Η Anatel διέρρευσε τις χωρητικότητες των μπαταριών των επερχόμενων Galaxy S10 μοντέλων;

Η Anatel διέρρευσε χωρητικότητες μπαταριών επερχόμενων Galaxy S10 μοντέλων, Η Anatel διέρρευσε τις χωρητικότητες των μπαταριών των επερχόμενων Galaxy S10 μοντέλων;
Πέρυσι, ο κυβερνητικός οργανισμός τηλεπικοινωνιών της Βραζιλίας ANATEL είχε πετύχει με ακρίβεια τις χωρητικότητες των Galaxy S9 και S9+ μπαταριών. Φέτος, κοινοποίησε και τις χωρητικότητες των επερχόμενων Galaxy S10 μοντέλων.
Παρατηρώντας όμως την παραπάνω φωτογραφία μόνο φυσιολογικές δεν φαίνονται οι χωρητικότητες των μπαταριών των νέων έξυπνων τηλεφώνων της Samsung, καθώς και τα τρία μοντέλα που παρατηρούνται – EB-BG970ABU, EB-BG973ABU and EB-BG975ABU – τα οποία είναι τα Galaxy S10 Lite, S10 και S10+ αντίστοιχα, καταγράφονται με χωρητικότητα 3,000mAh.
Η συγκεκριμένος αριθμός συμφωνεί με τις φήμες για την μπαταρία του Galaxy S10 Lite αλλά είναι πολύ μακρυά απο τα 3,500mAh και 4,000mAh των Galaxy S10 και S10+ που υπήρχαν φήμες ότι θα “κουβαλάνε” οι δύο ναυαρχίδες.
Προ λίγων ημερών, η αντίστοιχη Κορεάτικη υπηρεσία πιστοποίησε την μπαταρία του Galaxy S10+ αλλά τα mAh και τα Wh ratings είναι κρυμμένα όπως μπορείτε να διακρίνεται στην παρακάτω εικόνα.
Τέλος, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όντως είναι σωστά τα νούμερα που διέρρευσαν απο την Anatel και περιμένουμε την επίσημη αποκάλυψη των συσκευών στις 20 Φεβρουαρίου.
Η Anatel διέρρευσε χωρητικότητες μπαταριών επερχόμενων Galaxy S10 μοντέλων, Η Anatel διέρρευσε τις χωρητικότητες των μπαταριών των επερχόμενων Galaxy S10 μοντέλων;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.