώς διπλάσια χαρακτηριστικά και ίδια τιμή.
    Μία κοπελίτσα δε, στο διπλανό σημείο, χαλβάδιαζε ένα A5 2016.
    Συμπέρασμα: Ακόμα βρίσκουν όλοι κορόιδα και όλοι θα πουλάνε.
    Ήμουν ένα από αυτά!

  • Ας κοιταξει να ριξει λιγο την ακτινοβολια στις συσκευες της που ειναι στον Θεό και μετα ας ασχοληθει με τα bezels.

  • Δεν μπορώ να καταλάβω τι πειράζουν τα bezels πάνω και κάτω στα πλάγια το καταλαβαινω

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.