Η China Mobile αποκαλύπτει την ονομασία και τις τιμές των νέων iPhone

china mobile ονομασία τιμές iphone 2018, Η China Mobile αποκαλύπτει την ονομασία και τις τιμές των νέων iPhone

Βρισκόμαστε μόλις τρεις ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση των iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου και το MacOtakara αποκάλυψε slide παρουσίασης της China Mobile, όπου αναφέρεται η ονομασία και οι τιμές των νέων iPhone για την αγορά της Κίνας.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία εμφανίστηκε στο Weibo από το Ιαπωνικό blog MacOtakara, και αποτελεί μια εσωτερική παρουσίαση του παρόχου κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα, China Mobile, για τα νέα iPhone, όπου φαίνεται να παρουσιάζονται τα ονόματα των συσκευών αλλά και οι τιμές τους, καθώς και μερικές ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με τα μοντέλα που θα εμφανιστούν και σε έκδοση με δύο κάρτες sim.

Σύμφωνα με το slide, το μοντέλο των 5.8 ιντσών θα ονομάζεται “iPhone XS”, το μεγαλύτερο μοντέλο στις 6.5 ίντσες θα ονομάζεται “iPhone XS Plus” ενώ το “οικονομικό” μοντέλο με την LCD οθόνη στις 6.1 ίντσες θα αποκαλείται “iPhone XC”, φέρνοντας μνήμες από το iPhone 5c που ήταν πιο οικονομικό από το iPhone 5 και ήταν κατασκευασμένο από πλαστικό σε χρώματα λαχανί, κίτρινο, λευκό και ροζ.

Το σημαντικότερο όλων των πληροφοριών είναι η τιμή των νέων iPhone για την αγορά της Κίνας, η οποία περιλαμβάνει 17% Φ.Π.Α, και διαμορφώνει την τιμή του iPhone XS στα 1081 δολάρια, το iPhone XS Plus στα 1227 δολάρια, ενώ το “οικονομικό” iPhone XC θα κοστίζει 860 δολάρια. Οι τιμές βρίσκονται στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η Apple και θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε τις αντίστοιχες για την Ελλάδα.

Επιπλέον, το slide αναφέρει πως τα iPhone XS και iPhone XS Plus θα κυκλοφορήσουν και σε έκδοση με δύο κάρτες sim αργότερα στην αγορά, ενώ δεν αναφέρεται πως το iPhone XC θα κυκλοφορήσει και σε dual sim έκδοση μιας και έχουν υπάρξει φήμες αλλά και φωτογραφίες που δείχνουν το sim tray της συσκευής με διπλή υποδοχή για κάρτες sim.

Τέλος, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου για να δούμε τι έχει ετοιμάσει η Apple για το 2018 καθώς και όλα τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 12 που θα γίνει διαθέσιμο πιθανόν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Το iPhone XC μιας και θα έχει μόνη κάμερα παιζει να έχει portrait mode?

χρηστος

Πολυ ακριβες οι τιμες. Το OnePlus με oled οθονη στα 500, τα S9 με Super Amoled το βρισκεις απο 500 & 600€. Οχι ναυαρχικα με lcd οθονη & παλαιοτερο επεξεργαστη. Ειναι τρελο..

godis

Ο/Η χρηστος λέει: Ναι αλλα δεν ειναι iphone.!!!

dimitris

Dhladh ellada poso 8a exoun

John

Τρεξτε να κανετε παραγγελιες γιατι ειναι κινηταρες. Θα εχουν και διπλη καρτα sim και νεα χρωματα!!! Μονο η Apple τοσο εξελιγμενη τεχνολογια!!!

JohnWave

@χρήστος ακριβώς την ίδια σκέψη κάναμε. Δεν περίμενα βέβαια τίποτα διαφορετικό από την πιο αισχροκερδή εταιρία στον κόσμο.

mech.al.

Στην Ελλάδα 1250€ και η επόμενη γενιά αγγίζει τα 1500€… Η συσκευή των 2000€ δεν είναι ουτοπία έτσι όπως πάει!

Θωμας

Παιδιά δεν φταίει η apple.φταινε όσοι αγοράζουν τα πανάκριβα προϊόντα της.βεβαια κάποια στιγμή θα της γυρίσει μπούμεραγκ αυτή η πολιτική.

NtinosMD

Καλα πλεον με τετοιες τιμες θα ειναι γελοιο να τις ανακοινωνουν στα events… δηλ. τι; το οικονομικο iPhone στη βασικη του εκδοση ,θα λεει ο Τιμ , στην προνομιακη τιμη των 799; ( προφανως προ φορων ).

