Η Apple επιστρέφει χρημάτα σε κατόχους iPhone με μειωμένες επιδόσεις

, Η Apple επιστρέφει χρημάτα σε κατόχους iPhone με μειωμένες επιδόσεις

Η Apple κατηγορήθηκε το προηγούμενο διάστημα, ότι έριξε τις επιδόσεις ορισμένων iPhone και αφού παραδέχτηκε την μείωση των επιδόσεων αναγκάστηκε να πληρώσει συνολικά 500 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα, λοιπόν με την απόφαση του δικαστηρίου στην Καλιφόρνια το οποίο ανέλαβε την υπόθεση, οι χρήστες των iPhone που επιβραδύνθηκαν θα λάβουν ένα μικρό χρηματικό ποσό. Ο διακανονισμός καλύπτει τους κατόχους των iPhone 6 και 7 στα οποία η Apple μείωσε τις επιδόσεις ώστε να αυξήσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η απόφαση που πάρθηκε από το δικαστήριο της Καλιφόρνιας είναι άγνωστο αν θα εφαρμοστεί και στην αγορά της Ευρώπης και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι κάτι παρόμοιο θα συμβεί και για όσους είχαν στην κατοχή τους κάποιο από τα iPhone που επηρεάστηκαν. Πιο συγκεκριμένα, η Apple θα προσφέρει το ποσό των 25 δολαρίων σε όσους είχαν στην κατοχή τους κάποιο από τα παρακάτω iPhone που τρέχουν το iOS 10.2.1 ή νεότερο.

  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6S
  • iPhone 6S Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone SE

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotis v.

για 25 δολαρια γινεται ολο αυτο? χαχαχα
εισαι πολυ large, apple

George

Τα 25 δολάρια (μόνο για τις Η.Π.Α) δεν είναι πραγματικά ΤΙΠΟΤΑ για την Apple. Το κέρδος από την πώληση της κάθε πανάκριβης συσκευής (made in China, όπως όλες εξάλλου οι εταιρείες), τα πανάκριβα αξεσουάρ (made in China επίσης) και τα πανάκριβα service, είναι απείρως μεγαλύτερα κέρδη από τα 25 ευρώ που καταβάλλει τώρα ως αποζημίωση για τα τεράστια κέρδη που κατόρθωσε να αποκομίσει, “εξαναγκάζοντας” τους ιδιοκτήτες τους να αγοράσουν το επόμενο μοντέλο της. Η πραγματική ζημιά για την Apple δεν είναι τα 25 ευρώ, αλλά η ανακάλυψη της απάτης, και οι πελάτες που εγκατέλειψαν τελικά το iOS για λογαριασμό του Android.

Dimitris

Εστω τα 25 ευρω που μπαινω για να τα παρω;

Ελευθέριος

Είναι μονο για USA μέχρι στιγμής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.