Η Apple θα ηγηθεί στην αγορά των 5G smartphones το 2020

Apple, Η Apple θα ηγηθεί στην αγορά των 5G smartphones το 2020

Μπορεί η Apple να έχει μείνει πίσω όσον αφορά τη 5G τεχνολογία, αλλά οι αναλυτές θέλουν την εταιρεία με έδρα το Cupertino να ηγείται στις πωλήσεις 5G smartphones το 2020.

Τι λένε οι αναλυτές

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά της Strategic Analytics, παρά το γεγονός ότι η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη ένα 5G smartphone, θα σκαρφαλώσει στην κορυφή της λίστας των κατασκευαστών με τις καλύτερες πωλήσεις στον συγκεκριμένο τομέα της αγοράς.

Η εταιρεία αναλύσεων πιστεύει ότι μετά τον Σεπτέμβριο του 2020 θα έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί τις εταιρείες που ήδη έχουν επεκταθεί στην αγορά των 5G smartphones.

Apple, Η Apple θα ηγηθεί στην αγορά των 5G smartphones το 2020

Στέλεχος της Strategic Analytics αναφέρει ότι προς το παρόν ο ηγέτης της αγοράς των 5G smartphones είναι η Samsung. Ωστόσο, πιστεύει ότι το 2020 η Huawei και η Apple θα παρουσιάσουν μεγάλη πρόοδο, με την πρώτη να κατακτά την αγορά της Κίνας, και τη δεύτερη να εξασφαλίζει την αγορά των ΗΠΑ.

Θα μπορέσει όντως να κατακτήσει την αγορά των 5G smartphones;

Παλαιότερα, ο γνωστός αναλυτής της Apple, Guo Minghao, είχε πει ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τρία 5G smartphones το 2020. Αν ο αναλυτής έχει δίκιο, τότε η Apple θα κάνει μία δυναμική είσοδο στη συγκεκριμένη αγορά, και θα έχει το σωστό υπόβαθρο για να φτάσει στην κορυφή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Η Apple ήδη ηγείται στα 5G κύριοι αναλυτές. Και το νέο μαγικό iPhone το 2020 θα έχει 6g. Και σας αποκαλύπτω for your eyes only σε παγκόσμια κλίμακα το μυστικό!! Είστε έτοιμοι? Ετοιιιμοιιιιι? ( Δικός μας , πιστός κ ο Σάκης ο 1ος αλλά κ ο 2ος ο Τανιμανίδης)
Δύο μόντεμ , σε παράλληλη διάταξη από το 3GS κ έτοιμο το 6g. Πόσο μπροστά το φωτεινό μήλο, όχι πέστε μου.
Μόνο Apple . APPLE, οποιος σας γλεντάει είναι APPLE !!! 111!@!2

Evan

Χαχαχαχα πέρα βρέχει….

bill

καλα νταξ εγινε, οπως κ με το 4γ καμια 2ετια μετα θα το βαλει κ η αππλε

LamNes

Τετοιο τσουξιμο ρε παιδια. Σας γλεντανε οι κινεζοι κυριοι κυριοι της Apple. Οταν εισαι τοσο μα τοσο αλλαζονας αυτο συμβαινει.

Κώστας Βλαχάκης

“τσούξιμο”, “σας γλεντάνε”. Μπορείς να μην χρησιμοποιείς λέξεις που δυναμιτίζουν της συζήτηση; Εσύ και οποιοσδήποτε άλλος. Δεν μας αρέσουν σχόλια με αυτό το ύφος. Πείτε την γνώμη σας κρατώντας χαμηλούς τόνους.

vaskor

Χρήσιμη αυτή η παρέμβαση σου.

Dennis Ritchie

Η huawei αγαπητέ χρησιμοποιεί λογισμικό android της Google,επεξεργαστές Cortex της ARM,κάρτες γραφικών Mali επίσης της ARM και
γερμανικές κάμερες Leica!μάλλον οι Κινέζοι είναι τεχνολογικά ανύπαρκτοι.

Greg

Αφού πρώτα φρόντισαν να μπλοκάρουν την Huawei μέσω της κυβέρνησης των ΗΠΑ και να μην μπορεί να συνεργάζεται με εταιρίες όπως την Google κλπ και έχασε την υποστήριξη του Android και αφού την έβγαλαν ότι κατασκοπεύει τα κράτη για λογαριασμό του Κινέζικου κράτους και άρα μην βάζετε το 5G δίκτυο της Huawei, εεε… είπε και η Apple, χωρίς τον κύριο ανταγωνιστή ας το παίξουμε τώρα πρωτοπόροι !!! 😛 (υγ. είναι πολλά τα δις κύριοι, μην φοράτε παρωπίδες και μην οπαδίζεστε για τις εταιρίες)

Γεωργιάδης Ιωάννης

Σίγουρα….
https://techblog.gr/mobile/xiaomi-ola-ta-mellontika-smartphones-me-timi-apo-250e-tha-einai-5g/?amp

Όλοι οι άλλοι θα έχουν 6G……

George

Απόλυτα σωστός. Όταν η Xiaomi θα έχει ήδη όλα τα κινητά της με κόστος μόλις πάνω από 250 ευρώ να υποστηρίζουν standard και τα δίκτυα 5G, τότε λοιπόν, και μετά από κανένα ολόκληρο χρόνο καθυστέρηση, η Apple θα παρουσιάσει κινητό 5G. Και σωστά μαντέψατε: Για την “εξωτική” αυτή τεχνολογία 5G που θα προσφέρει στην ανθρωπότητα, θα έχει κόστος ανά συσκευή σίγουρα πάνω από ένα χιλιαρικάκι. Επίσης κάτι άλλο πολύ σημαντικό: Μπορεί η μία μετά την άλλη οι εταιρείες smartphones να βγάζουν καινούργια κινητά που υποστηρίζουν 5G, ωστόσο η ανάπτυξη των δικτύων 5G καθυστερεί σημαντικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Γνώμη μου είναι ότι θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμα, ειδικά εδώ στην Ελλάδα, για να να έχουμε ανάπτυξη δικτύων 5G σε τόσο μεγάλη κλίμακα όπως βρίσκονται σήμερα τα δίκτυα 4G+, καθώς το κόστος ανάπτυξης αλλά και οι τεχνικές δυσκολίες είναι τεράστιες. Γνώμη μου είναι λοιπόν ότι ούτε φέτος, ούτε προφανώς και το 2020 η αγορά κινητού 5G θα έχει κανενός είδους νόημα…

Georgetsl

Στις ΗΠΑ ίσως …στον υπόλοιπο κόσμο όχι .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.