Η Apple ερευνά τα προβλήματα οθόνης της σειράς iPhone 12

iPhone 12, Η Apple ερευνά τα προβλήματα οθόνης της σειράς iPhone 12

Η Apple φαίνεται πως γνωρίζει και ερευνά ενεργά τα προβλήματα οθόνης που έχουν αναφέρει κάποιοι χρήστες των νέων iPhone 12. Μέσω ενός εσωτερικού ντοκουμέντου που έχει στα χέρια της η ιστοσελίδα MacRumors, η εταιρεία προσπαθεί να βρει αν το πρόβλημα προέρχεται από λογισμικό ή είναι κάποια βλάβη hardware.

Τα προβλήματα που αναφέρουν οι χρήστες είναι αποτελούνται από το γνωστό flickering που είχαμε δει, αλλά και έναν τόνο πράσινου, κίτρινου ή γκρι φωτισμού (tint) κάτω από την οθόνη, ειδικά σε μαύρο φόντο. H εταιρεία έχει δώσει οδηγία στα επισκευαστικά κέντρα να μην προβούν προς το παρόν σε αλλαγή οθόνης, καθώς είχαμε δει και στο παρελθόν ότι αντίστοιχα προβλήματα οθόνης των iPhone 11 μοντέλων διορθώθηκαν με το iOS 13.6.1.

iPhone 12, Η Apple ερευνά τα προβλήματα οθόνης της σειράς iPhone 12

Πάντως, οι αναφορές δε μένουν μόνο σε ένα μοντέλο, καθώς υπάρχουν αναφορές για iPhone 12, 12 Pro, 12 mini και 12 Pro Max. Το πρόβλημα είναι αισθητό όταν οι χρήστες βάλουν τη φωτεινότητα περίπου στο 90% ή πιο κάτω. Πάντως, το πρόβλημα υπάρχει σε iOS 14.1, 14.2, ακόμα και στις beta εκδόσεις του 14.3, οπότε περιμένουμε να δούμε πως ακριβώς θα το χειριστεί η Apple.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis V

Apple το όνομα της εγγύηση. Εμπιστοσύνη. Κανένα πρόβλημα όπως θέλει ας την αλλάξει από μόνο του την οθόνη. 👍🇺🇸🇨🇳🇮🇹🥇🏆🔝✔️❤️
Trade And Apdate.

Γιάννησ

Δεν συμφωνω. Στο κατω κατω γουστα ειναι

Γιάννης

Δεν μπόρεσε να βάλει καλές οθόνες φέτος γιατί δεν έφταναν τα 1500 ευρώ που έχει το 12 pro max για κέρδος 300% και έπρεπε να κόψει απο κάπου.
Του χρόνου που θα έχει το 13 pro max 2000 ευρώ θα είναι λίγο καλύτερη η οθόνη.

Nefeli

Αυτό δεν έχει σχέση με τι οθόνες ούτε με το hardware, είναι καθαρά θέμα software και optimization update με έναν A soc πλέον στα 5nm θέλει το χρόνο του είναι σαν ζωντανός οργανισμός προσπαθεί να προσαρμοστεί, που να δείτε τι θα γίνει με τον M1.Αν 10 χρόνια χρησιμοποιείς και Android και ios αυτά τα έχεις συνηθίσει, είναι μέσα στο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.