Η ασύρματη φόρτιση έρχεται στα mid-range smartphone της Samsung;

ασύρματη φόρτιση mid range smartphone samsung, Η ασύρματη φόρτιση έρχεται στα mid-range smartphone της Samsung;

Ο CEO του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung, DJ Koh, είχε επιβεβαιώσει πως η Samsung θα φέρει flagship χαρακτηριστικά στα mid-range smartphone, και μετά την τριπλή κάμερα στο Galaxy A7 (2018) σειρά παίρνει η ασύρματη φόρτιση.

Μεγάλες αλλαγές στα mid-range smartphone είχε υποσχεθεί o DJ Koh και φαίνεται πως τα επόμενα Galaxy smartphone της σειράς “A” και “J” θα έχουν τη δυνατότητα να φορτίζουν ασύρματα, κάτι που μέχρι σήμερα ήταν προνόμιο των flagship smartphone. Η ασύρματη φόρτιση μπορεί να υπάρχει χρόνια στην αγορά αλλά έχει ξεκινήσει να χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από τους κατασκευαστές android smartphone, με την Apple να την ενσωματώνει για πρώτη φορά μόλις ένα χρόνο πριν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Electronic Times που εδρεύει στη Νότιο Κορέα, η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει έναν ασύρματο φορτιστή χαμηλού κόστους, με την τιμή του να φημολογείται πως θα φτάνει τα 20 δολάρια, και θα αφορά την ασύρματη φόρτιση των mid-range Galaxy A και J, κάτι το οποίο θα δώσει μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των άλλων κατασκευαστών smartphone της ίδιας κατηγορίας.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolis

Nokia Lumia 735// 2014// 150€ (η τιμή του ένα τρίμηνο μετά τη κυκλοφορία)

Κάποια απ’ τα specs του… Wireless charging, NFC, οθόνη Amoled κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.