Η Huawei υπόσχεται Android Q σε 14 συσκευές, παρά την πιθανότητα μετάβασης σε δικό της OS

Huawei υπόσχεται Android Q 14 συσκευές OS, Η Huawei υπόσχεται Android Q σε 14 συσκευές, παρά την πιθανότητα μετάβασης σε δικό της OS

Είναι γνωστό πως η Huawei δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της. Οι περιορισμοί που της έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ έχουν φέρει σε δυσμενή θέση τα διοικητικά στελέχη, που ψάχνουν λύσεις για να ξεφύγουν από πολλά αδιέξοδα. Λειτουργικό σύστημα και αρχιτεκτονική επεξεργαστών είναι μόνο δύο από τα προβλήματα που καλείται να ξεπεράσει η εταιρεία. Παρ’όλα αυτά, ο Κινέζος κολοσσός υπόσχεται την αναβάθμιση σε Android Q (μέσω του EMUI 10) σε 14 τωρινά του μοντέλα.

Η σειρές P30, Mate 20, P20, P Smart 2019, καθώς και Honor 20 (η τελευταία με επιφυλάξεις) θα επωφεληθούν από όλα τα “καλούδια” που θα φέρει μαζί της η νεότερη major Android έκδοση, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει (σε τελικό build) στα τέλη του καλοκαιριού. Με λίγα λόγια, η Huawei προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα. Ψάχνει εναλλακτικές για την περίπτωση που η… ρήξη με την Google είναι ολική, όμως αναπτύσσει το EMUI με βάση το λειτουργικό της δεύτερης για όσο διάστημα υπάρχουν ακόμα δεσμοί. Μένει να δούμε ποια θα είναι τελικά η κατάληξη των σχέσεων της Huawei με τις Αμερικάνικες Εταιρείες. Όπως και να έχει, αν είστε κάτοχοι μιας εκ των παρακάτω συσκευών, μπορείτε να είστε απόλυτα βέβαιοι πως θα αναβαθμιστείτε στο Android Q (επαναλαμβάνουμε, με μικρή επιφύλαξη για την σειρά Honor 20)!

Τα 14 Huawei smartphones που θα λάβουν σίγουρα το Android Q είναι τα εξής (κάποιες εξ’ αυτών δεν κυκλοφορούν επίσημα στην Ελλάδα):
– Huawei P30 Pro
– Huawei P30
– Huawei P30 Lite
– Huawei Mate 20 Pro
– Huawei Mate 20
– Huawei Mate 20X 5G
– Huawei P20 Pro
– Huawei P20
– Huawei P Smart 2019
– Huawei P Smart+ 2019
– Huawei P Smart Z
– Honor 20 Pro
– Honor 20
– Honor 20 Lite

Huawei υπόσχεται Android Q 14 συσκευές OS, Η Huawei υπόσχεται Android Q σε 14 συσκευές, παρά την πιθανότητα μετάβασης σε δικό της OS

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosman

Εύγε. Κρίμα μια εταιρία με το καλύτερο hardware και updates και την έφαγαν. Αγαπημένο μου P20 long live που σε πούλησα για το κορόμηλο

Nikosaar

Αν αυτό λέγετε πρόβλημα …. να δούμε όταν θα αποκλειστεί τελείως, τι θα γίνει ?
Πάντος διαφήμιση του τύπου πάρτε χαβαι με το νέο λειτουργικό και ξεμπερδέψαμε μια και καλή …. δεν βλέπουμε !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.