Η Apple θα φέρει μεγάλες βελτιώσεις στο AR από το 2020

AR Apple iPhone, Η Apple θα φέρει μεγάλες βελτιώσεις στο AR από το 2020

Λίγες μόνο ώρες απέμειναν για την παρουσίαση των iPhone του 2018 και πολλοί αναρωτιούνται τι παραπάνω θα μπορούσε να προσφέρει η Apple στα φετινά της μοντέλα, με τις φήμες για χρήση 3D αισθητήρα για εξελιγμένες AR εφαρμογές να αναβάλλεται και να μεταφέρεται για τα iPhone του 2020.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Apple εργάζεται εντατικά για τις εφαρμογές AR (επαυξημένη πραγματικότητα) και ενώ η τωρινή τεχνολογία αποδίδει ικανοποιητικά αποτελέσματα, η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει έναν 3D αισθητήρα ο οποίος θα βελτιώσει σημαντικά την ακρίβεια και τη λειτουργία των AR εφαρμογών.

Σύμφωνα με ειδικούς, η Apple έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει την AR τεχνολογία στους χάρτες της, που αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως οι δρόμοι που θα απεικονίζονται στους χάρτες θα έχουν τρισδιάστατη απεικόνιση. Για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μία καλύτερη τεχνολογία 3D χαρτογράφησης που ονομάζεται Time of Flight (ToF). Οι συγκεκριμένοι αισθητήρες μετράνε με μεγαλύτερη ακρίβεια το χρόνο που χρειάζεται για την επεξεργασία της εικόνας των αντικειμένων προς τον αισθητήρα, δίνοντάς του έτσι μια πολύ ακριβή θέση στο χώρο.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Ω ναι σίγουρα! 😃😃😃😄😄

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Apple Card

Η Apple τερματίζει τη συνεργασία της Apple Card με την Goldman Sachs

Η Apple τερματίζει τη συνεργασία της με τη Goldman Sachs όσον αφορά τις πιστωτικές κάρτες, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Business Apple Apple iPhone 5S featured

Foxconn: Ο βασικός προμηθευτής της Apple επενδύει 1,54 δισ. δολάρια στην Ινδία

H Foxconn σχεδιάζει να επεκτείνει τις παραγωγικές της δυνατότητες με μια σημαντική επένδυση 1,54 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ινδία.

Smartphones Apple featured iPhone

Ξυπνητήρι σε iPhone χτυπά από μόνο του στις 9:25 π.μ. κάθε μέρα για πέντε χρόνια

Mια απίθανη ιστορία για ένα ξυπνητήρι που χτυπάει κάθε μέρα στις 9:25 π.μ. χωρίς να το έχει ρυθμίσει, μοιράστηκε μία γυναίκα στο TikTok.

Software Apple Apple Music

Apple Music Replay 2023: Διαθέσιμη η λειτουργία – Πώς να δείτε τη λίστα σας

Η Apple παρουσίασε την εμπειρία Apple Music Replay για το 2023, που δείχνει στους χρήστες μια ανάλυση των δεδομένων ακρόασης της χρονιάς.