Η Apple προετοιμάζει τους χρήστες για τα νέα iPhone με δωρεάν 200GB στο iCloud

apple icloud δωρεάν 200 gb δύο μήνες, Η Apple προετοιμάζει τους χρήστες για τα νέα iPhone με δωρεάν 200GB στο iCloud

Πλησιάζουμε στην παρουσίαση των νέων iPhone και η Apple προσφέρει δωρεάν 200GB στο iCloud για δύο μήνες, στοχεύοντας τους χρήστες που θα αναβαθμίσουν τις συσκευές τους μετά την κυκλοφορία των iPhone το Σεπτέμβριο.

Η Apple, όπως φαίνεται καθαρά και στην πρόσκληση για την προσφορά αυτή, καλεί τους χρήστες να εκμεταλλευτούν τους δύο δωρεάν μήνες με 200GB χώρο στο iCloud έτσι ώστε δημιουργήσουν αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής τους και να μεταφέρουν φωτογραφίες, video, αρχεία και εφαρμογές στον online αποθηκευτικό χώρο της Apple. Με αυτόν τον τρόπο, όταν κυκλοφορήσουν τα νέα iPhone, οι χρήστες θα κάνουν επαναφορά και θα μεταφέρουν ό,τι είχαν στην προηγούμενη συσκευή τους κατευθείαν στην καινούργια, χωρίς να γίνει η παραμικρή αλλαγή.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως μετά τη λήξη της προσφοράς, η οποία ισχύει για χρήστες στις Η.Π.Α που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα με τα 5GB δωρεάν στο iCloud και δεν πληρώνουν για κάποιο άλλο, θα υπάρχει χρέωση με 2.99 δολάρια το μήνα για συνεχίσουν να έχουν τα 200GB στο iCloud, σε μια προσπάθεια της Apple να προσελκύσει ακόμα περισσότερους χρήστες των συσκευών της στις υπηρεσίες online αποθηκευτικού χώρου που διαθέτει.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Τιιιιιιιι; Δε μ αρέσουν ξαφνικά τέτοιες απλοχεριές. 5 Giga δωρεάν μόνο για την ημέρα αγοράς – ενεργοποίησης θα προτείνω στον κύριο Κούκ. Για να συμμαζευόμαστε. Οι καιροί ειναι δύσκολοι.

Aris

Μάλιστα – ο Ελληνάρας θα τρέξει να σκάσει τα €1100 για να πάρει το νέο iPhone αλλά θα παραπονιέται για τα €3/μήνα για να έχει 200GB backup storage.
Οι καιροί είναι δύσκολοι για τα €1100, όχι για τα €3/μήνα!

χρηστος

Οκ αλλοι με 1000 δινουν 128GB ή και 1200 με 500+ και βαλε και την δυνατοτητα SD. Αυτοι σου λενε δωσε πανω απο 1000αρικο για να παρεις στην καλυτερη 64 & πληρωσε και για το icloud οσο ειναι σε προσφορα. Ολα καλα, ξερουμε τι γινεται πια με την Apple.

Agnostos13

Μπούρδες…
Με κάθε συσκευή θα έπρεπε να δίνει δώρο για ένα χρόνο 150-200gb. Που δεν τους κοστίζουν τίποτα στην ουσία. Έτσι θα κάνει τον κόσμο να δοκιμάσει στην ουσία το iCloud και μετά με 2–3 ευρώ το μήνα να το κρατήσουν αν θέλουν. Με τα 5gb που δεν φτάνουν ούτε για τον τηλεφωνικό κατάλογο και τα 200 για 2 μήνες μια τρύπα στο νερό κάνει…

NikosAr

Καλά αυτό δεν είναι διαφήμιση …. τρολάρισμα συν εαυτό τους κάνουν ….;

Κουρκούμπας

Φανταστικά σχόλια από Guru του μάρκετινγκ και γνώστες της τεχνολογικής αγοράς.

Προφανώς αυτοί εκεί στο Κουπερτίνο είναι άσχετοι. Μάθετέ τους μπαλίτσα .

Σε άλλα νέα εγώ πληρώνω 0,99 ευρώ / μήνα για 50GB και είμαι υπερ καλυμμένος . Όσον αφορά τις τιμές των Iphone , δεν σας αναγκάζει κανείς να τα αγοράσετε . Από την άλλη , μέχρι στιγμής η Apple δικαιωμένη είναι με την οικονομική της πολιτική.

Darth

πάρα μα πάρα πολύ κίνησή !!! οχι οτι ηταν ακριβή και η συντορμη (σε αυτα ειναι καλη η apple περιερογος) αλλλα και παλι για τους ασχετους αυτα τα 200 θα τους λυσουν πολλα θεματα τυπου μου πεταει μηνημα κολλισε κινιτο και εκανα restore σε ενα μαγαζη και μου ειπαν αν ειχες κατι στο icloud θα ειναι εκει και δεν ειναι επειδι δεν χορεσαν κλπ κλπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i