Η Epic τα βάζει με Apple και Google προσφέροντας απευθείας πληρωμές στο Fortnite με 20% έκπτωση

, Η Epic τα βάζει με Apple και Google προσφέροντας απευθείας πληρωμές στο Fortnite με 20% έκπτωση

Η Epic Games είναι από τις εταιρείες που δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκεια της στα ποσοστά που κρατάνε η Apple και η Google από τις αγορές των εφαρμογών. Συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες παίρνουν το 30% από το ποσό που πληρώνει ο παίκτης, κάτι που η Epic Games θεωρεί υπερβολικό.

Έτσι, η εταιρεία παρουσίασε σήμερα ένα νέο σύστημα απευθείας πληρωμών στην εφαρμογή Fortnite, τόσο στην iOS όσο και στην Android έκδοση του δημοφιλούς της battle royal. Επίσης, η εταιρεία δεν έμεινε καν εκεί, καθώς επιτίθεται στα ίσα τις δύο εταιρείες, συγκρίνοντας το πόσο θα πληρώσει ο παίκτης μέσω των υπηρεσιών των δύο προαναφερθέντων εταιρειών και πόσο θα πληρώσει μέσω απευθείας πληρωμής.

, Η Epic τα βάζει με Apple και Google προσφέροντας απευθείας πληρωμές στο Fortnite με 20% έκπτωση

Για 1.000 V-Bucks, το νόμισμα του παιχνιδιού, ο παίκτης καλείται να πληρώσει 9.99 δολάρια με πληρωμή μέσω Google Play Store ή App Store, ενώ με απευθείας πληρωμή θα δώσει 7.99 δολάρια, 20% λιγότερα χρήματα δηλαδή. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει έως και 20% επιπλέον έκπτωση σε όσους κατεβάσουν το Fortnite από την ιστοσελίδα της ή το Galaxy Store της Samsung. Η υπηρεσία direct payment δεν είναι ακόμα διαθέσιμη παγκοσμίως.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Gear Google Pixel

Google Pixel Buds Pro 2: Δείτε τα ακουστικά και στα τέσσερα χρώματα

Πληροφορίες για τα Pixel Buds Pro 2 της Google διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε όλα τα χρώματα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.