Giannisanag

Οι τιμές είναι μια χαρα.
Μιλαμε για το μεγαλυτερο brand name στον κοσμο αυτη τη στιγμή.
Το οτι δεν μπορει να την αγοράσει ο μεσος Ελληνας ουδόλως δεν ενδιαφέρει την apple και σωστά.
τα τραπεζάκια στις Ελληνικες καφετεριες πλυμμηριζουν απο iphone εστω και δεύτερο χερι , ιδιοκτησίας των ίδιων που γκρινιάζουν για τις τιμές της,
Οταν οι επικριτες των τιμων αγοραζουν flagship killer δεν λενε πόσο καλυτερα ειναι απο αλλα πιο επώνυμα ιδιας τιμης αλλα το ότι ανταγωνιζονται το πολλαλλασια ακριβο iphone.
Ολα αυτα καταδεικνυουν την αποτελεσματικοτητα του marketing της apple. Αν σας εκνευριζει η ύπαρξη του μαρκετινγκ (πολλοι το αντιμετωπιζουν σαν κατι κακο) να σας πω οτι ακομα και όταν κανεις καμάκι, μαρκετιγκ κανεις του εαυτου σου.
Η apple χαρη στο μαρκετιγκ της βγαζει λεφτα. Αυτα που λείπουν από αυτούς που δεν μπορούν αλλα θελουν να αγορασουν τα προϊόντα της.
Σκεφτειτε το λιγο. Ίσως είναι καλυτερα να μαθαινουμε απο το να κριτικαρουμε.

Το μηνυμα αυτο στέλνεται από το xiaomi redmi 5 plus μου

Petros

Δείχνουν τα Note φθηνά στα 1.050 ευρώ , εκεί μας φθασαν οι αλήτες του Συριζα

George

“Η China mobile αποκαλύπτει την ονομασία και τις τιμές των νέων iPhone.” Λογικό είναι να τις αποκαλύπτει πρώτη η China mobile. Αφού κινέζικα κινητά είναι, λογικό λοιπόν κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι κινέζοι από τους υπόλοιπους.

JohnWave

@Giannisanag, για τον παραλληλισμό του marketing με το καμάκι, είναι άλλο πράγμα να διαφημίσεις τον εαυτό σου για αυτά που κρίνεις ως θετικά σου στοιχεία και άλλο να δώσεις στην κοπέλα μια ψεύτικη εικόνα προκειμένου να τη ρίξεις. Επίσης, το κατά πόσο η κοπέλα θα επηρεαστεί από το marketing σου, δεν εξαρτάται μόνο από σένα αλλά και από την αντίληψή της και την εμπειρία της.

George

@Giannisanag: Καταλαβαίνω το σχόλειό σου και το τι ακριβώς θέλεις να πεις. ‘Εχεις γενικά δίκιο. Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που θέλω να τονίσω. Κατά αρχήν δεν σήμαινει ότι όποιος δεν αγοράζει iPhone, το κάνει επειδή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει ένα τόσο ακριβό κινητό όπως το iPhone. Προσωπικά θα μπορούσα αρκετά άνετα να αγόραζα ακόμα και το iPhone X. Δεν πρόκειτε όμως να το κάνω, για έναν απλούστατο λόγο: Με λιγότερα χρήματα, έχω αγοράσει καλύτερο android τηλέφωνο. Γιατί λοιπόν να δώσω τα παραπάνω χρήματα σε κάτι που ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ αυτά τα παραπάνω χρήματα; Δεν σημαίνει ότι επειδή τα έχω, είμαι υποχρεωμένος να τους τα δώσω κιόλας! Είναι το ίδιο πράγμα σαν να πάει κάποιος να αγοράσει μία φρατζόλα ψωμί και να του πει ο άλλος θέλω 5 ευρώ. Εεεε, όχι ρε μεγάλε, δεν σου δίνω τα 5 ευρώ. Δεν είναι οτι δεν έχω να στα δώσω ή οτι θα μου λείψουν, αλλά από την στιγμή που γνωρίζω ότι άλλοι πουλάνε την ΙΔΙΑ φρατζόλα ψωμί για 1 ευρώ, δεν πρόκειται να σου δώσω εσένα 5. Το θεωρώ κλέψιμο, το θεωρώ κοροϊδία. Το ίδιο ακριβώς με τα iPhones. Είναι υπερτιμημένα και για αυτό δεν αξίζει και η αγορά τους. Οσο… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.